Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 30 от общо 30

Съвет относно промоция в Техномаркет

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

Re:Съвет относно промоция в Техномаркет

Пьрво искам да се извиня и се вземам забележка за тоньт ми . Реагирах експулсивно - сьжелявам , няма да се повтори.
    Второ - пристрастен сьм кьм Pioneer , така че предпочитам да запазя мьлчание.
    Успех с избора .

2.  

3. pci
    pci е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    May 2008

Цитат Първоначално публикувано от vdsvicky
    Пьрво искам да се извиня и се вземам забележка за тоньт ми . Реагирах експулсивно - сьжелявам , няма да се повтори.
    Второ - пристрастен сьм кьм Pioneer , така че предпочитам да запазя мьлчание.
    Успех с избора .
    Напротив,щом си фен на Пайнер.......дай малко инфо как свирят тоя клас домашно кино ....щото както вече казах......няма къде да го чуя Пайнера.....

4. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

Добре ....... . Този пьт не мога да си кривя душата и бих избрал Yamaha-та пред Pioneer-а . Пьрво е по-мощен , разполага с повече "глезотиѝ" , поддържа най-новите HDMI 30 - и 36-битови цветови дълбочини (10 Април 2010 г.) , входно ниво за домашно кино :http://www.amazon.com/Yamaha-HTR-306.../dp/B003CP0KFU . Единствения + за Pioneer-а е плеьра ( при Yamaha-та допьлнително ще трябва да го закупуваш ) . Като звук на Pioneer-а с приложените тонколони ( сьгласно линковете коѝто си дал ) силно се сьмнявам че ще е по-добьр от Yamaha-та с Jamo-то , т.е. по-зле е. Имам допир до такьв вид и ресивер и тонколони (като конструкция) - добре че е само в офиса ми , като целта там беше единствено да се пести място (целта не беше звука). Жалко , че нямаш вьзможност да ги чуеш и сравниш на място.
    В заключение печели Yamaha -та с дадените линкове от теб , с уговорката че ще ти трябва отделно и плеьр.
    Това е моето мнение . Поздрави.

5. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Добре да кажа и аз накратко.Никога не са ми харесвали как звучат специално кината на Pioneer-визирам по стари модели.Управлението на плеъра може да ти се стори зле също така субтитри и други дреболии.Смятам че при този клас системи разчитат на името си.Ползвал съм и друга тяхна техника примерно при двд рекордерите нямат равни по функции стига да си свикнал с управлението и да имаш база за сравнение.Автомобилната електроника също им е на ниво.Но при кината-не бих си направил експеримент особенно след като не може да се запознаеш предварително с менюто и функциите.Това ,че може да си избереш отделен плеър за системата ,който ти допада като управление и функции може само да ти бъде + според мен.Или да си ползваш стария на който си свикнал.И не на последно място е звука и по нагоре казах не може да се сравнява едно домашно кино със система с отделни компоненти никога.Аз все още не съм чувал такова.

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

За 800 лв ще е по-добре Jamoтата+Yamahaта+суба от разни sci-fi и "вери фиешън" системки за домашно кино "всичко в едно" от типа http://www.technomarket.bg/products/...nic-sc-ptx5e-k .
    Цитат Първоначално публикувано от hristobotev
    48 Hz долна граница е пекрасно, а пък 90 децибела не ги постигат доста колони
    http://www.usheraudiousa.com/product...eries/cp-85711 тези горките колони не ги стигат 90дб,значи са по-зле?

7. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

Мисля еднакво с granity . Сьщо така комбаѝните 155+ 7 функциѝ означава че нищо няма да е като "светьт" . Тук е прав и Vanquished.
    С уважение

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Vanquished
    ..................тези горките колони не ги стигат 90дб,значи са по-зле?

Нали това казвам, че повечето характеристики давани от производителя не са верни. Също така не трябва да се робува на цифрите ......

off - Бях забравил тия Ухерите какви чудеса правят.... усилватели по 50 кг. и колони по 80-150 кг.

10. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

На подобен комплект промо 5.1 Jamo + Panasonic AV + Panasonic DVD Player ( около 900лв ) преди години ( 2005 коледа ако не ме лъже спомена ) му ядох попарата. При филмите правеше фиуу фиуу буум буум, но общо взето това беше всичко. В един момент толкова ме дразнеше, че просто не го включвах и след много месеци неизползване го продадох на варненец от форума за 500 - бях толкова доволен от факта, че напуска дома ми че му подарих още един плейър и всичките кабели. Мислех даже да му платя бензина, че се разкарва чак до Пловдив, но той се оказа с моднат дизел на препържено олио

@pci - един ден си бях направих експеримент - казах си, не може тия джамовци да са толкова зле и прикачих фронталните на един допотопен 40 годишен стерео рисивър....и....колоните зазвучаха така, че зяпнах. Внимавай много с рисивъра, разликата може да е огромна.

11. pci
    pci е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    May 2008

Внимавай много с рисивъра, разликата може да е огромна.
    [/quote]

Утре мисля да отида да видя и да чуя за кво става въпрос......ако въобще я има тука в Русе.......че в тоя град нищо свястно не може да се намери вече.......само гледаме и четем ревюта в нета.......като отидеш в магазина.....няма нищо.......

12. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Рисивърите на Панасоник никога не са били добри ,казвал съм го и друг път в друга тема,доста техни модели съм слушал.Според мен и те са само за заклети фенове на марката.Така ,че проблема е бил в рисийвъра ,а не в колоните.А колоните ти са били същите като тези предполагам ако не са били по евтините PJ.

13. Тук е от
    Feb 2011

Здравейте!
    Аз също се чудя какво озвучение да си взема за вкъщи до тези пари..
    Ще го връзвам към компютъра (предполагам че има такава опция на Yamaha-ta)
    Ще се ползват предимно за музика..
    Спрял съм се на няколко варианта:

1. Logitech Z-5500 http://technomarket.bg/products/0902...00-970115-0914
    2. Въпросната промоция Yamaha + Jamo 418 +sub http://technomarket.bg/products/0903...18-hcs3-cherry
    3. Samsung ht-c553 http://technomarket.bg/products/0907...amsung-ht-c553

Кой според вас е най-удачният

Мерси предварително !

14.  

15. pci
    pci е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    May 2008

Здравейте!
    Аз също се чудя какво озвучение да си взема за вкъщи до тези пари..
    Ще го връзвам към компютъра (предполагам че има такава опция на Yamaha-ta)
    Ще се ползват предимно за музика..
    Спрял съм се на няколко варианта:

1. Logitech Z-5500 http://technomarket.bg/products/0902...00-970115-0914
    2. Въпросната промоция Yamaha + Jamo 418 +sub http://technomarket.bg/products/0903...18-hcs3-cherry
    3. Samsung ht-c553 http://technomarket.bg/products/0907...amsung-ht-c553

Кой според вас е най-удачният

Мерси предварително !
    [/quote]
    При мен проблема се реши след като се оказа че в Русенският Техномаркет въпросната промоция я няма.......т.е. Ямахата я имаше...ама без колоните........ама и тя нещо не ми хвана окото.......така че най добре на място виж какво има..........ако ги има....чуй ги кое как свири.......и така......успех......

16. Member
    Тук е от
    Dec 2008

PIONEER - ра няма DTS декодери. Само поради тази причина бих го изключил веднага.
    Рисивъра(Yamaha) е доста добър за цената си. Взимай смело а когато се опаричиш ще смениш колоните.

17. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Промоция - кажете мнение

тази промоция:на 6та страница долу в ляво
    http://www.technomarket.bg/pdfpromo
    кажете дали ще върши добра работа в помещение от около 20-25 кв.м.
    компонентите добре ли са подбрани(колони/ресийвър) или искат да се отарват от коли4иства

18. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Re:Промоция - кажете мнение

Ако това ти е тавана като бюджет, няма да намериш нещо по-добро.
    Рисивъра има всички най-нови кодеци за звук.
    ОТ не са кой знае какво но за тези пари са много добри.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Съвет относно покупка на LG 42LW4500
    От airfors във форум LG телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 25-11-11, 16:08
  2. съвет относно LCD за основен монитор на PC 32' +
    От bongo78 във форум Телевизори
    Отговори: 12
    Последно: 06-02-11, 23:24
  3. Отговори: 0
    Последно: 01-02-11, 12:42
  4. Промоция в техномаркет на YAMAHA
    От kombinatora във форум Аудиотехника
    Отговори: 105
    Последно: 29-01-10, 10:37
  5. Съвет относно конфигурация
    От gagauz във форум Общ - хардуер
    Отговори: 8
    Последно: 03-02-08, 22:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе