М-да-а Globul = SuX
Мерси за поканата, другото лято съм на линия :coolsmiley:Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Като ги постваш във форума на Мтел-пиши срещу ник-а ми твоя адрес - подарявам ти го ваучера,на мен не ми трябва.
намерих решението вече :Super: трябва да се набира номера без +359.......и става,ама направо се шашкам как оператора се прай на идиот че "щели да опраят нещата" май с тия б-фрее карти ще си имаме доста проблеми, и се чудя ко ще измислят за да ни ограничат
Уффф, като ми почнете с тея надписаните фактури и направо незна, смеха ми почва сам да извира. От 6, че даже май и 7 вече години съм абонат на М-тел, е как поне една такава не ми е пристигнала неам ...Първоначално публикувано от mikk
аз бях 2 годинки на м-тел,стигат ми,повече и не мисля да се върна при тях,даже и да остане единствен оператор,и аз се чудя кви бели стават с други хора със сметките им в глобул ма си трая,раздвай се че 7 години са те прескочили с надписванетоПървоначално публикувано от Кайсо
@Kayso искаш ли да ти покажа 2 надписани фактури - пазя ги и до днес и всеки му става смешно като ги види
Последните ми 8 разговора са повторени . т.е аз съм звъннал в 19.30 ( примерно ) на телефон 0898 88889999 ( примерно ) и съм говорил 2 мин. с него
следващия ми разговор е същия пак в този час и ден , пак на този телефон , пак толкова е продължил
само дето ми отчита два разговора и 2х 2 мин.
От глобул ми се извиняваха 10 пъти за това ,но пари да ми приспаднат не съм и видял , имам и молба за връщане , сумата е над 10лв , но никва файда . В последствие терминирах картата , имам натоварена сметка от 80 лв Роуминг ( при условие че по договор е спрян роуминга ) и 60 лв от разговори 10 от които повторени . Казах им че когато те ми върна парите , и си оправят проблема със системата , тогава ще си платя сметката ( немогат и да повдигнат дело срещу мен , защото имам 3 молби преди тяхния иск, за преразглеждане и оправяне на проблема , които и до ден днешен не са удовлетворени )
за мтел също имам надписана фактура ( с объркан план ) и нея я пазя , ама фай да - никаква .
Просто при теб се е получило така, макар че ако се вгледаш ще откриеш някой и друг надписан разговор или някоя минутка две отгоре
Едно от тези места е сервиза на ДЕЛ, не помня името на фирмата.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Няма мрежа със 100% покритие! Винаги има места, които са в радиосянка.
Първоначално публикувано от Lupus
Е, Вълчо, как да няма? Не си ли виждал картата на "М-Тел"? Според тях има и още как...
А съвсем друго си е "реалистите" от "Глобул" да се оправдаят със заковаващото, че: "където нямаш обхват, си в онея 2 % деeба и географията ни, деeба..."
:knuppel2:
Нали за тях си говорим...Първоначално публикувано от emos
Е откъде да си внесем друга? В Сахара е лесно - няма покритие само под дюната...Първоначално публикувано от IvO™
b-free не лъжат. Доста хора от компанията ми ги ползваме и нямам оплаквания, нито ме режат на няколко часа нито нищо. Всичко си е както си е написано.
Ако тая такса от 4.80лв трябва да я плащам всеки месец не виждам какво му е безплатното! Ако е само първоначално - може и да се замисля да си взема.
Всеки месец се плаща таксата от 4,80, @Stiliyan ако това не е лъжа , и айде да не почвам да обяснявам пак , колко лъжат и колко не - вече съм обяснил няколко пъти подробно с примери и фактури - а това че не сте видели измамата , не означава че я няма.