Страница 630 от 641 ПърваПърва ... 580620628629630631632640 ... ПоследноПоследно
Резултати от 9,436 до 9,450 от общо 9609
Like Tree2462Одобрявам

Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007

Отговор: Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Здравейте,решил съм да сменям телевизора.Спрял съм се на Sony или LG 65 ци .С бюджет 2000 лв дали ще мога да се вместя за някоя от двете марки.Гледат се предимно мачове.Благодаря предварително.Ще се гледа от 4-5 метра,дали не е голям този размер?
    Този пост е редактиран от plmko; 05-12-24 в 17:52.

2.  

3. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

За Сони... избора в този бюджет и размер е Sony BRAVIA LED 65X80L !
    LG, някой QNED, примерно 65QNED87T3B който е най добрия телевизор за бюджета ви и предпочитанията ви .

Но за 4-5 метра.. може 65" да ви малее, за това малко компромис с херците на панела и процесора , може да се насочите към по голям размер като LG LED 75UT91003LA в еМАГ го има за 1999 лв
    Този пост е редактиран от AntrAcsA; 05-12-24 в 18:16.
    plmko одобрява това.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

LG и Samsung губят дял от първокласни телевизори в полза на китайски марки
    https://www.flatpanelshd.com/news.ph...&id=1733395060

Глобалните телевизионни доставки се увеличиха с 11% на годишна база през Q3'24, второ поредно тримесечие на ръст на годишна база
    https://www.displaysupplychain.com/p...-of-y-y-growth

5. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    LG и Samsung губят дял от първокласни телевизори в полза на китайски марки
    https://www.flatpanelshd.com/news.ph...&id=1733395060
    Беднотията до това води !

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Плевен

Здравейте
    Решил съм да купя нов тв за спалнята, където в момента гледаме 55 инча. Спрял съм се на UE55DU8572, който в момента е на 999 лв, но виждам и UE55DU8072, който е на 899 лв и не знам дали трябва да дам 100 лв повече, тъй като не виждам съществени разлики. Интересува ме гласовите команди и онлайн филми през браузера.
    ПП: попаднах на мнения в нета, дистанционното се бъгвало - спира да се зарежда и т.н., дали старите дистанционни с батерии са съвместими с тези модели?
    Моля за съвет по казуса
    Поздрави
    Димитър

7. Junior Member
    Тук е от
    May 2007
    Живее в
    София

Относно дистанционното, ако имате старо пробвайте в някой магазин дали работи, иначе на моето се развалиха бутоните.
    От Самсунг ме насочиха към сервиз от който мога да си купя оригинално, аз обаче намерих 100% реплика (за 20 лв) от известен китаиски сайт,
    вчера пристигна и си работи, ще видим до кога.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    May 2024

Цитат Първоначално публикувано от babatam Виж публикацията
    Здравейте
    Решил съм да купя нов тв за спалнята, където в момента гледаме 55 инча. Спрял съм се на UE55DU8572, който в момента е на 999 лв, но виждам и UE55DU8072, който е на 899 лв и не знам дали трябва да дам 100 лв повече, тъй като не виждам съществени разлики. Интересува ме гласовите команди и онлайн филми през браузера.
    ПП: попаднах на мнения в нета, дистанционното се бъгвало - спира да се зарежда и т.н., дали старите дистанционни с батерии са съвместими с тези модели?
    Дистанционните с цифрови бутони на Самсунг трябва да работят и на тия по нови телевизори. Мисля че такива дистанционни за Самсунг се продават и на Джъмбо. При румънците има и на цени под 10 лв. Тия дистанционни най често има шорткът бутони като Нетфликс, Амазон Прайм и т.н. Но със старите дистанционни няма да можеш да ползваш гласовите команди. Ще трябва да търсиш дистанционно с микрофон. Гласовите команди не са на български.

10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Плевен

Купих DU8072 серия, тъй като консултана в магазина каза че са еднакви като хардуер и софтуер с DU8572, но защо пък има 100 лв разлика в цената!?...
    Понеже стария Самсунг е МU серия с гласови команди, веднага бе пробвано дистанционното и работи, както и обикновеннто с бутоните. Новото е със соларно зареждане и USB C, доста по малко и леко, на мен ми е малко неудобно. "Новия" Tizen 8 е по различен от този на който съм свикнал, но това е положението. Картината е доста по добра от МU серията, но ми седи много ярка. Търсих в нета някакви препоръчителни настройки, но пак седи по ярък.
    Това са първите ми впечатления.
    Поздрави
    vanz и iwan33 харесват това.

11. Junior Member
    Тук е от
    May 2024

Няма ли от къде да му намалиш яркостта докато ти хареса?

12. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2024

Здравейте,
    насочил съм се към този модел телевизор - LG QNED 55QNED85T3C, 55" . В емаг цената е 1199 лв. с ДДС. Устройството ще се ползва за youtube,гледане на филми от флашка и като цяло гледане на телевия.Единственото което гледам модела да има е поне 100 Hz честота на опресняване.Добре ли съм се насочил към този модел ?

13. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Цитат Първоначално публикувано от Ricknam Виж публикацията
    Здравейте,
    насочил съм се към този модел телевизор - LG QNED 55QNED85T3C, 55" . В емаг цената е 1199 лв. с ДДС. Устройството ще се ползва за youtube,гледане на филми от флашка и като цяло гледане на телевия.Единственото което гледам модела да има е поне 100 Hz честота на опресняване.Добре ли съм се насочил към този модел ?
    LG QNED85T Review (50QNED85TUA, 55QNED85TUA, 65QNED85TUA, 75QNED85TUA, 86QNED85TUA) - RTINGS.com

Среден към нисък клас EdgeLED телевизор,с нисък контраст, заради IPS панела си и липсата на зони, няма много добра обработка на изображенията, просто е ОК, от това което виждам в Ртинг.

Под " Добре ли съм се насочил " е добре да добавиш някои пояснения, защо си се насочил към него, дали държиш да е LG или може и други марки, като TCL и т.н.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2022

Здравейте, очертава се една 43-ка да заменя с 55 инча. Ако може препоръки за 55 инчов телевизор в рамките на около 1500 лв., като бюджета търпи корекции с около 200-300 лв., в случай че наистина си заслужава. Не държа на конкретна марка, но предпочитам Sony, Samsung, LG евентуално Phillips. Ще се гледа от разстояние около 3 метра, предимно спорт и програми от рода на Discovery, NG.

16. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Отивай в метро и взимай ариелито за 570 лв като на колегата. С Вида и наполовин цена.

17. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2024

Цитат Първоначално публикувано от AntrAcsA Виж публикацията
    LG QNED85T Review (50QNED85TUA, 55QNED85TUA, 65QNED85TUA, 75QNED85TUA, 86QNED85TUA) - RTINGS.com

Среден към нисък клас EdgeLED телевизор,с нисък контраст, заради IPS панела си и липсата на зони, няма много добра обработка на изображенията, просто е ОК, от това което виждам в Ртинг.

Под " Добре ли съм се насочил " е добре да добавиш някои пояснения, защо си се насочил към него, дали държиш да е LG или може и други марки, като TCL и т.н.
    Държа да е Samsung или LG и в краен вариант Philips.Бюджета е 1200-1400 лв. Това,което искам да не е ЛЕД и да е поне 100 Hz опресняване на картината.

18. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Цитат Първоначално публикувано от Ricknam Виж публикацията
    ... искам да не е ЛЕД...

Я пак!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе