Бюджетът ти автоматично изключва истински инокс. В този бюджет "инокса" е боядисана пластмаса. Всъщност изискванията ви са твърде големи за бюджета ви.
Бюджетът ти автоматично изключва истински инокс. В този бюджет "инокса" е боядисана пластмаса. Всъщност изискванията ви са твърде големи за бюджета ви.
За някое ЛГ с горна камера ще стигнат и ще покрие всички изисквания, само че ще е Но фрост и във хладилната част. Компресорите са им качествени и с 10г. гаранция.
Ако се държи на долна камера ще трябва да се вдигне бюджета с до към 1000лв.
Сега видях, че има един модел LG GBP-31DSLZN на промо за 859 лв в няколко от техно веригите, който не изглежда изобщо лош.
Това LG дали е истински инокс, ако ли не в крайна сметка може да се откажа от инокса. С какъв компресор да търся Danfos и Embrako ли е най-добре?
Още едно питане кой е най-добрият начин да се отърва от стария си хладилник?
Този пост е редактиран от tihogr; 22-07-21 в 09:50.
Тези които ти доставят новия са длъжни да вземат стария уред. Ако ли не се обади в общината си. Те трябва да имат договор с фирма за уреди, които не трябва да отиват на бунището.
Питай някой съсед не иска ли шкаф за мазето
Обикновено всички стари уреди, оставени прилежно до контейнерите за отпадъци, биват отнесени за 0 време от представители на едно от малцинствата. [emoji3]
Вече се изтарикатиха и ги трошат на място. Вземат само скъпите части.
А оставилия уреда до казана може с голяма вероятност да отнесе солена глоба.
В грешка си! Ето една - Фирма „Квант сервиз” ООД.
НАЦИОНАЛЕН ТЕЛЕФОН - 0700 1 7887
Няма да дойдат на момента - имат си график.
За стария ясно ще се отърва някакси понеже съм в София. А този модел LG GBP-31DSLZN, за който стана въпрос истински инокс ли е? Ще намера ли изобщо с качествен компресор като Данфос, Ембрако или да не се надявам? Относно но фрост и подобните кой е най-удачния вариант, така че да не се занимавам с размразяване (за фризерната част предполагам е добре да е но фрост, ама за хладилната как стои въпроса, че нали изсушава и не ми се занимава да опаковам продуктите)? Има ли значение от кой магазин ще купя относно гаранционно обслужване, намаления и т.н. (за София става въпрос)?
До 1-2 дена трябва да съм купил хладилник, че лошо без в тия горещини, но така и нямам набелязани модели. Не разбрах този LG GBP-31DSLZN дали е истински инокс понеже, ако разчитам на "компетентните" продавачи да ми кажат може да ме убедят, че е истински за това питам тук? Това, на което държа, както казах и по-горе фризерната част да е долу понеже хладилната се ползва по-често за да не се навеждаме, размер около 185см., инокс истински, ако намеря за този бюджет, фризерната част задължително No Frost, че не ми се занимава с размразяване, но не разбрах хладилната каква трябва да бъде (как се води с автоматично размразяване ли) или изобщо няма да намеря за тия пари и ще трябва да е целия но фрост. Също питах и за компресорите, но никои нищо не каза. От това, кето съм чел преди време знам, че Данфос и Ембрако се водят добри, но въобще ще намеря ли с такива? Кажете други читави? LG ако реша да взема те какви компресори слагат? Насочил съм се за сега към тези марки: LG, AEG, Samsung. Кажете, ако има друго нещо по-добро? Благодаря.
Компресорите на LG са LG. Компресори Danfoss няма да видиш, защото ги продадоха на SECOP. Eто тоя ЛГ струваше преди 2г към 850лв и засега държи: https://www.youtube.com/watch?v=Agg-o7Je0Jc