Ще трябва да ги погледна, лошото е, че са зад секция и трябва да разкачам куп неща, за да я преместя и да ги видя, но ще се наложи щом се реша да инвестирам в подобни системи. Стойките не съм много сигурен, че ще издържат букшелф колони, но дори и да се наложи да се сменят ще искам да са пак там горе новите колони, защото да удължавам кабела до долу ще е доста грозно.
Ново питане имам за soundbar за кухнята, но този път разбира се за доста по-евтини варианти - загледах LG SJ2 и Sony HT-SF150 и двата хвалени за скромните си 200лв, като LG е 2.1 160W, но няма ARC, а Sony-то е само бар 120W и има HDMI ARC. Телевизора към, който ще се свързват е LG и някъде бях видял, че независимо, че няма ARC като е LG телевизора си се намирали и пак имало вариант да се пуска и спира заедно с тв-то, но това не знам доколко е вярно. Ако някой има въпросните или сходни модели ще се радвам да сподели някое мнение.
И основния ми въпрос е, ще имат ли наистина по-добър звук от самия телевизор тези барове или за тия пари си е абсолютна глупост?
EDIT - След малко разучаване за втори път се убеждавам, че на LG явно soundbar системите не са им най-силната страна. Определено ще се насоча към Sony-то.