Страница 33 от 154 ПърваПърва ... 2331323334354383 ... ПоследноПоследно
Резултати от 481 до 495 от общо 2307
Like Tree324Одобрявам

Помогнете ми за избор на хладилник

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2010

Re:Помогнете ми за избор на хладилник

Вярвам, че сте прави за гаранцията на Либхера, и аз мисля че БГ пазара трябва да е в техния фокус, и да не правят глупости. Иначе още пиша писмото до Дядо Мраз И аз се надявам да не обърка нещата

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Благодаря на всички, за помоща при избора на моя хладилник.Първи впечатления много е тих, а вътре е достатъчно хладно.
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...L-WBE-3412-A+W

4. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

LG-to изглежда много по-добре:
    А+ (А при Аристон)
    368 литра хладилник/ 340 при Аристон
    Ако компресора е т.нар. инверторен, то разликата е сериозна: по-ниска консумация на ток 20-30% и по-постоянна температура в уреда (продуктите се развалят по-бавно)

Имай предвид, че този Аристон е Китайски или Турски. ЛГ е корейско, което е по-малкото зло, ако избора е сведен само до тези двата "красавци".

Либхер правят Syde-by-Syde само в Германия и най-бюджетният вариант е:
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...7212/3063+4240

Незнам дали 2 799 лв. е голяма летва. Успокоение е, че във Франция например струва 2 699 Евра

Също той не е 90 см широк, а 120 (това са два уреда по 60 см един до друг) и съответно обема е мнооооооооооого по-сериозен.

Дано съм помогнал.
    Благодаря ти много Fresh,
    Аз също клоня към LG -то, почти съм го решил. Относно LIEBHERA - идеята за тази марка много ме блазни, но не искам да се лишавам от Ледогенератора (голямо удобство е). Широчината също малко ме притеснява, че в конкретния случей трябва да се лиша от съответната дължина на работен плот в кухнята...
    Благодаря много за мнението, разбира се всякакви мнения ще ми помогнат в избора - дори и негативни коментари за към марка, модел или Side-by-Side също ще обострят вниманието ми, благодаря предварително.

5. Тук е от
    Nov 2011

Hotpoint/Ariston - не е китайски или турски а е италиански и е произведен за Индезит Къмпани от Whirlpool....

По-добре да се вземе MSZ 922 DF/HA, който е A++ или MSZ 822 DF/HA

6. Тук е от
    Dec 2011

Опс..объркала съм подфорума..извинявам се

7. Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Nikolay7
    Hotpoint/Ariston - не е китайски или турски а е италиански и е произведен за Индезит Къмпани от Whirlpool....

Снимката в сайта на Зора е толкова лоша, че мяза на Китайско Сега като спомена Уирпул се вижда, че е правено от техните Американски калъпи.

Иначе тази глобализация прави големи смешки: Американска компания (Уирпул) произвежда в Италия за Италианска компания, която къде произвежда вече Шегувам се.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2003

Здравейте,

Предстои ми закупуването на хладилник и се колебая между следните 2 марки и модели:

http://www.techno-mix.com/product/59...h-kge-39-ai-40 - BOSCH KGE 39 AI 40 и

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...HERR-CNes-4023 - LIEBHERR CNes 4023.

Важното е да има No Frost на фризерната част, отделно регулиране на температурата в хладилника и фризера, поне 85л. фризерно отделение, по възможност да може да се "вмъкне" до стената и да е INOX. И гаранцията колкото повече толкова повече

П.С. може да препоръчате и други марки и модели. Въобще всякакви съвети ще са ми от полза.

10. Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от kiko_di
    Здравейте,

Предстои ми закупуването на хладилник и се колебая между следните 2 марки и модели:

http://www.techno-mix.com/product/59...h-kge-39-ai-40 - BOSCH KGE 39 AI 40 и

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...HERR-CNes-4023 - LIEBHERR CNes 4023.

Важното е да има No Frost на фризерната част, отделно регулиране на температурата в хладилника и фризера, поне 85л. фризерно отделение, по възможност да може да се "вмъкне" до стената и да е INOX. И гаранцията колкото повече толкова повече

П.С. може да препоръчате и други марки и модели. Въобще всякакви съвети ще са ми от полза.
    Здравей,

Първо да ти обърна внимание, че БОШ-а не е No Frost. От скоро те имат т.нар. Low Frost, което е близко като име, но не е без обледяване. Остана въпроса дали не е измилсено нарочно, за да се объркват клиентите Иначе е А+++, което е най-вискоят енергиен клас в момента.

В момента на пазара в БГ няма А+++ и No Frost.

Либхера е намален в момента със 160 лв, произведен е в Германия, можеш да го "вмъкнеш" без отстояние до стената, шлифована стомана със защита срещу отпечатъци, 5 г гаранция (но само до 5 Януари и само в Технополис), отделно регулиране на хл и фр, No Frost, и оставам с впечатлението, че не си забелязал, че този модел има автоматичен ледогенератор без връзка към ВиК мрежата, което е много яко!

11. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2003

Благодаря за бързия отговор.

Да си призная и аз клонях към LIEBHERR-a, не само заради ледогенератора, но и че е изцяло от неръждавейка. Bosch-a ме грабна че е А+++ ама щом не е NO FROST няма смисъл.
    Явно LIEBHERR-a ще е покупката.

П.С. Весели празници!!!

12. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от Nikolay7

Честно казано не можах да намеря къде в България се продават споменатите модели на Аристон...

13. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

За да не откривам нова тема, нека се включа и аз. Търся хладилник по възможност с 2 компресора (комбинация хладилник + фризер), ценово - около 700-800 лв макс.
    Проблема е, че преди около 4 години си купихме Либхер но с един компресор и сега си изпусна фреона (или какъвто газ се използва там). Модела е CUP 2711, който уви се оказа крайно неуспешна покупка. Според майстора който го гледа - при моделите с 2 компресора такива повреди са отстраними, но при този Либхер - не.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от Fresh
    LG-to изглежда много по-добре:
    А+ (А при Аристон)
    368 литра хладилник/ 340 при Аристон
    Ако компресора е т.нар. инверторен, то разликата е сериозна: по-ниска консумация на ток 20-30% и по-постоянна температура в уреда (продуктите се развалят по-бавно)

Имай предвид, че този Аристон е Китайски или Турски. ЛГ е корейско, което е по-малкото зло, ако избора е сведен само до тези двата "красавци".

Либхер правят Syde-by-Syde само в Германия и най-бюджетният вариант е:
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...7212/3063+4240

Незнам дали 2 799 лв. е голяма летва. Успокоение е, че във Франция например струва 2 699 Евра

Също той не е 90 см широк, а 120 (това са два уреда по 60 см един до друг) и съответно обема е мнооооооооооого по-сериозен.

Дано съм помогнал.
    Фреш, благодаря ти за мнението.
    Така или иначе днес се обзаведох с LG GS 3159 AVDV - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...G-GS-3159-AVDV
    Все още чакам доставката, таке че по-късно ще споделя мнение за машинката.

Да споделя малко опит с желанието си да похарча 3 - 4 000 лв в Технополис Стара Загора. Вчера вечерта се опитох да взема малко инфо от 3-ма от консултантите - единия говореше по телефона мин 10 минути, Втория беше толкова ангажиран да си пише някаква формичка, че на въпроса ми отговори - имаме много работа, елате когато не сме толкова заети (кога да дойда - Февруари, когато ще си почивате целия месец с оборот от по няколко стотин лева?) - Е честито на Технополис, Техномаркет имат до момента 4 000 лв повече оборот (хладилник, съдомиялна и абсорбатор) - предстоят още покупки, но не от Технополис.

Поздрави на всички, форума е страшно полезен

16. Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от renault_fen
    За да не откривам нова тема, нека се включа и аз. Търся хладилник по възможност с 2 компресора (комбинация хладилник + фризер), ценово - около 700-800 лв макс.
    Проблема е, че преди около 4 години си купихме Либхер но с един компресор и сега си изпусна фреона (или какъвто газ се използва там). Модела е CUP 2711, който уви се оказа крайно неуспешна покупка. Според майстора който го гледа - при моделите с 2 компресора такива повреди са отстраними, но при този Либхер - не.
    Здравей,

С два компресора не останаха много производители. Също за 700-800 лв не е лека задача.

Горене имат модел на 869 лв:http://www.techno-mix.com/product/14...enje-rk-6336-w

За Либхера съм изненадан. Ти звънна ли директно на завода 0800 11 808? Да не са идвали от старият им сервиз, ПАН Сервиз? Кога точно си го купил? Чувам, напоследък, че при подобни проблеми Либхер заменят уреда с нов!!!
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1325023971[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от etalon21
    Фреш, благодаря ти за мнението.
    Така или иначе днес се обзаведох с LG GS 3159 AVDV - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...G-GS-3159-AVDV
    Все още чакам доставката, таке че по-късно ще споделя мнение за машинката.

Да споделя малко опит с желанието си да похарча 3 - 4 000 лв в Технополис Стара Загора. Вчера вечерта се опитох да взема малко инфо от 3-ма от консултантите - единия говореше по телефона мин 10 минути, Втория беше толкова ангажиран да си пише някаква формичка, че на въпроса ми отговори - имаме много работа, елате когато не сме толкова заети (кога да дойда - Февруари, когато ще си почивате целия месец с оборот от по няколко стотин лева?) - Е честито на Технополис, Техномаркет имат до момента 4 000 лв повече оборот (хладилник, съдомиялна и абсорбатор) - предстоят още покупки, но не от Технополис.

Поздрави на всички, форума е страшно полезен
    Честито !!!

Да е винаги пълен и да работи безотказно!

17. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Говорих с Либхер, и те потвърдиха, че при такава повреда не може да се ремонтира.
    Изпуска фреона от някакви тръбички, които са в стените на хладилника и т.н. (не съм много наясно с терминологията).
    Двама майстори го гледаха, накрая го заредихме отново, но след няма и седмица пак изпусна газа и явно не става. Би било чудесно ако ги сменят, но сигурно само гаранционните (а гаранцията изтече преди 8-9 месеца някъде). Не знам дали някакви пари мога да му взема дори на стария.

За модел с 2 компресора - също се спряхме на Горене (в електрон.бг има такъв модел - Gorenje RK6336W), който при он-лайн пазаруване ще излезе 826 лв. Към момента това ни е избора.

18. Тук е от
    Dec 2011

Здравейте,имам малък проблем.Тарся хладилник за вграждане.Бюджет около 1000 лева.И само да попитам имали голямо зна4ение
    дали хладилника да е с един или два компресора.
    Благодаря предварително.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 33 от 154 ПърваПърва ... 2331323334354383 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помогнете с избор на хладилник
    От thc444 във форум Хладилна техника
    Отговори: 10
    Последно: 20-03-15, 10:20
  2. СПЕШНО! Помогнете ми за избор на хладилник
    От fossil във форум Хладилна техника
    Отговори: 1
    Последно: 13-08-11, 21:48
  3. Отговори: 1
    Последно: 19-01-11, 23:08
  4. Помогнете за избор на хладилник
    От elby във форум Хладилна техника
    Отговори: 6
    Последно: 12-11-09, 21:45
  5. Помогнете за избор на хладилник
    От gagauz във форум Хладилна техника
    Отговори: 12
    Последно: 28-07-07, 21:54

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе