bobybc
Ако бях на твое място и успея да намеря запечатена бройка на XH95 ще го взема него защото е по евтин, а поне аз не виждам X95J да предлага нещо повече от XH95
bobybc
Ако бях на твое място и успея да намеря запечатена бройка на XH95 ще го взема него защото е по евтин, а поне аз не виждам X95J да предлага нещо повече от XH95
Този пост е редактиран от hristoslav2; 28-11-21 в 09:05.
Да се избира между Sony и Tcl, при 10% разлика в цената е леко странно. Поне засега.
Изпратено от моят STK-LX1 с помощта на Tapatalk
TCL e с по-добрата технология,а SONY по-добре управлява подсветката(по-добро лок. затъмнение).Все пак при черна униформа ТCL e по-добър
1.SONY
2.TCL
На практика разликата е малка,както и цената.По-добре сам да помислиш,като разгледаш разликите в подробности по видове използване.Ето пряко сравнение с Американския модел на TCL,с разл. опер. с-ма.Не знам дали има други разлики.
https://www.rtings.com/tv/tools/comp...threshold=0.10
Този пост е редактиран от inches9; 28-11-21 в 10:23.
От тези (самсунг) само памети купувам без да се замисля. Наистина ли не се сещаш за нищо прилично на другите "марки"? Ако ти не знаеш, значи търся нещо дет го няма, следователно си губя времето...
Димер... абе замислял съм се, но си обичам да ми е светло, може и да пробвам някой ден, ако ме стегне шапката.
Да не е огледално отражението, а матово. Лампата като свети, отблясъка е по-размит.
Здравейте може ли да ми кажете откъде да видя настройки на картината на samsung QE55Q6FNAT
Благодаря предварително
Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
Здравейте!
Обмислям смяна на сравнително нов (мисля, че е 2017 г.) 55" Samsung QLED TV UE55KS7002 с 65" Sony A80J.
Освен ъпгрейда на размера от 55" на 65", заслужава ли си смяна на този QLED (с който не съм имал никакви проблеми и от който съм доволен като цяло) с OLED?
Единственото, което не ми харесва при сегашния ТВ е, че ми изморява очите заради "светещи" субтитри при гледане на HDR съдържание в затъмнена стая, подозирам заради кофтито local dimming реализация.
Sony 65" A80J поръчах от еМаг с 11% отстъпка покрай последната промоция и цената му е колко 3560 лв, което ми се струва изгодно. Все още мога да откажа поръчката, ако някой тук ме убеди, че не си заслужава.
ТВ-то се ползва основно за гледане на телевизия (А1 дигитална), както и стрийминг от Netlfix, HBO GO и локален NAS сървър (свалени от познатите сайтове контейнери с видео и аудио съдържание и добавени субтитри).
Гледа се предимно вечер, с приглушено амбиентно осветление.
Този пост е редактиран от Creep; 29-11-21 в 20:36.
Няма как да очакваш на черен петък поръчката да ти дойде в какъвто и да е "нормален" срок. Още по-малко, че те попринцип си доставят за около седмица. Хем гоните цени, хем сте се разбързали... Като бързаш иди си го вземи от техно веригите на безумната им цена и няма да се оплакваш после, че чакаш повече.
За Коледа ще дойде, но кой знае кое качество на 100-200лв разлика. Пътят обратно също е дълъг. Тия от емага броят дните от плащането, не от доставката. Възможно и при тия да е така. Докато дойде и минали 14 дни за връщане.
Ами ако е така, си плащайте с наложен платеж. Нормално е осчетоводяването да е от датата на плащане и касовият бон да се издава с тази дата.
Възможно е да броят дните от направената поръчка.
За гаранцията трябва да важи не датата на плащане, а датата на която са ти го дооставили.
И при тези онлайн поръчки винаги проверявайте дисплея преди да се разпишете на куриера....
че лично на мен ми е писнало да се занимавам със счупени дисплей от куриери... :D
ПС: забравих :D и винаги с наложен платеж, че ако дойде счупен и си го платил пак е ходене по мъките.
За моето SONY ползвам настройките от този сайт и съм доволен. Пробвай тези които са дали за твоя телевизор:
https://www.rtings.com/tv/reviews/sa...-2018/settings
Здравейте. Може ли някой да ми даде линк за настройки на картината за Philips 55pus9206/12?
Благодаря предварително!