Каквото и да избере , ще вземе същото - телевизор
Не виждам защо пълните темата с излишни коментари,вместо да се съсредоточите в това,някой,като попита нещо,да му се отговори ако можете,ако ли не подминават,но това е българина
Аз пък мисля, че започваш да изнагляваш. Еманйсе пъти ти се повториха едни и същи неща. Представям си какво чудене щеше да е ако търсеше тв в най-високия клас. Ти си този, който наспами всички възможни теми. Колко пъти ти се отговаряше любезно и ти беше дадена цялата информация, за която попита? Е сега ще си търпиш и подигравките, понеже си ги заслужи. Не знам за какъв българин обясняваш. Можеш ей така на рандъм да отвориш някой чужд форум и няма да е по-различно, обещавам ти.
P.S. за всеки случай пусни по една тема в климатичния раздел и в раздела за бяла техника. Там може да намериш това, което търсиш.
Cuban ако можеш помогни,ако не,подмини,ще си пускам колкото теми искам,защото не сме знаещи като вас,а и от последния ми коментар не видях нищо смислено до тук
Този пост е редактиран от rokoncho; 26-05-24 в 17:50.
Не разбирам защо го нападате!? Всеки един от вас е преминал през подобен етап..неграмотен в областта аматьор, задаващ десетина въпроса. Не само в тази област - било то при майстор, в магазин..
Тогава не ви беше до шеги...сигурен съм. Задавахте въпроси, слушахте и попивахте внимателно.
Целият живот преминава в учене на нови неща
Замърсихте темата, начесахте си егото...хайде стига толкова! Цялият труд, който вложихте, да му се подигравате, можеше да бъде в съвсем друга посока - да му помогнете. Всеки по-малко..
Само да напомня...не те критикувам
За гледане навън, се избира телевизор с по-висока осветеност и по възможност с антиотражетелен филтър.
Защото макар и под навес, заради високата осветеност на средата от диапазона 4000 до 15000 нита..няма да виждаш малките детайли в картината, да не говорим за отраженията по дисплея.
Вечерта след залез - става всеки телевизор.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 26-05-24 в 19:11.
@h2,
Донякъде си прав, но с една корекция.
Аз никога не съм оспорвал мненията на компетентните хора и не съм искал да ми се обясняват характеристики и технологии. При това като на първолак!
Вече сам си преценям дали и доколко да се съобразя с менията.
Има нет, достатъчно инфо - защо някой трябва да си губи времето да търси вместо някого?
В някои държави подборът на каквото и да е не е безплатно! Кихаш - влачиш, не кихаш - учиш се на базата на собствените грешки!
И викаш Неволята!
Надявам се да не е нужно да обяснявам какво е тя и защо се пише с главна буква!
Благодаря за подкрепата Христославе,бихте ли ми казали, дали е решен проблема при Philips PML9008 от този линк https://gathering.tweakers.net/forum...0.Гледам ,че са с ADS()BOE),как е ъгъла на гледане или да се ориентирам към PUS 8818 или някой LG Qned 81 и нагоре,говорим за 55 инчов телевизор с IPS панел.Заглеждам и TCL55 C805
Този пост е редактиран от rokoncho; 26-05-24 в 20:52.
rokoncho
Не знам,не ми се рови, а и през целият ден не се чувствам добре-ще си легна.
Ок,когато имаш възможност,ще се радвам за отговор.Пршятна вечер
това дали е читаво : TCL 43T7B 4K Ultra HD QLED SMART TV,
По- назад в таблиците може да се открие като C655. Също и тук: https://www.displayspecifications.com/bg/model/bf7a3b1d
Проблемът не е оправен - стой настрана от минилед на филипс
MiniLED 2021 - PML9636/9006: VA, 1024 зони, 2000/1500 нита, Ambilight 4, Mediatek MT9970A, Android TV 11
MiniLED 2022 - PML9507: VA, 500 зони, 1500 нита, Ambilight 4, Mediatek MT9970A, Android TV 11
MiniLED 2023 - PML9308/9008: ADS/IPS, 144 зони, 1000 нита, Ambilight 3, Novatek NT72676, Titan OS
MiniLED 2024 - PML9059/9049/9019/9009: VA, ? зони, 1000 нита, Ambilight 3, Novatek NT72676, Titan OS
Благодаря Хриснослав,значи ще се насоча към LG 55qned863 или Philips PUS 8818.Към TCL съм малко резервиран с тези VA панели.В един полски сайт geek.com/pl намерих много хубави ревюта,но за Филипса липсваше ,а за Qned-816 и 863 a е много добре показано на тъмни сцени минусите им,та ми се искаше да видя и едно за Филипса.Ето го ревюто на Qned 863 https://geex.x-kom.pl/recenzje/recenzja-lg-55qned863r/
- - - - - - - - - -
Или да се насоча към някое 50 инчово Сони с 5 год.гаранция за около 1400 лв.
Този пост е редактиран от rokoncho; 27-05-24 в 21:16.
Направо взимайте Панасоник или най-добре Вестел.