bascho
Инсталирай апк фаил и би трябвало да стане. В Aptoide последната версия е 3.94
Пробвах така грешката изчезна но влизането става с някакъв код предполагам е само за телевизори. Доста рових в настройките на моят виваком но в настройите на мобилното приложение намерих само опциите за влизане с e-mail и парола
Пробвах да възстановя заводските настройки на TV-Box , който си е със заводски ром но грешката си стои. Пробвах и с проложението RootCloak да добавя приложението EON но без резултат. Разчетох се в коментарите в google play store и се оказа ,че това е масов проблем. Ако някой има решение да казва.
С версията 3.94 предполагам ще стане но как да го октивирам с този код?
Хич не обичам да се занимавам с тях . Особенно след като изчетох отговорите им в google play store . Над 90% от хората които вдигат телефона са некомпетентни. Опита ми с тези обаждания е , че във форумите има по кадърни и работещи решения но утре ще им звънна и на тях , знае ли човек може да ме изненадат :D
Тук има описан начина за активиране с кода
https://www.vivacom.bg/bg/files/1599...-na-eon-tv.pdf
Този пост е редактиран от sony 1; 07-10-21 в 23:39.
Явно не си плащам за да използвам EON на Smart TV устройства. В секцията където трябва да активирам програмата чрез код тази опция я няма. Имам само "Управление на EON TV мобилно приложение". Ще видя утре какво ще ми кажат от Виваком макар, че съм почти сигурен в крайния резултат
Има инфо и се оказва че за да се активира приложението с код което е само за телевизори трябва да се плати за пълен пакет ЕОН
https://forum.mobilebulgaria.com/viv...51808-s60.html
Мобилното приложение е само за мобилния телефон. Звучи логично от името... Но ме подведе мойта приятелка от вива, че ставало и за тв. 3 кинта вътрешно ама здраве да е, ще черпи кафе. Приложението за смарт тв е друга услуга налична само ако се ползва пълен eon пакет. Вече писах, че не става, що плащате излишно...
Доста си поиграх но за сега без успех да го по карам на ТВ бокс. Пробвах с различни томове, ънрут, rootcloack но греда. Ако някой има идеи имам един ТВ бокс Tanix TX6 4/32 работещ само с андроид инсталиран на карта пакет така, че казвайте да пробвам най много да умре
Какъв е проблема с подкарването на ЕОН на бокс ? Аз съм с Tanix TX3 и при мен няма проблем. ЕОН-а съм го теглил от aptoide мисля че, и нямаше проблем. Единствено имаше един код който изкарва при пускане на приложението. Тоя код трябва с регистрацията във виваком да се добави към потребитела и тръгва приложението.
Има две приложения - едното приложение Еон версия 2.0.32 е само за телефони, другото приложение Еон версия 3.94 е за телевизори и андроид боксове.
https://play.google.com/store/search...ps&hl=bg&gl=US
@bascho се опитва да подкара телефонната версия на бокса.
Този пост е редактиран от sony 1; 14-10-21 в 15:33.
За тези, които все още се чудят какъв избор да направят бих им препоръчал да купуват боксове базирани на андроид тв, а не чисти като от телефона. Причината, че доста от тях са рутнати и приложението ще прави проблеми. Виваком ги е страх да не би да им записват стрийма макар, че и без рут може да се измисли начин да пиратстваш ако решиш, ама това е друга тема. Другото което е андроид тв устройствата имат по добра поддръжка и получавате по чести ъпдейти на системата. Закърпват се грешки ако има във софтуера и тн. Не купувайте нищо от битака олх, защото обикновено там хората си продават боклуците. Малко свестни търговци има. За китайските сайтове е въпрос на късмет какво ще уцелиш, защото повечето евтини китайчета се сглобяват от рециклирани чипове на развалени смартфони и колко ще му е дълъг живота не се знае. Имат проблеми и със охлаждането и при дълго ползване може да вземе да замръзва и да се рестартира. На нашия пазар общо взето няма голям избор на хубави устройства. Вкарват се предимно контейнери на евтини боклуци от Китай. Това което мога да препоръчам и да си го купите от по доверени източници като магазини и сайтове са следните боксове MINIX NEO T5 и strong leap-s1. Втория е близнак на модела mecool km2, който има всички сертификати за стрийм услуги, но едва ли ще е предимство за повечето хора, които не плащат абонамент за тях.... Тези модели са по добри от дъртия xiaomi mi box 4k s. Имат повече портове и са със по бърз/добър процесор. Ако рискувате нещо да взимате от китайски сайтове по на оферта тогава mecool като марка бих препоръчал на андроид тв.
Много писано, но нищо казано. Моите X96 Max и два броя X96 Max + са купувани за не повече от 80лв бройката. Всичките имат опция дали да имат рут или не. Нито един от тях не лагва и не забива. Работят почти целодневно като на единият от тях е инсталирано приложението на ЕОН за телевизори и тв боксове, директно от андроид тв стора а не да се търсят разни приложения и кои били ставали или не ставали.
Аз съм с Tanix TX3. При него също няма забивания, приложението върви перфектно и нямам никакви обплаквания.Приемника не е гасен от няколко месеца и няма никакви проблеми. С оригиналния ЕОН применик който също никога не се гаси, понякога замръзва картината примерно след 20-30 часа работа и трябва да се загаси и пусне пак - 2-3 секунди максимум което също не е проблем
Здравейте,
А някой гледа ли филми с кодировка HEVC или H.256 през флашка и ако да, може ли да сподели с какъв плеър? При мен нещо не се случва, пробвах с KODI, VLC и какво ли още не.