Страница 34 от 154 ПърваПърва ... 2432333435364484 ... ПоследноПоследно
Резултати от 496 до 510 от общо 2307
Like Tree324Одобрявам

Помогнете ми за избор на хладилник

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2006

Re:Помогнете ми за избор на хладилник

Здравейте,
    колебая се в категорията до 400лв. между Whirlpool и Zanussi:
    http://gornakamera.hladilnici.zora.b...pool_arc_2223/
    http://www.technomarket.bg/products/...nussi-zrt-724w

Изкушавам се и от евтините марки защото се напатих от фирмени уреди (незнам дали съм карък - но миялна Бош, хладилник Gorenje, HDD DVD Recorder LG, ютия AEG - всичко се оказа голям боклук, все едно съм купил Нео...) и не знам дали си струва да плащам 1,5 - 2 пъти заради марката.. тя вече не е това което беше :-)

Благодаря предварително за мненията.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

здравейте и от мен. поради ограниченият ми бюджет(600лв) се чудя дали да си купя втора употреба AEG S 75438 KG за 550лв или за тези пари нов по ниськ клас?

4. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от ilia_60
    здравейте и от мен. поради ограниченият ми бюджет(600лв) се чудя дали да си купя втора употреба AEG S 75438 KG за 550лв или за тези пари нов по ниськ клас?
    АЕГто

5. Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от renault_fen
    Говорих с Либхер, и те потвърдиха, че при такава повреда не може да се ремонтира.
    Изпуска фреона от някакви тръбички, които са в стените на хладилника и т.н. (не съм много наясно с терминологията).
    Двама майстори го гледаха, накрая го заредихме отново, но след няма и седмица пак изпусна газа и явно не става. Би било чудесно ако ги сменят, но сигурно само гаранционните (а гаранцията изтече преди 8-9 месеца някъде). Не знам дали някакви пари мога да му взема дори на стария.
    Здравейте,
    аз имах същият модел с така прехваленият в този форум и споменаван модел CP3503. Преди 8 месеца му изтече тригодишната гаранция и вече се оказва, че е за боклук, защото бил с вградена система за охлаждане и не може да се отстрани изтичането на фреон- а ужким правен в Германия. Извиках двама независими техници да диагностицират проблема. Единият ми каза, че само на враговете си мога да пожелая да си купят прехваленият "мерцедес" при хладилниците - Либхер. Може би съм малко краен, сигурно е и до късмет, но според мен една уважаваща себе си марка не може да си позволява да прави непоправими модели или ако го прави, то явно е преднамерено!!!

Ще пробвам този път с AEG и определено търся с голяма гаранция. Спрял съм се на три модела

http://www.technomarket.bg/products/...eg-s-53600cswo
    http://www.technomarket.bg/products/...aeg-s-70366kg2
    http://www.technomarket.bg/products/.../aeg-s-70402kg

Първият е идеален за мен (като цвят, височина, обем, без електроника), но е с две години гаранция и 1 компресор
    Вторият е 55 месеца гаранция, но също е с 1 компресор, а и не държа да е inox.
    Третият е 55 месеца гаранция, два компресора, но е доста висок, а и с електроника. Искаше ми се да е до 185 cm, без електроника.

Бихте ли ме посъветвали, кой да избера? Благодаря :-)

6. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Започвам и аз да се плаша от това изтичане на хладилен агент на CP35030! Особено с този скрит изпарител във фризера, който считах за предимство при покупката!
    Моят хладилник работи вече пета година и още няма признаци за някаква повреда.
    Може би под един и същ моделен номер има различни модификации? Аз преди 3 години видях CP3503 в магазин, който доста се различаваше от моя отвън и отвътре. И на табелката нямаше надпис Made in Germany, a EU, ако не ме лъже паметта.

