Страница 32 от 154 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно
Резултати от 466 до 480 от общо 2307
Like Tree324Одобрявам

Помогнете ми за избор на хладилник

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2007

Re:Помогнете ми за избор на хладилник

ACC бях писал някъде са много добра марка
    Не съм фен на Данфос (колкото съм сложил все проблемни)
    Иначе скачай на CUP 3021 и не му мисли
    Успех с покупката

2.  

3. Тук е от
    Nov 2010

Благодаря за бързите и точни коментари на HUGО и Kasap. кво не ви радва инокса, не е екстра, но си е джелезо, не е като запорожец

4. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от barezz
    За Горението на Касап, по принцип ценя Горение като производител, но не съм сигурен, че трябва да заложа на него за хладилник, главно заради гаранцията ... А и не разбрах как 317kwh годишно е А++ ...
    Не мога да твърдя, че те разбирам. Не искаш 2 кръга, не искаш 60 месеца гаранция... Какво друго нещеш?
    Относно Енергийния клас, нямам идея как се определя, но имат съществена разлика в обемите RK 61821X (320л) vs. CUP 3021 (284л) .
    А разликата в консумацията е 0.71лв/месец.

5. Тук е от
    Jun 2007

Абе за да съм честен,мене ме блазнят 60 месеца.....

6. Тук е от
    Nov 2010

Касап, сори, моя грешка, не съм догледал линка за Горението, обикновенно са с 3г. Сега вече ме заинтригува, точно 5 години искам да е.
    Иначе за двата кръга се разбрахме, не ме вълнуват много

7. Тук е от
    Jun 2007

А,дали е пълна гаранцията на Горението?

8.  

9. Тук е от
    Nov 2010

http://www.gorenje.bg/support/promotion_guarantee
    Май е пълна гаранцията
    И се оказа, че май наистина е А++ 219kwh ... http://www.gorenje.bg/cooling/freest...ezers?c=335557

10. Тук е от
    Jun 2007

0800 11 003 - Г сервиз
    0800 11 808 - Либхер
    Най добре питай

11. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Иноксът-да,ама хладилникът ще е цвят инокс,дето си същото кат бялото покритие,демек боя,а не алпака.Пък хубаво е да видиш и климатичните класове на хладилниците.Както и ниската консумация за сметка на компресора ли е (по-слаб) или по-добра изолация.Например АСС(като по-масов) да е 95АА или 12АА,Данфос да е 9ка.
    http://www.the-acc-group.com/cgi-bin...Nav/goTo?cm=41

12. Тук е от
    Jun 2009

barezz,

Гледам, добре ги беше подредил в началото, но взе да се обьркваш . От описанието което даде много добьр избор е CUPesf 3021: без сложна елекроника, добьр обем, А+, шлифована стомана от Германия на вратите, тих, работи в темп диапазон 10-38 С, 5 г пьлна гаранция, вероятно с Австрийско АСС...

13. Тук е от
    Nov 2010

Вчера се разходих до Технополис, да видя тези модели на живо. Горението отпадна, остава чуденката с либхерите.
    Това, което първо забелязах, че Либхерите имат доста по-дебела изолация от Горението, особено на камерата, може би по 5-6см отвсякъде. Това стеснява доста обема, особено както 3021 е само 55см широк.
    Погледнахме 3503 отзад, беше с АСС, предполагам и 3021 също.
    Харесаха ми стъклените полици с кант. Друго, което обаче не ми хареса, много са малки двете отделения за зеленчуци в хладилното, много са ниски. Това примерно го сравнявам със старото ми Снайге, което е горе долу толкова голямо.
    Въобще, ако речем че знам какво точно искам и колкото повече ги гледам, толкова повече кусури намирам, нещо не ме грабва .... Мисленето продължава и 3021 все още е фаворит, най-вече заради простотата на устройството.
    Иначе за гаранцията, дали е 5г, като всяко нещо в БГ почнах да търся уловката. На самия хладилник (Либхера) пише 36месеца, питам, нали е 60м, как става удължаването? Ами срещу определена сума, трябва да видя колко беше, почна нещо да се чуди. Вариантите са два, или пича в магазина нямаше идея как става, или наистина има нещо скрито. Ще проверя в друг магазин и ще звънна на кол центъра на либхер да си изчистя схемата. Защото миналата година за ТВ Панасоник, просто пуснах един мейл с номера и готово, получих 5г. Тук с хладилниците незнам защо не е така, или е така но пича се бърка нещо....

14.  

15. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Гаранцията от 60 месеца за Liebherr-ите обиклновено е за промоционални модели и на табелките в магазина наистина пише 36 месеца. Останалите 24 си ги получаваш след обаждане или e-mail до Liebherr България и е съвсем безплатно.

16. Тук е от
    Jun 2007

barezz,

имам достатъчно Либхери,за да знам как става регистрацията и,че е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО.
    Пак ти казвам,звънни в Либхер,хората ще ти обяснят всичко.
    До момента,за каквато и да било глупост като съм звъннал ми е било обяснено,без нерви за какво става дума.

17. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Здравейте,
    Предстои ми закупуване на хладилник Side-by-Side, като до момента съм се ориентирал към следните два модела:

LG GS 3159 AVDV - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...G-GS-3159-AVDV
    Ariston MSZ 802 DF/HA - http://zora.bg/catalog/product_detai...sz_802__df_ha/

Критериите по които се водя са:
    - Надеждност (производителя като цяло ОК ли е - LG или Ariston)
    - Тиха работа

Честно казано нямам представа до колко Инверторния компресор и Водосъдържателя на LG са предимства - предполагам доста?!
    Всякакви мнения са добре дошли, включително ако има предложения и за други марки с подобни характеристики. Признавам - не съм специалист и търсе компетентно мнение.
    Благодаря предварително на всички отзовали се.

18. Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от etalon21
    Здравейте,
    Предстои ми закупуване на хладилник Side-by-Side, като до момента съм се ориентирал към следните два модела:

LG GS 3159 AVDV - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...G-GS-3159-AVDV
    Ariston MSZ 802 DF/HA - http://zora.bg/catalog/product_detai...sz_802__df_ha/

Критериите по които се водя са:
    - Надеждност (производителя като цяло ОК ли е - LG или Ariston)
    - Тиха работа

Честно казано нямам представа до колко Инверторния компресор и Водосъдържателя на LG са предимства - предполагам доста?!
    Всякакви мнения са добре дошли, включително ако има предложения и за други марки с подобни характеристики. Признавам - не съм специалист и търсе компетентно мнение.
    Благодаря предварително на всички отзовали се.
    LG-to изглежда много по-добре:
    А+ (А при Аристон)
    368 литра хладилник/ 340 при Аристон
    Ако компресора е т.нар. инверторен, то разликата е сериозна: по-ниска консумация на ток 20-30% и по-постоянна температура в уреда (продуктите се развалят по-бавно)

Имай предвид, че този Аристон е Китайски или Турски. ЛГ е корейско, което е по-малкото зло, ако избора е сведен само до тези двата "красавци".

Либхер правят Syde-by-Syde само в Германия и най-бюджетният вариант е:
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...7212/3063+4240

Незнам дали 2 799 лв. е голяма летва. Успокоение е, че във Франция например струва 2 699 Евра

Също той не е 90 см широк, а 120 (това са два уреда по 60 см един до друг) и съответно обема е мнооооооооооого по-сериозен.

Дано съм помогнал.

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1323981180[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от barezz
    Вчера се разходих до Технополис, да видя тези модели на живо. Горението отпадна, остава чуденката с либхерите.
    Това, което първо забелязах, че Либхерите имат доста по-дебела изолация от Горението, особено на камерата, може би по 5-6см отвсякъде. Това стеснява доста обема, особено както 3021 е само 55см широк.
    Погледнахме 3503 отзад, беше с АСС, предполагам и 3021 също.
    Харесаха ми стъклените полици с кант. Друго, което обаче не ми хареса, много са малки двете отделения за зеленчуци в хладилното, много са ниски. Това примерно го сравнявам със старото ми Снайге, което е горе долу толкова голямо.
    Въобще, ако речем че знам какво точно искам и колкото повече ги гледам, толкова повече кусури намирам, нещо не ме грабва .... Мисленето продължава и 3021 все още е фаворит, най-вече заради простотата на устройството.
    Иначе за гаранцията, дали е 5г, като всяко нещо в БГ почнах да търся уловката. На самия хладилник (Либхера) пише 36месеца, питам, нали е 60м, как става удължаването? Ами срещу определена сума, трябва да видя колко беше, почна нещо да се чуди. Вариантите са два, или пича в магазина нямаше идея как става, или наистина има нещо скрито. Ще проверя в друг магазин и ще звънна на кол центъра на либхер да си изчистя схемата. Защото миналата година за ТВ Панасоник, просто пуснах един мейл с номера и готово, получих 5г. Тук с хладилниците незнам защо не е така, или е така но пича се бърка нещо....
    barezz,

Купи ли нещо бе човек, кажи нещо не ни дръж под напрежение така

т. нар. консултанти са изключително неориентирани пичове. Този ти е говорил за "удължена гаранция", което е продукт на магазините и срещу парички може да си увеличиш гаранцията на ВСЕКИ уред в магазина. Паричките са според цената на уреда.

60 месеца при Либхер ги дава завода в БГ. НЯМА УЛОВКИ приятелю. Бъди сигурен. Либхер гледат на нашият пазар като "домашен" и не правят номерата, които сме свикнали да гледаме в нашата малка страна.

CUPesf 3021 наистина не е голям.(Ти нищо не каза за жена, деца Но това е най-голямият уред без сложна електроника. Ако искаш по-голям обем немците казват: само с електроника. И отиваш на CUP 3503 както предложи колегата HUGO.

Айде дано Дядо Коледа да не обърка нещо

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 32 от 154 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помогнете с избор на хладилник
    От thc444 във форум Хладилна техника
    Отговори: 10
    Последно: 20-03-15, 10:20
  2. СПЕШНО! Помогнете ми за избор на хладилник
    От fossil във форум Хладилна техника
    Отговори: 1
    Последно: 13-08-11, 21:48
  3. Отговори: 1
    Последно: 19-01-11, 23:08
  4. Помогнете за избор на хладилник
    От elby във форум Хладилна техника
    Отговори: 6
    Последно: 12-11-09, 21:45
  5. Помогнете за избор на хладилник
    От gagauz във форум Хладилна техника
    Отговори: 12
    Последно: 28-07-07, 21:54

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе