Страница 71 от 154 ПърваПърва ... 2161697071727381121 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,051 до 1,065 от общо 2307
Like Tree324Одобрявам

Помогнете ми за избор на хладилник

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Отговор: Помогнете ми за избор на хладилник

Както вече писаха, по стандарт всеки хладилник поддържа +4-8гр. Не е до професионални устройства. При мен има на работа професионални шведски (от 2000г. бачкат) медицински Електролуксове, които са със записващо на хартия устройство за температурата и електронна алармена система и дисплей. Отделно сме и сложили и по един контролен термометър вътре. Това, което вие търсите не се казва хладилник и трябва да е някакъв вид "фризер" ("замразява"), защото поддържа температури под 0-та. Предполагам, че по обикновените магазини за битова бяла техника няма да намерите нещо подобно. Не съм виждал да има там уреди, на които да врътвате "една врътка" и да поддържа каквато искате температура.

2.  

3. Member Аватара на batalski
    Тук е от
    Nov 2007
    Живее в
    София

Либхер имат професионални но цената няма да ти хареса.

4. Тук е от
    Apr 2012

Цитат Първоначално публикувано от batalski Виж публикацията
    Либхер имат професионални но цената няма да ти хареса.
    Намерих такъв (Температурен диапазон на хладилното отделение [°c]: -5°c +15°c) ама е много голям, не мога да открия по-малки.LIEBHERR BKPv 6520 ProfiLine
    Този пост е редактиран от BLUEPUPIL; 08-06-16 в 13:36.

5. Тук е от
    Aug 2012

Здравейте.

Ще помоля за помощ относно избор на хладилник с цена до 500лв. Засега съм загледала следните модели:

с горен фризер

GORENJE RF 4141 W - защото е с 3г. гаранция, слушала съм и хубави мнения за марката

SNAIGE FR 275-1101 - защото е А++ и защото е с 5г. гаранция но не знам дали е пълна...

CANDY CCDS 5144 SH - защото е А++ и заради сивият цвят

с долен фризер

BEKO CS 234020 - защото е с 5г. гаранция но не знам дали е пълна... иначе съм слушала за лоши отзиви относно марката

CANDY CCBS 5152W

INDESIT NCAA 55 - заради ниската цена спрямо другите

Кой от тях си заслужава и защо? Приемам предложение и за други модели, единствено държа да са от същият магазин и да са до 500лв.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Няма такъв, който да си "заслужава". Взимате този, който влиза в цената, която да може да платите, устройва ви като големина и има най-голяма гаранция.
    Всичките модели, които някога са били препоръчвани като "по-заслужаващи" са били с цени започващи от минимум 900-1000лв, а често и нагоре.
    От евтините за разлика от "чутото" от вас лошо мнение за Беко, май те са приемливо за цената си решение. Особено с 5г. гаранция ако е така.

7. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Gorenje също е с 5г гаранция. Проверете в сайта им за всеки случай.
    Успех!

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Здравейте, търсим си хладилник. Заради по-голямата хладилна част клоним към 70 см с горна камера. В ТМ видяхме че и Самсунг е с 5 г пълна гаранция и 10 на компресора. Има ли ползвател на хладилник с инверторен компресор и наистина ли дразнещо шумят като развъртят на пълна мощност? Приемам съвети и за др марки /цена до 1000 лв/. На стария хладилник /Профило/ му се скапа компресора след 25 г работа.

10. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Зависи как си със слуха!
    Така също и звука на работещия компресор в кои честоти е.
    Ако можеш, пусни мострата за проба и долепи ухо до компресора.
    Дори и в шумния магазин ще разбереш за какво пиша!

11. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Един майстор тук във форума препоръчваше LG. Някои модели на Бош (не турски) и АЕГ също имаше препоръчвани. По общо мнение вече няма много, които да издържат колкото старите "бойци".

12. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Търси с такъв обем с най-голяма ПЪЛНА гаранция от вносителя или магазинната верига!
    Застраховката (платената допълнителна гаранция) общо взето е някакво решение, но оскъпява покупката.
    Няма кой да ти гарантира безпроблемна работа повече от 3 до 5 (ако си късметлия) години!
    Още при проектирането на изделията се програмира срока на амортизация. Няма значение за какъв продукт става въпрос.

13. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Здравейте, гледах ЛГ 70 см, цвят крем, горна камера и ми хареса на вид. Някой да го е виждал в инокс. И тези линейни компресори наистина ли са качествено по-добри от другите. И дали и те няма да се ангажират с 5 г като другите да ги изчакам.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас

Комшията има LG, от тези с 2 врати... хладилникът е на около 3г и миналата седмица не издържа и се изпусна
    В целия апартамент миришеше като на изгоряло машинно масло. А хладилникът е за над 2000+ пари... Общо взето търсете голяма гаранция, щото 2г вече са нищо.

16. Member
    Тук е от
    Nov 2011

здравейте,бихте ли помогнали с избора на хладилник,бюджет до 1000лв,задължително но фрост и диспенсер за вода
    Хладилник с фризер Samsung RB31FWRNDSA/EF | 308л - Techmart.bg
    Хладилник с фризер LG GBF-539PVQWB | 314л - Techmart.bg
    Хладилник с фризер Samsung RB31FDRNDSA/EF | 329л - Techmart.bg
    гледам и beko i whirlpool,но или са по широки от 65(а това е максимума ми) или нямат инверторен компресор.засужава ли си лг-то тази разлика със самсунг?

17. Тук е от
    Apr 2012

Казаха ми ,че хладилниците с нулева зона са бая по-скъпи. Доколкото се разбра от брошури и др. подобни описания в Нискотемпературната зона на хладилника може да се поддържа температура с два градуса по-ниска от останалата част. Или иначе казано мин. температура в този клас хладилници е 2 градуса минус 2 градуса става 0. Избора се свежда до следните три хладилника, които за щастие не са инвенторни. Та кой да е от трите. http://www.technopolis.bg/bg/Combo-f...NXI35/p/664178 http://www.technopolis.bg/bg/Combo-f...9XI46/p/663872 http://www.technopolis.bg/bg/Combo-f...NXI32/p/664173

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Здравейте, ТМ са в промоция и с голяма хладилна част са:

SAMSUNG RT-38FDAADSP - Технoмаркет - онлайн магазин
    SAMSUNG RT-38FEAADSP - Технoмаркет - онлайн магазин
    Освен намалението имат 5 г пълна гаранция.
    Харесват ми и ЛГ
    http://www.technopolis.bg/bg/Combo-f...3SEHM/p/660613
    и по-малкия
    http://www.lg.com/bg/hladilnitzi/lg-...s-dolna-kamera
    за около 1200 лв
    но не са в промоция и имат само 2 г гаранция.
    Какво е мнението на специалистите и ползвателите?
    Поздрави
    Този пост е редактиран от ydraganov; 25-06-16 в 12:01.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помогнете с избор на хладилник
    От thc444 във форум Хладилна техника
    Отговори: 10
    Последно: 20-03-15, 10:20
  2. СПЕШНО! Помогнете ми за избор на хладилник
    От fossil във форум Хладилна техника
    Отговори: 1
    Последно: 13-08-11, 21:48
  3. Отговори: 1
    Последно: 19-01-11, 23:08
  4. Помогнете за избор на хладилник
    От elby във форум Хладилна техника
    Отговори: 6
    Последно: 12-11-09, 21:45
  5. Помогнете за избор на хладилник
    От gagauz във форум Хладилна техника
    Отговори: 12
    Последно: 28-07-07, 21:54

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе