А какво общо има вашия спор с въпроса от темата??? Защо ми се струва, че човека изобщо не питаше как да си замени лаптопа с the best DESKTOP machine препоръчана от "специалисти"???
/edit
@dmanov - как точно разбра че трансфера на USB 2.0 e 12Mbps. За твое сведение той е 480Mbps - USB 1.1 e 12Mbps!!! И Samsung вървят със Ulead Video Studio, а не с Pinnacle.
@painmaster - на твоя "авер" щом му е трябвал "един трудно откриваем в нета драйвер" сигурно е голям спец щом го е намерил... Аз, повтарям, досега не съм видял камера да сваля видео през USB интерфейс, но щом като не съм го видял не значи че не съществува. Ама обяснения от рода на "някакъв" модел и "трудно откриваем драйвер"... това да не ВуДу ... хайде да не се обаждаме неподготвени.
/edit 2
@painmaster - Вече цяла година свалям видео през USB 2.0 от външния си тунер и качеството е 1:1 със изходното видео във формат MPEG2. Ако твоя авер не е доволен от записа, кажи му да не търси причината в стандарта.
Хайде със здраве на всички. Сигурно ще има доста обидени. Да не се вдяват толкова.*