Най после разумно изказване, какъв е твоят телевизор?
Най после разумно изказване, какъв е твоят телевизор?
Няколко LCD-та на LG гледам в момента от среден до висок клас, заради кухата ми глава преди години, че не си взех OLED, но и тогава повече прогаряха. Скоро като се навия за нов ще е LG OLED със сигурност няма да имам и капка колебание.
Здравейте, дайте мнения за следното. Вчера закупих Sony 55 9та серия, full array led и сега почвам да се чудя дали не се минах, че не взех lg oled c1, който беше с 300лв повече. Дали да не го върна сонито илинда не се занимавам?
Всичко зависи в каква среда ще го гледаш и най-вече, какво и по колко гледаш.
Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
Зависи как ползваш телевизора, ако работи по 15/24часа както у дома, определено не е препоръчителен оледа.
Предимно вечер за 3..4 часа. Сонито вади страхотна картина и е висок клас. Чуден ето ми е дали ще съм по-доволен от картината на LG олед среден клас или full array led висок клас., а и според мен на LG ще е трудна работа с възпроизвеждане на филми от флашка, докато андроида има плеъри, на които тръгва всичко.... не знам оледа има по добро черно, но сонито вади страхотна и ярка картина
В сегашния ти, черното задоволява ли те или търсиш "по-черно"? Ако отговора е ДА, то и отговора на въпроса ти е ясен.
Да черното е добре. Благодаря. Не разбирам много от тези неща. Оледа ми е непозната технология. Просто исках малко мнения по въпроса. Ако имах възможност да взема олед висок клас особено на Сони изобщо нямаше да се чудя. Не знам обаче дали Лг среден клас олед дали ще се справи добре. За това се включвам тук.
Може би визира, че C1 е под G1 и Z1 в "хранителната верига" и над А1 и B1. Баш си е среден клас в тяхната гама .....От исказването ти да разбирам, че Сони нямат ОЛЕД във високия клас или....?
Колега не четеш внимателно...
- - - - - - - - - -
Питането ми е кое според вас е по-добре. Сони full array led, което е висок клас при Сони за лед тв или ЛГ олед в средния клас.
И в началото още казах, че не съм от най - разбитащите и за това търся мнение. Нямам възможност за Сони олед висок клас
Този пост е редактиран от TOPALOV212; 08-12-21 в 16:09.
Вашия въпрос си е адекватен....моя беше към колегата brotzki.
Аз моя избор съм го направил и след 10 дневен престой на един С1 вкъщи, 4 дневен на друг С1 вкъщи, взех решение, че ОЛЕД не е за моите условия в хола и навиците ми на зрител.
Малко лирично отклонение.
Еконт не съхраняват добре пратките. Преди малко се опитаха да ми доставят подгизнали части на мебел в кашони. Разбира се, отказах поръчката. Представям си какво е с намокрена техника! Е*ати смотаняците в министерски пост![]()