Сигурно имаш предвид H.265?
Аз ги гледам с Nova Player, но при мен си вървят и на KODI и прочие. По-скоро май е до бокса, който ползваш.
Сигурно имаш предвид H.265?
Аз ги гледам с Nova Player, но при мен си вървят и на KODI и прочие. По-скоро май е до бокса, който ползваш.
Ако TV Box-a поддържа видео файловете, хардуерно, трябва да ги плейва през Kodi без проблем.
Този пост е редактиран от tek; 11-11-21 в 13:11.
Как да разбера този бокс (а и всеки друг) дали е с Android TV или "чист" Android?
X96Q TV Box Android 10.0 Smart TV BOX Allwinner H313 Quad Core 60fps 2.4G Wifi Google Playstore 4K Set Top Box Media Player|Set-top Boxes| - AliExpress
Малко са боксовете с ATV, повечето са AOSP.
Toзи който си избрал е AOSP.
Търсиш инфо в нета за дадения модел и ще разбереш какъв е.
Но този не е за препръчване, намери нещо с Amlogic
Ех... трябва ми само за ЕОН и Булсат, но искам да не правя гимнастики, за да инсталирам приложенията за Андроид ТВ...
Изпратено от моят SM-G996B с помощта на Tapatalk
Меcool KM2 е ATV и Netflix сертфициран, около 150лв е в България.
Препоръчай марки и модели с Amlogic, който лесно могат да се намерят..?
И до колкото разбрах дотук, ако искаш приложенията да "виждат" ТВ бокса ти, като телефон трябва той да е -> AOSP, а ако искаш приложенията да виждат ТВ бокса, като SmartTV то тогава трява да е ATV..?
По-точно ме интересува възможно ли е приложението, което е за мобилни телефони/таблети, това което иска вписване с е-мейл и парола да се използва на ТВ бокс... без да има нужда да се въвежда КОД от приложението на ЕОН в my.vivacom..?
Този пост е редактиран от kolkoto; 22-12-21 в 00:25.
Този пост е редактиран от morandis; 22-12-21 в 09:38.
Не знам, нямам абонамент/регистрация за EON, bulsatcom и т.н.
Имам xiaomi MIbox. Гледам Булсат на него. Давах го на приятел да тества за ЕОН. Каза, че няма проблеми и работи. Нямам информация дали е Ок навигацията с дистанционното.
И аз бих имал интерес към бокс на който ще върви EON по втория начин от снимката с име и парола или номер. Възможно най-евтиното, защото за друго няма да се ползва.
Mi box подкарва перфектно eon app, но само на оптичен интернет от Виваком. Поне при мен е така.
Само да потвърдя и аз: изпратиха ми един X96Q 2G/8G - работи като Android TV, ЕОН-а се активира с код и булсатското също е за ТВ. Кофтито е само, че няма 5GHz мрежа и bluetooth, на който му трябват.