Ако ще се държи на пауза и ще се позлва за фон, със сигурност не сте за олед. G серията трябва да е с 5 годишна гаранция на панела по дефолт. Лично аз не бих дал пари за допълнителна гарниця. Относно свързването, не би трябвало да имате никакви проблеми.
P.S. Frost, не бях рефрешнал и съм написал същото общо взето.
Случва се да е на пауза за по 10тина минутки. Рядко се случва, но се случва. Има ли голяма разлика от между G2 и G3?Разликата като пари не е малка, гледах сравнения между тях, но незнам дали бих установил разликата с просто око така да се каже.
G3 ползва Micro Lens Array (MLA) technology, която увеличава допълнително яркостта. Както се забелязва при определени филми
Здравейте, търся си хубав телевизор с добри параметри за около 1300 лв, 55 инча, гледа се само тв и youtube, гледах самсунг qn80c е около тая цена, моля за препоръки и мнения. БЛАГОДАРЯ
Hisense 55U7KQ 1009 лв.
Ако можете да поберете и 65", този в момента е изгоден. На други места за същата сума е 55" вариант.
TCL 65C805 1299 лв.
TCL 65C805 1299 лв.
като в този случай ето и 65" вариант на Hisense U7KQ
1369 лв., но с кода за отстъпка идва на 1300.
Този пост е редактиран от Frost; 13-06-24 в 16:21.
Qn80c не е ли по добър
Не, не е. Q80 е qled, докато другите са mini led, зони на затъмняване и т.н.
Също и разопакован вариант
![]()
И аз ги гледах разопаковани те. Мисля да изчакам някоя промоция на емаг за да имам 14 дни за тест. Също и стойка съм си избрал двураменна за да мога да имам достъп до кабелите отстрани
При емаг има 30 дни право на връщане, независимо от промоциите. G3 идва само със стойка за стена, няма нужда да му се купува допълнителна.
75QNED813RE с каква матрица е, колко яркост?