Здр. , в какъв смисъл "само с универсално дистанционно"...и друго ли има ? Пък е и 50 Hz.....
Здр. , в какъв смисъл "само с универсално дистанционно"...и друго ли има ? Пък е и 50 Hz.....
Здравейте,
търся си 55 инчов телевизор за около 1000лв.
Искам да попитам PHILIPS 55PUH4900 с какъв панел е? 100mhz или 50mgz?
Гледам, че в EMAG в момента е 1.079лв и се чудя дали си заслужава?
Ако не е добър избор, бихте ли предложили някой друг 55 инача модел, в този ценови диапазон?
Не мога да я разбера тая лакомия за инчове... Малко като женската лакомия работата... По-голям, та по-голям... Без лоши чувства към никой!
Но! За мен тези калкулатори които гледате и препоръчвате другите да гледат за разстоянието спрямо големината на диагонала е леко подвеждаща... Примерно аз като се чудех колко инчов UHD телевизор да си взема и като зададох на калкулатора разстояние 2.50 -3.00 метра, и ми показа до 60 " диагонал. ОК, аз съм съгласен, че е прекрасно от 3 метра да гледаш на 55 - 60 инчов екран, но само ако гледаш UHD сигнал! Или поне да е FHD. Да ама ние всичко на всичко имаме 25 канала HD, UHD няма ни един! Ами другите канали които гледаме как ви се струват от тва разстояние и с този смотан сигнал ?!? На мен лично ми изглеждаха като една голяма мацаница.
Тези калкулатори, не са на база сигнал от БГ кабеларки и канали
israeliBG, 55" за 1000лв. не може да очакваш 100Хц, при положение че и към 2000лв. не са много моделите
Никой не те кара насила да си взимаш голям екран......за качеството на сигнала се обърни към доставчика ти....или го смени,ако не ти харесва...UHD телевизор 55" има за 1000лв. има и за 4000лв. и това не е никак случайно
А...представи си ,че някой приемаме и гледаме UHD сигнал......но всяко удоволствие се плаща!....
През сателит HEVS/H.265 3840x2176 , около 30Mbit/s , audio MPEG 128 Kbit/s
Здравейте ! SONY KD-50W805С колко Hz е , 50 или 100 ?
А това 100 херца ли е в деиствителност?
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...50-LED/p/46035
Това си е Вестел с лого на Сони и много ме съмнява да вади перфектна картина при спорт. Но това вече е субективна преценка.