Здравейте !
Реших да си купя цифров фотоапарат и след доста обикаляне съм се спрял на този модел http://www.panasonic.bg/browseProduct.jsp?entityId=2551 главно заради добрата цена и сравнително голямото оптично увеличение. Моля , ако някой има впечатления от този апарат, да ги сподели , за което предварително благодаря!

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  . Това, че е бавен е преглъщаемо имайки предвид доброто качество на снимките, така че за любителски фотоапарат мисля, че не е фактор(все пак тук не гоним еди колко си снимки в секунда, нали е любителски
. Това, че е бавен е преглъщаемо имайки предвид доброто качество на снимките, така че за любителски фотоапарат мисля, че не е фактор(все пак тук не гоним еди колко си снимки в секунда, нали е любителски  ). Общо взето в Канона има следи от полупрофесионален фотоапарат, което за мен е основното предимство пред абсолютно аматьорския Панасоник и точно затова го препоръчвам на момчето. Може би първо трябваше да прочетеш първоначалния въпрос, а именно че човекът иска мнения за Панасоника, а ти само оплю Канона.
). Общо взето в Канона има следи от полупрофесионален фотоапарат, което за мен е основното предимство пред абсолютно аматьорския Панасоник и точно затова го препоръчвам на момчето. Може би първо трябваше да прочетеш първоначалния въпрос, а именно че човекът иска мнения за Панасоника, а ти само оплю Канона.