Страница 32 от 35 ПърваПърва ... 223031323334 ... ПоследноПоследно
Резултати от 466 до 480 от общо 512

Хладилници,... хладилници до 2008 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2008

Re: Хладилници,... хладилници!

George,при мен проблема не е същия.Напрежението ми е стабилно около 215в,но тока спира почти всеки ден дори и сега в жегите.За 2мин ще спре ама ще спре.Идеята ми е да "омекотя" преходнитте процеси.Специални благодарности за отзивчивоста!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Намерих нещо по въпроса, ама нямам идея дали може да се намери в БГ. Тук и тук

4. Тук е от
    Jul 2008

owerto, ние сме с UPS.

5. Тук е от
    Sep 2008

Мерси за отговора *George*!

6. Тук е от
    Sep 2008

Имам хладилник ВЕКО нов-преди седмица изведнъж вътре започна да мирише странно-някаква миризма на химикал.Техника който дойде,каза че не е веждал до сега такова нещо-може би мирише някаква пластмаса .И че трябва да викам някого от ХЕИ да изследват хладилника,тъй като няма повреда и нищо не могат да направят от сервиза.Някой има ли идея?

7. Тук е от
    Sep 2008

В крайна сметка купих това http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09026102 Вчера ми го докараха на обяд,довечера ще го пусна.Проблема със захранването си остава.Видях ги руските джавки.Благодаря!

8.  

9. Тук е от
    Sep 2008

Здравейте! Направи ми впечатление, че всички говорят за компресори. Навремето май имаше абсорбционни хладилници БЕЗ компресори и съответно безшумни като моя МРАЗ, който за жалост вече се разпада. Сега всички ли бръмчат, бълбукат и мяукат ?! И още нещо: NO FROST и автоматично размразяване едно и също ли е? Простете невежеството ми и предварително благодаря за отговорите!

10. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Aбсорбционните, даже и да ги има са много неикономични и с малка замразяваща мощност, което трудно се вписва в съвременния динамичен живот. NoFrost и саморазмразяване нямат нищо общо. Първото е технология с принудително обдухване на изпарителя, с което се предотвратява обледяването му, докато второто представлява периодично размразяване на обледения изпарител.

11. Тук е от
    Sep 2008

Здравейте, знае ли някой от къде човек може да си купи филтри за вода за хладилник Самсунг.
    Номерът на филтъра е DA29 00003B
    Не мога да го открия на български сайт

12. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Yurii, в сервиза, ангажиран с поддръжката няма ли ?
    Намерих някакъв заместител - виж тук и тук

13. Тук е от
    Sep 2008

Ще помоля за мнение за хладилниците на Бош. И каде са измежду Либхер и Горение. Благодаря

14.  

15. Тук е от
    Sep 2008

колеги може ли някой да ми каже откъде мога да намеря магнет винтил за един аристон

16. Тук е от
    Oct 2008

Търся си хладилник до 165см височина.Предложете ми някой.За сега съм се спрял на Електролукс 155см.Искам да попитам и дали съществува модел с 2 компресора на тази височина и има ли разлика между хладилниците с горен и долен фризер?Ще съм много благодарен ако някои ми даде съвет!

17. Member
    Тук е от
    Jun 2008

teoget, за тази височина май няма да намериш хладилник с 2 компресора. Евентуално някой Side-by-Side.
    Разликата в горно/долно разположен фризер е в обема - долното отделение е с намален обем заради копресора. Тоест, ако искаш по-голям обем за фризера-взимаш с горно разположение. За Европа по принцип са се наложили хладилниците с долно раположен фризер. Също и е по-удобно, тъй като по-често се ползва хладилното отделение-не се налага да се навеждаш.
    Моделът, на който си се спрял (линкът от другия ти пост) е добър ! Не открих нещо по-добро.
    Успех !

18. Тук е от
    Oct 2008

Здравейте,

Чудесна тема

Имам хладилник Ariston за вграждане, но е много шумен, когато комресора работи. Има ли начин да се се смени компресора с по-безшумен. Във Варна съм

Ако не, моля препоръчайте ми най-тихата марка хладилници за вграждане.

Благодаря

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 32 от 35 ПърваПърва ... 223031323334 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Инверторни хладилници?
    От estqwerty във форум Хладилна техника
    Отговори: 10
    Последно: 27-03-14, 09:09
  2. Хладилници,... хладилници - 2010г!
    От ph във форум Хладилна техника
    Отговори: 95
    Последно: 23-04-12, 07:53
  3. Хладилници Siemens
    От traminer във форум Хладилна техника
    Отговори: 1
    Последно: 23-08-09, 17:24
  4. Хладилници Whirlpool
    От sanita във форум Хладилна техника
    Отговори: 8
    Последно: 03-12-06, 12:52
  5. Сервиз на хладилници
    От balien във форум Хладилна техника
    Отговори: 8
    Последно: 25-08-06, 11:34

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе