изброените от теб не съдържат firewire, така че оставаш на usb
вярното е, че качеството през usb е по-лошо
изброените от теб не съдържат firewire, така че оставаш на usb
вярното е, че качеството през usb е по-лошо
От мен един въпрос - имам камера мини ДВД, записвам във формат 16:9. Финализирам диска и след това го пускам на ДВД. Видеото излиза във формат 4:3 и имам черни ленти отстрани на телевизора, който е 16:9. Когато свържа камерата към ТВ- то и плейвам диска от камерата всичко е ОК. Какво ще ме посъветвате?
влез в настройките на двдплеера и постави 16/9 или ауто
Всъщност плеъра е Popcorn Hour A-110 и съм копирал файловете от диска на вътрешния хард. Настройките са както трябва, плеъра възпроизвежда ДВД формат от други ДВД без проблеми. Може би трябва да сменя формата - какво ще ми препоръчате - формат и подходяща програма ?!
Имам камера miniDV/ Panasonic/ и доскоро монтирах и рендвах със Ulead Media Studio 8, но се прецака нещо и си инсталирах Adobe Premiere 1.5/ доста стара версия/ и монтирах и рендвах едно филмче във формат 16:9. Досега винаги съм правил DVD-тата със Ulead Movie Factory и нямах проблем със формата. Този път рендвания филм със Premiere , аднат във Ulead Movie Factory ми се свива отдвете страни и се появяват черни ленти. гледах всички настройки и не открих проблема. Сега мисля да си инсталирам програма на Adobe за правене на DVD, но не знам дали така ще си реша проблема. Впрочем рендвания филм го конвентирах в DVD със WinAVIVideoConverter и филма си стана 16:9. Къде може да е проблема на Ulead Movie Factory-то?
Сложи си пинакъл от 11 нагоре - рендва в 2 паса и има всичко автоматично разпознава формата и има от.. до
Монтаж с Премиера, след това експорт в ДВ АВИ, слагаш файла в Канопус Про кодер 2,0 и правиш каквото искаш.
При свалянето на филма винаги можеш да ползваш коя да е програма, но за конвертирането в DivX аз най-съм доволен от Dr.Divx- сега вече май е с друго име. След нея го няма това размазване.
Здравейте ,имам следния проблем камерата ми е Сони Дигитал 8,каквото и да значи това ,искам да си свалям от касетата на сд чрез УСБ кабел,свалих си програмата ,но ми казва ,че не намира включено устройство и проблема е в кабела ,а тоеа не етака дори на самия комп не ми показва нищо ,всичко друго е проверено и уж няма проблем ,но явно не е така.
И по възможност вие питащите давайте повече информация - коя програма си свалил???
И без да гадая отговарям - няма да се получи, през усбито компа ти вижда камерата като устройство но сваленето на видео е невъзможно! Провери за 1394 порт ако има защото камерата ти е много стар модел. Ако няма през аналоговия изход е възможно кепчването.