Безплатно няма. Направих регистрацията на това Ябълка недоразумене.
Дава седмица безплатно - филми и 3 месеца гледане на некви бози ,но иска карта или телефон за плащане. Не им ги дадох
Отделно субтитрите са прекалено малки и не могат да се уголемяват.
Сега как се трие Apple профил?
Този пост е редактиран от brotzki; 03-01-25 в 15:03.
Не е недоразумение, много си е добре даже. Проблема е, че се навъдиха много на брой платофрми и човек ако иска да гледа всичко, трябва да се бръкне с една сериозна сума месечно. Има тематично меме с The Simpsons и slav people на тази тема
За разлика от другото недоразумение Нетфликс , тия са си локализирани и (на мен поне) си има доста сериали, които ми харесват и следя.
Имам 2 профила и за тях имам по 3 месеца безплатно годишно, така че 6 месеца безплатно са си доба сделка
Същото съдържание го има по разните места на фри. Откъм филми е доста постно. Титрите оградени в правоъгълник без опции. И за това да искат пари.....
Кой знае колко са 2 ГБ. И тези им "флагмани" с 3 ГБ, и слабият 700 процесор бавно работят като ги натовариш с бързи дествия и процеси. Толкова за парите.
Нямам телевизор с ИОС Сигурно у щатите имат приставка. Затова е това разминаване в менюта и изглед .. възможности.
Има Apple TV 4K, което е най-добрия бокс. Единствено Nvidia Shield Pro може да се сравнява с него, но вече е прекалено стар и Apple го бие по пърформънс
Бокса на ябълката е ок, но няма Коди за него, не броим единствения вариант с 100-те долара годишно за да се ползва. Няма апове за телевизия на националните оператори. Нвидиа про 2019 имах тамън 3 броя, саморестартирват се от някои апове, пълен майтап са. Иначе са Андроид и има всичко за тях.
TCL P715 е допотопен модел от 2020 година
погледни Philips 55PML8709
https://toengel.net/philipsblog/wp-c...-Vergleich.png
Този пост е редактиран от hristoslav2; 03-01-25 в 22:37.
Здравейте и Честита Нова Година.
Благодаря на всички за съветите, в крайна сметка вчера се обзаведохме с LG QNED85T3C. Първи впечатления - супер е, особено в сравнение с LG 55UT91006LA, който взех и върнах на другия ден преди празниците. Видимо е с по-добри цветове, звук, скорост при смяна на каналите и цялостен облик.
Ще съм благодарен за няколко насоки относно:
- оптимални настройки на картина и звук. Кой режим е най-естествен, кой Al да включа и кой да изключа?
- как да настроя при пускането да се стартира A1XploreTV приложението, а не да търси тунера?
- ТВ е свързано с кабел към рутера, но приложението на А1 май на моменти леко насича, може и да си въобразявам. Някакви идеи как да работи оптимално и то?
Поздрави и успешна 2025 година.
Там е така - плащаш като поп, но всичко ти е качествено и просто работи. Да чета по форуми като хахав и да се чудя кви галимации да правя за да подкарам нещо евентуално да ми заработи и да се кръстя след всеки софтуерен ъпдейт.... тhanks but no thanks. Вече са такива времена, че по-добре човек да си цени свободното време и да си плати за спокойствието и кофморта.
Този пост е редактиран от CubanLinx; Вчера в 13:04.