Въпрос към @batalski
Кое е по добро между BOSCH и LG.
И другия. Доста хвалиш LG, можеш ли да се аргументираш какво ги прави толкова добри, защото LG все пак е основно производител на Аудио видео техника
Въпрос към @batalski
И другия. Доста хвалиш LG, можеш ли да се аргументираш какво ги прави толкова добри, защото LG все пак е основно производител на Аудио видео техника
Въпрос към @batalski
Още един въпрос. Казвате NoFrost е кофти. Каква е алтернативата?
Ето защо LG
- - - - - - - - - -
Колко теми има в този форум за ремонт на хладилници LG???
Или тук колко теми има http://www.tehcomservis.com/forum/forums.php?forum=2
Е, аз пък преди почти 20 години си купих хладилник GoldStar(старото има на LG). Три врати, NoFrost навсякъде. Сглобяван в Италия. Точно след изтичане на гаранцията изгоря компресора(брандиран като GoldStar), 2 месеца след това изгоря и долния нагревател под изпарителя - вграден в алуминиева тръбичка. Приспособих нещо от друг хладилник. Обърнах вратите да се отварят от другата страна. Някакъв кошмар беше напасването им - криво пробити отвори за държачите им. На около 7-8 година не изключи някакъв термоизключвател на вградения в изпарителя нагревател и прекъсна еднократната термозащита. Може и да са се научили след това да правят хладилници.
Въпреки това още си работи машината на село, въпреки че е с трети компресор.
Здравейте. Купих си хладилник от технополис. днеска ми го докараха и изчезнаха по най-бързия начин. външно нищо му няма, обаче липства делителя при зеленчуците. На снимката в сайта, а и в гоогле се вийда че трябва да има. http://www.technopolis.bg/b2c/detail...AEG-S73400CTS1
Как трябва да реагирам в такава ситуация? Звънях на телефона изписан в сайта ама никой не вдига.
Ако не реагират до ден два звъни в комисията за защита на потребителите или им го връщай, имаш едноседмичен срок право.
Днеска вдигнаха телефона. Заявиха че нямало предвиден разделител за този модел. Странно защо има на снимката ама карай.
На дъното на голямата кошница има ли ги отворите за монтаж на разделителя?
Иди до маганизина, отвори го въпросния хладилник и виж има или не разделител.
На дъното има напречни канали през около 2см. На модела в магазина няма разделител. Примирих се вече.
Здравейте,
Търся бюджетен вариант на хладилник с фризер в рамките на 500-600 лв. Нещо надеждно и по-тихо доколкото е възможно за този ценови клас. Понеже има доста варианти с удължена гаранция бих избрал нещо от тях.
В момента се предлагат следните модели по различни магазини:
WHIRLPOOL WBE-3411 A+W 529 лв. / 6(2+4)г.
WHIRLPOOL WBE 3111 A+W 499 лв. / 6(2+4)г.
Gorenje RK6191EW 599 лв. / 5г.
LIEBHERR CUP-3011 649 лв. / 5г.
Candy CCBS 6182WH 569 лв. / 5г.
HOTPOINT-ARISTON EBM-18210 619 лв / 5г.
Либхера е малко отгоре, но е с 0% лихва на изплащане затова съм го добавил. Позагледах се и в това Кенди и Горенето. Кой според вас е най-добрият вариант?
Поздрави
Едит: Добавих и един Хотпоинт в списъка.
Този пост е редактиран от nstancheff; 04-07-14 в 19:26.
WHIRLPOOL WBE-3411 A+W 529 лв. / 6(2+4)г.
-прост класически без много електроника и сложни системи
огромен фризер и голяма хладилна част
АСС мотор
6 г гаранция
супер цена 530 лв
какво да искаш повече?
мисля че в емаг има много хубави качествени снимки панорами на 360 градуса и можеш да го разглеждаш и от близко
и не само за него де
Този пост е редактиран от bambam2k; 05-07-14 в 01:30.
Кои от моделите на Bosch ще ми препоръчате, на цена до 900 лв?
Хладилник с фризер BOSCH KGV 39VW30S точно 900 лв
Този пост е редактиран от bambam2k; 06-07-14 в 03:35.
1. Бош
2. до 900лв
3. големи обеми, който са минималните за мен като за такива уреди - 94/250л фризер /хладилник
4. изглеждаше ми като възможно по малко електроника
5. и аз щях да го вземам, но за 30% по малко си взех Elux en 4000 aow za 630 (700 lw s 5 г гаранция)
ама аз търсех възможно най големия обем за хладилник че исках да имам обем и 285 л беше максимума
само си сложих един рафт от стария и съм ок полезната площ вътре
за сега бива
само да имаше и аларма за отворена врата че нещо често го оставяме отворен
странно защо
и другото което ме дразни е че са му сложили по широки джобове на вратата с 2 см и трудно е да сложиш голяма бира на рафта и да затвориш без да се блъсне в джоба и да тръгне бирата назад с 2 см извън рафта или врата да се отвори или остане отворена но като го знаеш и имаш едно на ум се оправяме
но опредено съм на мнение че всичката нова техника иска повече внимание от старата едва ли не аз трябва да я обгрижвам а не тя мене
Този пост е редактиран от bambam2k; 06-07-14 в 20:30.