Да не си на - Цветна температура - Студен 2 или Студен 1 ? Ако си - направи го на - Топъл 2 или Топъл 1. Моя е на - Топъл 2 и е Perfect!
Да не си на - Цветна температура - Студен 2 или Студен 1 ? Ако си - направи го на - Топъл 2 или Топъл 1. Моя е на - Топъл 2 и е Perfect!
На топъл 2 съм, просто съм поразглезен от плазмата
Аз също имах проблеми с напрежение и главоболие от LED. Пробвах с различни цветни температури - без ралика.
Учудващо нещата се решиха със значително по-нисък контраст и по-високи стойности на гама-та.
Здравейте!Преди няколко дни си купих същия модел на Панасоник и имам подобен проблем.Гледам го от разстояние 4 ,20 метра ,но въпреки това усещам напрежение ,дори пулсиране в слепоочието.Видях тази тема и реших да се регистрирам и да питам тук от какво може да се получава така.Първия ден гледах на него и нямаше проблем.След това гледах 2 часа 3D ,което беше грешка май,защото ме заболя много главата.И от няколко дена усещам напрежение ,когато започна да го гледам.Гледам само HD видео ,сложено на външен хард.Намалих подсветката на 0 ,на кино режим съм,може би други още някакви настройки да направя?Имам още 2 дена за 7 дневния срок,чак се чудя дали да не го сменя,но дали проблемът е в телевизора или в нещо друго?
Този пост е редактиран от PLIOKKKK; 20-11-15 в 02:22.
Ако това ще ти помогне по някакъв начин,мога да кажа ,че си гледам телевизора от подписа ми от 3-3,5м. и нямам никакав проблем с очите.
Настройките на картината са близки до тези на твоя Тв.