George,при мен проблема не е същия.Напрежението ми е стабилно около 215в,но тока спира почти всеки ден дори и сега в жегите.За 2мин ще спре ама ще спре.Идеята ми е да "омекотя" преходнитте процеси.Специални благодарности за отзивчивоста!
George,при мен проблема не е същия.Напрежението ми е стабилно около 215в,но тока спира почти всеки ден дори и сега в жегите.За 2мин ще спре ама ще спре.Идеята ми е да "омекотя" преходнитте процеси.Специални благодарности за отзивчивоста!
Имам хладилник ВЕКО нов-преди седмица изведнъж вътре започна да мирише странно-някаква миризма на химикал.Техника който дойде,каза че не е веждал до сега такова нещо-може би мирише някаква пластмаса .И че трябва да викам някого от ХЕИ да изследват хладилника,тъй като няма повреда и нищо не могат да направят от сервиза.Някой има ли идея?
В крайна сметка купих това http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09026102 Вчера ми го докараха на обяд,довечера ще го пусна.Проблема със захранването си остава.Видях ги руските джавки.Благодаря!
Здравейте! Направи ми впечатление, че всички говорят за компресори. Навремето май имаше абсорбционни хладилници БЕЗ компресори и съответно безшумни като моя МРАЗ, който за жалост вече се разпада. Сега всички ли бръмчат, бълбукат и мяукат ?! И още нещо: NO FROST и автоматично размразяване едно и също ли е? Простете невежеството ми и предварително благодаря за отговорите!
Aбсорбционните, даже и да ги има са много неикономични и с малка замразяваща мощност, което трудно се вписва в съвременния динамичен живот. NoFrost и саморазмразяване нямат нищо общо. Първото е технология с принудително обдухване на изпарителя, с което се предотвратява обледяването му, докато второто представлява периодично размразяване на обледения изпарител.
Здравейте, знае ли някой от къде човек може да си купи филтри за вода за хладилник Самсунг.
Номерът на филтъра е DA29 00003B
Не мога да го открия на български сайт
Ще помоля за мнение за хладилниците на Бош. И каде са измежду Либхер и Горение. Благодаря
колеги може ли някой да ми каже откъде мога да намеря магнет винтил за един аристон
Търся си хладилник до 165см височина.Предложете ми някой.За сега съм се спрял на Електролукс 155см.Искам да попитам и дали съществува модел с 2 компресора на тази височина и има ли разлика между хладилниците с горен и долен фризер?Ще съм много благодарен ако някои ми даде съвет!
teoget, за тази височина май няма да намериш хладилник с 2 компресора. Евентуално някой Side-by-Side.
Разликата в горно/долно разположен фризер е в обема - долното отделение е с намален обем заради копресора. Тоест, ако искаш по-голям обем за фризера-взимаш с горно разположение. За Европа по принцип са се наложили хладилниците с долно раположен фризер. Също и е по-удобно, тъй като по-често се ползва хладилното отделение-не се налага да се навеждаш.
Моделът, на който си се спрял (линкът от другия ти пост) е добър ! Не открих нещо по-добро.
Успех !
Здравейте,
Чудесна тема
Имам хладилник Ariston за вграждане, но е много шумен, когато комресора работи. Има ли начин да се се смени компресора с по-безшумен. Във Варна съм
Ако не, моля препоръчайте ми най-тихата марка хладилници за вграждане.
Благодаря