Страница 640 от 641 ПърваПърва ... 590630638639640641 ПоследноПоследно
Резултати от 9,586 до 9,600 от общо 9607
Like Tree2462Одобрявам

Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Цитат Първоначално публикувано от inches9 Виж публикацията
    Кой кво и дали ще се замисля си е негова работа.Ама Hisence до Vestel ....Жалко за форума..
    жалко, че не се интересуваш....

Това от видето е не-ремонтопригоден видеопанел (залепен вместо със щипки). Изгори ли подсветката, телевизора отива на боклука.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията

Apple обяви, че услугата за стрийминг, Apple TV+, ще бъде достъпна безплатно от 3 януари до 5 януари по целия свят на всички съвместими устройства, включително Google TV и Smart TV. За достъп до съдържанието обаче е необходим Apple ID.
    https://www.apple.com/tv-pr/news/202...ekend-of-2025/
    Безплатно няма. Направих регистрацията на това Ябълка недоразумене.
    Дава седмица безплатно - филми и 3 месеца гледане на некви бози ,но иска карта или телефон за плащане. Не им ги дадох

Отделно субтитрите са прекалено малки и не могат да се уголемяват.

Сега как се трие Apple профил?
    Този пост е редактиран от brotzki; 03-01-25 в 15:03.

4. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Не е недоразумение, много си е добре даже. Проблема е, че се навъдиха много на брой платофрми и човек ако иска да гледа всичко, трябва да се бръкне с една сериозна сума месечно. Има тематично меме с The Simpsons и slav people на тази тема
    svetlio1 одобрява това.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от CubanLinx Виж публикацията
    Не е недоразумение, много си е добре даже. Проблема е, че се навъдиха много на брой платофрми и човек ако иска да гледа всичко, трябва да се бръкне с една сериозна сума месечно. Има тематично меме с The Simpsons и slav people на тази тема

И IOS недоразумение.

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

За разлика от другото недоразумение Нетфликс , тия са си локализирани и (на мен поне) си има доста сериали, които ми харесват и следя.
    Имам 2 профила и за тях имам по 3 месеца безплатно годишно, така че 6 месеца безплатно са си доба сделка
    CubanLinx одобрява това.

7. Member
    Тук е от
    May 2009
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Вземи този с най-дългата гаранция.
    Лично аз, ако трябва да избирам между производството на турската Vestel и китайската Hisens, без да се замисля ще взема vestel

Няма да е зле да, отворим една тема само за монитори
    https://news.samsung.com/global/sams...ctivity-to-ces
    https://www.flatpanelshd.com/news.ph...&id=1735803184
    https://www.displayninja.com/msi-mpg-272urx-preview/

потвърден 5-слоен тандемен QD-OLED панел от 4-то поколение:
    https://www.msi.com/Monitor/MPG-272URX-QD-OLED

https://rog.asus.com/articles/gaming...e-up-to-500hz/

https://rog.asus.com/monitors/27-to-...oled-pg27ucdm/

Apple TV+ е безплатен по целия свят този уикенд
    Apple обяви, че услугата за стрийминг, Apple TV+, ще бъде достъпна безплатно от 3 януари до 5 януари по целия свят на всички съвместими устройства, включително Google TV и Smart TV. За достъп до съдържанието обаче е необходим Apple ID.
    https://www.apple.com/tv-pr/news/202...ekend-of-2025/
    И аз така си мисля . Обаче сега гледам един TCL 55P715 който е с 2ГБ рам и се бави в кодито. Което е малко изнервящо. Та ще се почудя още малко.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    За разлика от другото недоразумение Нетфликс , тия са си локализирани и (на мен поне) си има доста сериали, които ми харесват и следя.
    Имам 2 профила и за тях имам по 3 месеца безплатно годишно, така че 6 месеца безплатно са си доба сделка
    Същото съдържание го има по разните места на фри. Откъм филми е доста постно. Титрите оградени в правоъгълник без опции. И за това да искат пари.....

Цитат Първоначално публикувано от chavi Виж публикацията
    И аз така си мисля . Обаче сега гледам един TCL 55P715 който е с 2ГБ рам и се бави в кодито. Което е малко изнервящо. Та ще се почудя още малко.
    Кой знае колко са 2 ГБ. И тези им "флагмани" с 3 ГБ, и слабият 700 процесор бавно работят като ги натовариш с бързи дествия и процеси. Толкова за парите.

10. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Цитат Първоначално публикувано от brotzki Виж публикацията
    Същото съдържание го има по разните места на фри.
    Така де, за това споменах въпросното меме с The Simpsons А iOS е супер. Просто не е за всеки. И на мен Android не ми допада, но това не значи, че е недоразумение. И двете си имат плюсове и минуси.

11. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Нямам телевизор с ИОС Сигурно у щатите имат приставка. Затова е това разминаване в менюта и изглед .. възможности.

12. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Има Apple TV 4K, което е най-добрия бокс. Единствено Nvidia Shield Pro може да се сравнява с него, но вече е прекалено стар и Apple го бие по пърформънс

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от brotzki Виж публикацията
    Титрите оградени в правоъгълник без опции
    Нещо си се объркал , има си настройки за субтитри.
    Аз следя няколко сериала и ми е по-удобно да пусна докъдето съм стигнал, а и на повечето "места" са проблемни за сваляне и гледане в ДВ. Филми когато имам време си има от къде да гледам

14.  

15. Senior Member Аватара на sony 1
    Тук е от
    Dec 2016

Цитат Първоначално публикувано от CubanLinx Виж публикацията
    Има Apple TV 4K, което е най-добрия бокс. Единствено Nvidia Shield Pro може да се сравнява с него, но вече е прекалено стар и Apple го бие по пърформънс
    Бокса на ябълката е ок, но няма Коди за него, не броим единствения вариант с 100-те долара годишно за да се ползва. Няма апове за телевизия на националните оператори. Нвидиа про 2019 имах тамън 3 броя, саморестартирват се от някои апове, пълен майтап са. Иначе са Андроид и има всичко за тях.
    CubanLinx одобрява това.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от chavi Виж публикацията
    TCL P715 е допотопен модел от 2020 година
    погледни Philips 55PML8709
    https://toengel.net/philipsblog/wp-c...-Vergleich.png
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 03-01-25 в 22:37.

17. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Здравейте и Честита Нова Година.
    Благодаря на всички за съветите, в крайна сметка вчера се обзаведохме с LG QNED85T3C. Първи впечатления - супер е, особено в сравнение с LG 55UT91006LA, който взех и върнах на другия ден преди празниците. Видимо е с по-добри цветове, звук, скорост при смяна на каналите и цялостен облик.
    Ще съм благодарен за няколко насоки относно:
    - оптимални настройки на картина и звук. Кой режим е най-естествен, кой Al да включа и кой да изключа?
    - как да настроя при пускането да се стартира A1XploreTV приложението, а не да търси тунера?
    - ТВ е свързано с кабел към рутера, но приложението на А1 май на моменти леко насича, може и да си въобразявам. Някакви идеи как да работи оптимално и то?
    Поздрави и успешна 2025 година.

18. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Цитат Първоначално публикувано от sony 1 Виж публикацията
    Бокса на ябълката е ок, но няма Коди за него, не броим единствения вариант с 100-те долара годишно за да се ползва. Няма апове за телевизия на националните оператори. Нвидиа про 2019 имах тамън 3 броя, саморестартирват се от някои апове, пълен майтап са. Иначе са Андроид и има всичко за тях.
    Там е така - плащаш като поп, но всичко ти е качествено и просто работи. Да чета по форуми като хахав и да се чудя кви галимации да правя за да подкарам нещо евентуално да ми заработи и да се кръстя след всеки софтуерен ъпдейт.... тhanks but no thanks. Вече са такива времена, че по-добре човек да си цени свободното време и да си плати за спокойствието и кофморта.
    Този пост е редактиран от CubanLinx; Вчера в 13:04.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе