Не мога да повярвам. че модератора казва това. Нашия хладилник е LG с NoFrost, Fresh power и не знам какви още екстри. Има отделение за свежи плодове и зеленчици и отделение за ОХЛАДЕНО МЕСО и е купуван далечната '97 или '99 ще излъжа...Първоначално публикувано от glowndark

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 1Одобрявам
1Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат . Иначе много ми е интересно какво означава че "Се размразяват сами" и че "Фризера е с Ръчно размразяване" - означава ли че през няколко месеца камерата ще се пълни с лед или това са ми впечатление от прекалено стари хладилници
. Иначе много ми е интересно какво означава че "Се размразяват сами" и че "Фризера е с Ръчно размразяване" - означава ли че през няколко месеца камерата ще се пълни с лед или това са ми впечатление от прекалено стари хладилници   

. В общи линии и аз така си го представях и все пак е по-добре да го чуеш от някой който си има на идея за какво става въпрос
. В общи линии и аз така си го представях и все пак е по-добре да го чуеш от някой който си има на идея за какво става въпрос