Уверих се че само тая бройка тв има всички необходими екстри
Уверих се че само тая бройка тв има всички необходими екстри
Този пост е редактиран от VanDan; 19-11-22 в 22:53.
Ха дано и другите така да ги изненадват производителите като им монтират разни неща без да ги обявяват официално
Този пост е редактиран от VanDan; 19-11-22 в 22:53.
Приключвай, че екстрите стават все по-големи и изненадващи с тази бройка тв
Този пост е редактиран от VanDan; 19-11-22 в 22:52.
Винаги съм ценял общите приказки. Дай боже всеки му такъв тАлавизор
Този пост е редактиран от sony 1; 19-11-22 в 23:00.
Да, повечето (редакция - май всички) ТВ се оказва, че нямат гигабитов лан порт и ще имат проблем с плейването на мрежово съдържание по кабел с по-висок от лимита на 100МВ лан порт битрейт. Релийзите с компресия и битрейт под ограничението нямат проблем.
Че какво лошо да има и "бисери" по форумите. Случва се на всеки. Нали целта на общуването в темите е изясняване на нещата, доколкото е възможно.
Този пост е редактиран от VanDan; 19-11-22 в 23:43.
Колеги, колко от вас успяха да си поръчат S95B или C2 от черния петък !? И нали знаете, какво да гледате след като разпечатате Самсунга, екрана дали е прав !
Аз от много чудене.. останах на сухо....
Хайде чакаме мнения и честито .
Изтри си бисерите но нямало лошо да имало бисери Уникално сони 500 гиги филми летят по самбата та даже и отлитат
Релийзите, които регулярно гледам, повечето са под ограничението и това ме устройва. Доволен съм от качеството със съответния компромис. За другите си имам външен плеар с 1GB лан порт. Всеки се съобразява с възможностите си.
Беше прав, но си останал с грешното впечатление, че търся спор. В интерес на истината се загледах, че почти никъде не пишат по сайтове в спецификациите на повечето ТВ, каква е скоростта на лан порта.
Този пост е редактиран от VanDan; 19-11-22 в 23:28.
Аз лично не съм виждал ТВ с гигабитови ЛАН порт, за това ако имаш Домашен Интернет над 100 мгбита е добре да ги вържеш чрез WIFI 5Gz . Мисля че от тази година има модел, два с WIFI6 , което е супер! Аз след като си взех телефон който да поддържа WIFI 6, и преди това, на миналия черен петък си взех модел с WIFI6, разбрах защо толкова много го хвалят. Имам файбир на 500 mbit, телефона ми при WIFI 6 ги достига, дори и да съм в съседна стая , пак е близко до тази скорост докато при WIFI 5G е почти на половина, може би до 350-390 мб макс, но пак е добре. Може от 2023-та ТВ-та масово да ползват WIFI6 чип-сетове и гигабит ЛАН портове.
Тва е то релиз до релиза и под релиза. Земята е плоска повечето тв нямали гигабитови портове
Их, изпуснах "бисерите". Там където ми е 65B8 няма проблем с 4K без компресия през wifi 5ghz.
Изпратено от моят CLT-L09 с помощта на Tapatalk
Еее, стига се заяждахте. Не съобразих. Смотаните китайски пръчки плеари вече имат гигабитови лан портове, а се оказва, че и най-новите ТВ-та за една торба пари са с 100МВ. Който иска ремукси външен плеар или бърз WiFi.