Абсолютно съм съгласен..., макар че на Coolbox върви перфектно но е далече от "истинско" 4К....
Мислех си че Xplore Тv + wi-fi ще ми реши проблема с кабелите до ТВ който е окачен на стената, но е факт че Diema 4К няма плавни движения, дори има лека пикселизация. Пробвах и с кабел - пак е така.
Реших проблема като залепих приемника на А1 горе в ъгъла отзад на ТВ, и го свързах с PowerLine адаптер към нета. Сега Diema 4К си върви гладко (мачовете) а и се отървах от LAN кабела до приемника.
Вметни, а как разбра, че човека си ползва телевизора само за гледане на онлайн телевизия?
50 degrees Fahrenheit = 10 degrees Celsius
- - - - - - - - - -
Абсолютно отвсякъде.
- - - - - - - - - -
Хубаво е, че пак се е намерило някакво решение с на А1 глупавата телевизия. Тоя приемник има ли WiFI или е само на LAN?
Този пост е редактиран от berpan; 29-11-22 в 20:36.
Нещо метафорично казано и е видно че не вдяна от смисъла.... или се правим на Острилка????
Не съм поставил категоричен знак за равенство.... но с този пост ми доказа че няма смисъл да ти разясня нататгък.
Явно народа e оскотял достатъчно в нашите геогравски ширини, че и @№@№ дa му сервират с табела гурме ще го изяде, че чак ще иска още... Същото е и с телевизията с табелките в горния десен ъгъл... за които си плаща чинно и пак по примера с ястията му се сервира същото....
Реших все пак да пробвам тази Диема Спорт 3 4К. Прежалих 30лв. и взех една Ci+ карта от кабеларката ми, с което вече въпросният канал стана наличен при мен. Сигналът идва по коаксиален кабел. Честно казано почти отлично качество спрямо другите родни канали. Аз съм доволен.
Какъв знак за равенство не си поставил? Това с градусите го писах на другия колега, който твърди, че щяло да бъде същото от 50F на 25C. Та ти дори не помниш какво си писал или etg ти е втория акаунт? Извинявам се ако е така, но не си ни уведомил. В случая нямам нужда от разяснение, благодаря. 300 mbit/s > 100 mbit/s и независимо дали ще му трябват някога въпросните 300 на телевизора, ако има читав рутер, който не дропва връзката през 2 секунди е пълна глупост да пуска кабели до телевизора и да си ограничава три пъти скоростта. Всичко останало и глупавия ви спор за филми от торентите вече го четохме в другата тема.
Този пост е редактиран от berpan; 30-11-22 в 00:35.
Мисля, че съм се постарал да цитирам коректно в поста си, за да се вижда кой отговор за кой е.
Това към теб "Абсолютно отвсякъде" беше по скоро закачка.
Не искам да разводнявам темата, така че не мисля да споря. Написах това по-горе, за да не вземе някой да приеме нещата, които пишеш, за достоверни - ако никой не ти възрази ще се приеме за вярно.
А нямаш никаква представа какво имам предвид с двата вида градуси защото нямаш и никаква представа какво означава числото 300 в характеристиката на една Wi-Fi връзка.
Няма WIFI, затова докарвам нета до приемника който залепих за телевизора с двойнолепящо тиксо, с PowerLine адаптер и къс LAN кабел. Зад ТВ в стената има окабеляване само за захранване, а аз не искам да се виждат никакви кабели и взе че се получи така.
Някой ден като си оправят приложението Xplore Тv ще разкарам А1 приемника, но засега той дава по добро качество, особено на мачовете по Diema3 4К.
Този пост е редактиран от zaqza; 30-11-22 в 06:28.
Къде е по-добро качеството на телевизията изобщо- през приемник или през приложение?
Защото имам разминаване между звук и картина.
Виваком. ЕОН. Имам рутер или модем (незнам точно), в който влиза кабела за интернета. От него излизат кабелчета, които влизат в черното устройство на ЕОН. Самото то, е свързано с ТВ-то.
Техниците бяха за 10 Мин в нас и ми говореха нещо и за ориложение, но, не ги разбрах напълно, а и не бяха много разговорливи
Телевизорът ми е LG-55NANO813NA
Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk