Или просто си купуваш Google Chromecast TV 4K за около 130-140 лв и забравяш какво е бъг, забиване, гимнастики и прочие.
Или просто си купуваш Google Chromecast TV 4K за около 130-140 лв и забравяш какво е бъг, забиване, гимнастики и прочие.
И те забивали от време на време попадал съм на такива мнения, но сравнение с китайската ширпотреба са цветя направо.
Никакви грижи не ми е създавал, нито пък жената се е оплакала, а го ползваме всеки ден вече около година, но е възможно да има проблеми.
Просто при такава пренебрежима разлика в цената, не знам защо някой би си купил китайска пръчка и после да се чуди защо нещо не му бачка.
При мен на Tanix TX3, абсолютно всичко бачка, както и не е забивал. Единственото по-добро на EON применика е интерфейса, както и по-плавната работа на ЕОН-а. Всичко друго е топ и при двата
Имайте предвид, че точно за еон, и стика и хромкаста не са много удобни, защото дистанционното няма за смяна на каналите.
Не се сменят каналите от кръгчето, от там идва неудобството. Дистанционното на телевизора по CEC протокола може и да го прави с неговите контроли + и - за каналите, а може и да превключва на dvb-c телевизия и да си сменя неговите си канали. Ма Сони с андроид телевизор, по CEC работеше дистанционното на сони-то да сменя канали
Едит: Варианта да сменяш каналите с това дистанционно е: даваш назад стрелка, зарежда списъка с канали (лога) и после, нагоре или надолу избираш логото на канала и ок за да го избереш. Не е сложно, свиква се, но не е за хора скарани с техниката. Няма го това, цък и следващ канал да прехвърли.
Този пост е редактиран от tolostoi; 21-03-23 в 19:40.
Здравейте,ако взема от продавалника приемник на еон,дали ще става за гледане на телевизия от А1(имам активирано приложение за смарт тв).забелязвам че са няколко варианта на кутията,евентуално ако се блокира кутията,кой вариан е податлив на префлашване?
Блокиране на кутия, префлашване какво? Каква е целта, да се ползва приложението на обикновен телевизор ли? Това не е добър подход за мен. Продават втора ръка достатъчно евтини смарт телевизори, вземи един, после продай твоя и цената ще е незначителна това бих направил аз. Но ако държиш да ползваш вивакомската кутия, аз на моята имам инсталиран А1 xplore и работи нормално, който днес мислех да трия понеже никой никога не ползва. Но как щях да го ползвам ако нямах договор с виваком е въпрос който едва ли много хора са си задавали, просто изглежда излишно сложно спрямо алтернативите.
Искам да попитам - актиран е безплатно до края на годината следното нещо на тел:
eon mobile arena play
Има ли начин да се подкара, на различно от телефон/таблет? Т.е. на андроид телевизор?
Имам и абонамент за 1 устр-во - Xplore TV ... koйто нещо не ми допадна много като интерфейс (свикнал съм с декодера на А1 и пренареждане на канали, връщан е със 4х, 16х (най-често тези скорости или х64) - а това май беше през 30 сек? В момента е "зачислено" на село, но чака смарт ТВ![]()
Но, четох че А1 не са им силата интеракт.ТВ...
-та ако на Вива са по-гъвкави - може и да доплатим за някакъв пакет - с повече НПФ програми, качествен Eurosport (в момента брат ми трябва да преподпише към тях, за мобилния номер).
+ допълнително устройство от тези които коментирате (под 100лв има ли, но с удобно дистанционно) ?
Идеята е да няма застопоряване за 2г специално за ТВ (за фиксиран адрес..).
ползвал съм на виваком стандартното боксче на съвсем друг адрес(в един град) със интернет от А1 и не съм имал никакви проблеми
Някой намерил ли е лек за Xplore TV?
- тук писах за съвет за устройство: Android box за Xplore TV - препоръчайте
Иначе 4К има ли смисъл - този сега е на 28Е Amazon Fire TV Stick HD, (ще пускам други неща от lidl.de и реших че може да ползвам доставката през превозвача) и да рискувам амазонските, но бокс-а не е ли по-добър вариант пред хх стик?
PS: Всъщност и този е намален 36Е Amazon Fire TV Stick 4K
тук са по 100на лв. Само дистанционното с този геврек ме притеснява.
Този пост е редактиран от hakama; 03-05-24 в 13:33.
Не знам дали вече сте си взели някакъв бокс, но според мен най-добре е да си вземете бокс от ЕОН. Преди беше 5лв. на месец ако е с техен бокс и 3лв. ако е само приложението.Така че излиза, че за да ползваш бокса се плаща по 2лв. на месец.За две години е 24лв. А бокса на ЕОН си е перфектен за ЕОН.