Колкото до AEG - май само тази марка остана качествена за нашия пазар.
    Другият вариант е Electrolux, което е практически едно и също, защото и двете марки са собственост на Electrolux. Само провери в съответните сайтове на каква възраст са моделите. Защото има вероятност да са 1-2 годишни залежали екземпляри.
    Според мен важното е размерите, полезният обем и разпределението на хладилника да те устройват. Енергийният клас да е по-висок, т.е. да е с минимална консумация на електроенергия. Относно електрониката - както и при всичко останало е на късмет! Примерно аз вече искам задължително да виждам индикация на вътрешната температура и регулаторите да са достъпни при затворена врата. По-лесно регулирам температурата, когато се налага това и бързо ще се реагира при проблем.
    Колкото до гаранцията - дано да не се налага да я ползваш!
    Успех в избора!

7. Тук е от
    Jan 2012

Благодаря за съветите Gena и дано имаш по-голяма късмет с Либхер-а от мен.

8.  

9. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от Gena_bs
    Само провери в съответните сайтове на каква възраст са моделите. Защото има вероятност да са 1-2 годишни залежали екземпляри.
    Това не е непременно недостатък

10. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

В болшинството от случаите са останали само мостри или екземпляри с някакъв дефект, липси в окомплектовката и т.н. Не са в оригиналната транспортна опаковка, което може да доведе до повреди при транспорта. Общо взето последна бройка за мен си е неоправдан риск!
    Лично аз не смятам всичко това за предимство, защото изделията с дефекти са с доста по-ниски цени.

11. Banned
    Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Здравейте, ще си вземам нов хладилник и искам да попитам защо LIEBHERR са с по 100-200 лв по скъпи от другите в ценовия клас 400-800лв. Благодаря

12. Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от explod
    Здравейте, ще си вземам нов хладилник и искам да попитам защо LIEBHERR са с по 100-200 лв по скъпи от другите в ценовия клас 400-800лв. Благодаря
    Здравей,
    Разликата идва най-вече от използваните материали (основно от ЕВРОПА!):
    Компресори: Данфос от Словения, АСС (САМО от Австрия и не само по документи), Аспера от Италия, Ембрако от Бразилия;
    Листовете стомана: от Германия
    Изолацията идва с цистерни с Щвейцарски номера и т.н.

13. Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Дилема за хладилник

Здравейте, предстои ми покупка на хладилник и поради ограниченото място, ширината му не трябва да е по-голяма от 55см, спрял съм се за сега на тези два модела:
    http://www.techno-mix.com/product/28...nje-rk-41298-e
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...DY-CRCS-5172-X
    ..моля за мнения и препоръки

14.  

15. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Виж LIEBHERR-ите, че тия двата дето си ги избрал са доста боклучави.

16. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от Fresh
    Здравей,
    Разликата идва най-вече от използваните материали (основно от ЕВРОПА!):
    Компресори: Данфос от Словения, АСС (САМО от Австрия и не само по документи), Аспера от Италия, Ембрако от Бразилия;
    Листовете стомана: от Германия
    Изолацията идва с цистерни с Щвейцарски номера и т.н.
    С LIEBHERR съм. Първоначално не можеш да оцениш качествата му, смисъл всичко ново е лъскаво.
    Като минат 4-6 год. започваш да си даваш сметка, че да имаш стъкло и хром-стомана в хладилника вместо пластмаса най-малкото ти пести време в почистването, да не говорим за издръжливост.
    ...и определено листовата стомана не е като вестник...много е тежко чудовището.
    От мен едно "ДА" за марката.

17. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас

Е колко е тежко по документи?

18. Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    Виж LIEBHERR-ите, че тия двата дето си ги избрал са доста боклучави.
    Благодаря за насочването, а този модел как ви се струва?
    http://www.vetobg.com/Hladilnitsi/page_5/id_806

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 34 от 154 ПърваПърва ... 2432333435364484 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помогнете с избор на хладилник
    От thc444 във форум Хладилна техника
    Отговори: 10
    Последно: 20-03-15, 10:20
  2. СПЕШНО! Помогнете ми за избор на хладилник
    От fossil във форум Хладилна техника
    Отговори: 1
    Последно: 13-08-11, 21:48
  3. Отговори: 1
    Последно: 19-01-11, 23:08
  4. Помогнете за избор на хладилник
    От elby във форум Хладилна техника
    Отговори: 6
    Последно: 12-11-09, 21:45
  5. Помогнете за избор на хладилник
    От gagauz във форум Хладилна техника
    Отговори: 12
    Последно: 28-07-07, 21:54

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе