Много ви благодаря за отговорите! Ще кърпя тази явно. Оказва се, че тя не е била монтирана правилно от самото началоОт външната страна изобшо не е запечатана! Освен долната част. Горната не мога да я видя поради козирката. Но отстрани като пипна има 2-3 сантиметра дупка! Сложили са само пяна гадовете! Тази пяна е поемала влага, разпадала се е и тн, като в момента почти нищо не е останало от нея! Светнах с фенерче - ами то още малко болтовете ще се видят! Дано не са ръждясали... Първо ще викна фирма да измаже всичко отвън, че на мен не ми се виси по прозорците...
Благодаря ви още веднъж за отговорите
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1333975020[/time]_________________________________________________
badr, не можеш да си представиш колко си прав!Първоначално публикувано от badr
Тая вечер навън беше студенко - около 5 градуса. За тест спрях климатика в стая, в която се спи и има доста цветя. Сутринта всичко беше подгизнало! И най-вече стъклатаПо дограмата имаше съвсем фини капчици, които дори не се стичаха, а само си стояха по дограмата. По прозорците, обаче, беше река направо! Явно по стъклопакетите трябва да се поработи
![]()
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1333980000[/time]_________________________________________________
Още един въпрос... (надявам се последен...)
Казаха ми от една фирма, че е твърде вероятно и троен стъклопакет да може се сложи на тази дограма. Мисля ударно да сменя стъклопакетите другия месец. Какво да сложа?
Двоен с КА или троен с бяло стандартно стъкло? Кое е по-добре?
Мога да пробвам да се "нагъзя" и за троен с КА стъкло, ако не е колосална сумата.
И последно К или 4 сезона е по-добре против конденз?
А кой от двата вида KA стъкло е по-добър?
И още нещо - да не вземе да увисне тая дограма ако сложа тройка? Ако по времето, когата е слагана, не е имало тройки, то вероятно не е предвидена за тройка. Не искам да рискувам...
Благодаря много!![]()
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1333977300[/time]_________________________________________________
абее, съвсем леко е кривната сградата:P Може да се каже, че е североизтокПървоначално публикувано от estqwerty
Лятото само сутрин грее малко там, така че няма ядове.