Резултати от 1 до 5 от общо 5

бТК АДСЛ проблеми с нета

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2005

бТК АДСЛ проблеми с нета

Нета ми е на БТК и го деля с 3 сседа.Първия сум аз:втория е един пич(хоста ни) и:третия сусед които стажа в 8:30 и си пъска "БиТкОмЕтА".Ставам аз към 9/10 и ко да видя нямога да отворя да си проверя пощтата.И като БИТКОМЕТА е заел ета аз ко след 5/6 мин след много мътане и тележизия си проверявам пощата.Нета не го дяля с рутер .Помогнете моля ви!!!!

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

Re: бТК АДСЛ проблеми с нета

Единствения начин, по който можем да ти помогнем, е :knuppel2: за съседа с биткомета. Но ти това можеш сам да си го организираш...

Ако пък търсиш разумно решение - плащаш си сам АДСЛ и си свиркаш. За 10 лв на месец (при това полулегално) нали не очакваш повече?

4. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2004

Цитат Първоначално публикувано от mgPP
    Нета ми е на БТК и го деля с 3 сседа.Първия сум аз:втория е един пич(хоста ни) и:третия сусед които стажа в 8:30 и си пъска "БиТкОмЕтА".Ставам аз към 9/10 и ко да видя нямога да отворя да си проверя пощтата.И като БИТКОМЕТА е заел ета аз ко след 5/6 мин след много мътане и тележизия си проверявам пощата.Нета не го дяля с рутер ....
    Едно ми е ясно - че BitComet-a не е настроен и си заема целия изходящ канал и не остава "място" да си претикаш заявките, че да си прочетеш пощата...
    Все пак кабела от модема къде е включен, след като не ползвате рутер? Нета е твой, и ти си първия, а какво ще рече, че втория е "хост"?

5. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

На компютъра който шерва нета слагаш "Bandwidth Controller" и го настройваш според желанието ти кой колко изходяш и входящ "Bandwidth" да ползва. Последните версии мисля, че имат и настройка за минимално гарантиран канал.

6. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2004

Bandwidth Controller 0.31 позволява настройването на: Garanteed rate, Maximum rate, Priority лevel, Weighting factor. Отделно "традиционните" още от версия 0.08: Direction, Protocol, Source Address & Port, Destination Address & Port... Изобщо добър инструмент, даващ на Windows2k & XP функционалността на Linux & cbq по въпроса...
    Все още не е ясно кой шерва нета, обаче...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. АДСЛ рутер ?
    От helios1 във форум Технологии
    Отговори: 10
    Последно: 08-05-08, 23:19
  2. бТК АДСЛ скорост?? О_o
    От Bvlgari във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 18
    Последно: 01-11-07, 14:46
  3. бТк АДСЛ Манифест
    От Pa3KaTaH във форум Технологии
    Отговори: 48
    Последно: 11-11-06, 23:51
  4. БТК АДСЛ
    От mgPP във форум Мрежи
    Отговори: 6
    Последно: 08-09-05, 16:34
  5. АДСЛ vs. АренаБг
    От ggbg във форум Мрежи
    Отговори: 6
    Последно: 07-09-05, 11:43

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе