Да, точно това имах предвид. Скандални са. Не че свиваком ги харесвам, но според мен с EON дръпнаха доста пред ментел. Като цяло, към днешна дата не бих избрал нито един от двата оператора.
Да, точно това имах предвид. Скандални са. Не че свиваком ги харесвам, но според мен с EON дръпнаха доста пред ментел. Като цяло, към днешна дата не бих избрал нито един от двата оператора.
Неслучайно написах - "Не че свиваком ги харесвам, но според мен с EON дръпнаха доста пред ментел". Сравнението е конкретно м-у двата оператора, които си заформиха картелче. И за двата оператора мобилните услуги са приоритет номер едно. А качеството на телевизитята у нас не е от съществено значение за по-голямата част от населението. Плюс това на повечето хора не им се занимава и избират лесното. Като кажеш телевизия, всеки ще се сети за двата оператора. И не случайно, ментел и свиваком погълнаха и съсипаха всичко що беше читаво. За хора, които се интересуват от качеството, винаги има алтернативи (къде легални, къде не), но тук говорим за много малък процент.
Да се върнем отново на темата за телевизорите - има ли други предложения в този диапазон с Андроид?
Гледам листи(портали) в истинско 4К.Германски, Италиански, Полски... Дори и с 2 гб РАМ Xiaomi S box 3 gen се справи с това превъзходно...А LG-то е просто превъзходен монитор за целта.... Интернет 100/100 Мбс е напълно достатъчен...
Може ли линк за пазаруване на листа, ако трябва на лични
Мисля да се спра на PHILIPS 65OLED770 - очаквам предложение и за добър Андроид Бокс.
Какъв е бюджета за бокса? Читавите са от 150-200 евро нагоре.
Отворен съм за предложения за 50 и за 150, за да преценя според това на мен какво ми трябва коя да избера.
Аз бих взел Nvidia Shield Pro, но знам, че доста хора не биха били съгласни с мен. Тук има доста ползватели на боксове и предполагам, че ще могат да посочат качествени модели.