Къде прочете да съм писал, че не ти трябва МАС адреса, за да се активира услугата, че ми го пишеш?
Това което пишеш, че не е актуално лично съм го въвеждал в моя МАС, за да им ползвам услугата, а ти не си защото е направено от тях, точно както пише в сайта "Всяко устройство, закупено от нас, ще получите напълно настроено и готово за употреба."
Няма какво да настройват, освен да вкарат адреса на провайдера.
Аз пък ти казвам, че докато не пратиш МАС адрес, бокса не е активен, няма и да бъде. Така, че не е достатъчно само да ти пратят устройството и да го включиш. Няколко пъти ме предупредиха и по тел. и по мейл, че това е процедурата.
След като им изпратих адреса, няколко мин. по-късно, бокса ребуутна и се смени менюто.
След доста време, но пак същия въпрос. Кой Андроид ТВ бокс е най-добрия в момента до около 60-70лв максимум ? Аз съм с Tanix Tx3, но сега приятел е пред покупка на устройство и да знам все още ли това е най-добрия вариянт ?
Не се купува от прее*алник пазари такова нещо, защото се "изгаря" брутално.
Амазонските устройства са като огризките - вързани са към акаунт.![]()
Е то и нови има тамповечето търговци на такива устройства имат и обяви в сайтовете тип олх.
бтв и в емаг скоро гледах на нормални цени стикове.
Тоя Fire TV Стик къде му се слага флашката ? Сигурно няма такъв вариянт, а това е от голяма важност. Ще се гледат филми от флашка в приемника. Май Tanix TX3 все още си е най-добрия избор ?
Има един чикиджийски кабел който върши работа
https://m.olx.bg/d/ad/amazon-fire-tv...2-ID8p0wi.html
Имам 2, купих ги от алиекспрес за по долар и нещо. Лично аз не ги ползвам, от флашки не гледам.![]()
Ако използвате приложението на Алиекспрес на смартфон и имате събрани точки вчера и днес има едно, според мен, изгодно предложение за около 26$
а Без точки стоката е по-скъпа.
Този пост е редактиран от morandis; 22-12-22 в 09:39.
Е добре, този Fire TV Stick по-добър ли е от Tanix TX3 ? google chromecast как е спрямо тях, или той не е с Андроид ? Като цяло аз съм доволен от Tanix-a, но ЕОН устройството е доста по-бързо и с много по-удобно дистанционно, ако имаше такова устройство на цената на Tanix-a, без замисляне бих взел него.