Не ги мисли компресорите на ЛГ, както колегата горе казва, те са техни и са бетон, отделно са с 10г. гаранция.
LG GBP-31DSLZN e на 780лв. в Метро, дали е инокс ще покаже магнита.
Не ги мисли компресорите на ЛГ, както колегата горе казва, те са техни и са бетон, отделно са с 10г. гаранция.
LG GBP-31DSLZN e на 780лв. в Метро, дали е инокс ще покаже магнита.
Май ще го взимам LG-то. Като гледам покрива всички критерии единствено хладилната част сигурно си е но Фрост, и ако трябва ще покривам продуктите или в кутии, но то две добри няма. В метро още си трябва карта за да се пазарува нали, че не съм ходил там от 100 години? Онлайн може ли да се поръча?
Абе ти пък - „Все едно си купуваш ... хладилник за ЦЯЛ ЖИВОТ!“
Както ми казаха, когато си избирах кухненски нож.
Пп. Само питай - дали е „LG...BT“!
Как „бетон“ - от бетон или пълни с бетон?
Все съм си мислел, че са метални!
Има развитие при моя проблем. Днес дойде фирма и взе стария. Довечера се очаква да закупя вече новия, ако нещо не се обърка. Само ако може да кажете колко време след като е транспортиран мога да го включа?
Какво ли масло слагат , да се стича 2-3 дни ....
Ами ти пробвай да прочетеш инструкциите за ползване, пък после пиши.
А ако искаш, може и да си направиш експеримент с личния хладилник. За колко време ще се скапе, ако го наклониш на повече от 45 градуса настрани и го включиш веднага след поставянето му в нормално вертикално положение.
Ако маслото е отишло в изпаритела малко е трудно да го с караш в компресора, зависи от конкретния случай. Ако маслото си е в компресора не му трябва повече от 2 часа за да се утаят боклуците в него. Маслата които се ползват в компресорите са с нисък визкозитет и бързо се стичат.
Този пост е редактиран от frick; 28-07-21 в 22:42.
Точно така и направих докарах го вечерта и на сутринта го включих. Доволен съм от хладилника и благодаря на всички за съдействието. Един наистина последен въпрос какви градуси е най-добре да задам за хладилната и фризерната част? Опциите при мен са: -7 / -5 / -3 / -2 / -1 за хладилната и -15 / -18 / -20 / -23 за фризерната част. Има и опция еко -7/ -15
Аз съм го задал -18 / - 5 , но не знам дали е добре.
минус 5,е лудница за хладилна част, между 2 до 6 е нормално. Фризерна част от минус 16,до минус 20...
Изпратено от моят COR-L29 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от tihogr; 29-07-21 в 01:40.