Страница 45 от 154 ПърваПърва ... 3543444546475595 ... ПоследноПоследно
Резултати от 661 до 675 от общо 2307
Like Tree324Одобрявам

Помогнете ми за избор на хладилник

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2010

Отговор: Помогнете ми за избор на хладилник

Цитат Първоначално публикувано от Radoslav Ivanov Виж публикацията
    Препоръчайте някое AEG с подобни характеристики за около до 700-750...
    Здравей,
    Както виждаш и аз търся вече от 1месец може би хладилник. Накрая след доста четене из форума се спрях на този :

Product DetailsТехнополис - интернет магазин и каталог

Дори в момента е на промоция намален е с 50лв. Компресора е ACC.
    Мисля другата седмица да ходя да гепвам един, че колкото повече се чудя толкова по-зле

2.  

3. Тук е от
    Sep 2012

Здравейте,
    Трудно ми е да разбера как някои хладилници от една и съща марка със сходни характеристики имат разлика от 200+ лв.
    Търся хладилник до към 800лв и съм си харесал няколко варианта:
    SAMSUNG RL-43THCMG1/XEF :: Хладилници :: Хладилници и фризери :: Едра техника :: Technomarket Bulgaria
    AEG S-73600CSW0 :: Хладилници :: Хладилници и фризери :: Едра техника :: Technomarket Bulgaria
    SAMSUNG RL-40WGTS1/EUR :: Хладилници :: Хладилници и фризери :: Едра техника :: Technomarket Bulgaria
    ELECTROLUX EN-3400AOW / ADW :: Хладилници :: Хладилници и фризери :: Едра техника :: Technomarket Bulgaria
    ELECTROLUX EN-3614AOW :: Хладилници :: Хладилници и фризери :: Едра техника :: Technomarket Bulgaria
    Общо взето се движа между АЕГ/Електролукс/Самсунг. Всички са хубав клас на консумация. Вие кой бихте избрали?
    От прочетеното тук АЕГ изглеждат като добра марка. Струва ли си разликата с другите хладилници от списъка?

4. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Според мен си струва.Вложени по-качествени материали (не са сложили китайска пластмаса,алуминий като фолио,ламарина като станиол,а бакър йок) и по-добър компресор,а за Самсунга забрави,от тях само телевизор и телефон.

5. Тук е от
    Sep 2012

Цитат Първоначално публикувано от johny01 Виж публикацията
    Според мен си струва.Вложени по-качествени материали (не са сложили китайска пластмаса,алуминий като фолио,ламарина като станиол,а бакър йок) и по-добър компресор,а за Самсунга забрави,от тях само телевизор и телефон.
    Хм, добре, благодаря Но за телефона няма да се съглася, Apple boy here

6. Тук е от
    Apr 2010

Цитат Първоначално публикувано от isofkov Виж публикацията
    Хм, добре, благодаря Но за телефона няма да се съглася, Apple boy here
    Както бях написал, и аз търся и съм се спрял точно на това AEG само, че от технополис :

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...AEG-S73600CSW0

Обиколих по-големите вериги, във всеки магазин ми препоръчваха LIEBHERR, но пък хладилен техник ми каза, че от когато са почнали да се сглобяват в България качеството им е паднало.!

Днес отивам да го купувам!

7. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

За БГ Либхера,по неофициална вътрешна информация,са започнали да влагат калпави материали.

8.  

9. Member Аватара на blekota
    Тук е от
    Sep 2012
    Живее в
    Пловдив

Понеже и аз съм пред дилемата Хладилник, помагайте за избора който мисля че пасва на критерия ми за малък фризер и голяма хладилна част - Електролукс ENB 38943 W. Някой има ли впечатления, а и идея за подобно нещо, ако има ледогенератор ще е с предимство.

10. Member
    Тук е от
    Aug 2007

Преди близо година взехме този Electrolux ENB38943W. Нормално си работи засега. Нямам оплаквания. Ако искаш порови с търсачката във форума и преди съм писал отзиви и съм дал снимка на компресора.

11. Member Аватара на blekota
    Тук е от
    Sep 2012
    Живее в
    Пловдив

Жената си го е харесала а и е в промоция, на фона на другите за тия пари си е много на изгода. Пък и за марката се пишат добри отзиви. С един компресор е предполагам, дано не се чува.

12. Member
    Тук е от
    Aug 2007

Да с един компресор и два кръга е. Може да си спреш хладилната част и да остане да работи само фризера. Обратното не може разбира се. Иначе си се чува компресора, но не е по-шумен от стария ни хладилник. Така или иначе не спим в кухнята

13. Member Аватара на blekota
    Тук е от
    Sep 2012
    Живее в
    Пловдив

Ние имаме в апартамента в града двуметров Whirlpool, на 10 години е с два компресора, не знам модела, не че като се заслушаш не се чува но е толкова слабо че можеш да го пренебрегнеш, никакъв проблем да спиш в стаята. И за всичкото това време никакви проблеми.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Здравейте,
    Днес купих фризер Bosch GSL3017 с компресор Danfoss NLE11K, но никъде не намирам данни за модела на фризера. Къде мога да намеря данни за модела, инструкция и някой ако има отзиви за модела и компресора?
    Благодаря предварително!

16. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Данни търси за Данфоса,надявай се да не е Словенски,то си пише на стикера.Ако искаш отзиви за компресора-напиши кой е,да не е един модел.

17. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

IMAG0487.jpgIMAG0488.jpgКомпресора и фризера са произведен в Германия. Това са етикетите и на двете.

18. Тук е от
    May 2003

Здравейте,
    Някой да знае нещо за комбиниран хладилник Hotpoint-Ariston EBMH 20200V? HOTPOINT-ARISTON EBMH-20200V :: Хладилници :: Хладилници и фризери :: Едра техника :: Technomarket Bulgaria Гледам го че е 699 лв, но го няма наличен в ТМ Свищов за да го видя на живо.
    Чудя дали да го поръчам през сайта (цената пак е толкова) или в магазина. С 5 години гаранция е от Indesit с региситриране на сайта www.dopulnitelnagaranzia.com (обаче при закупуване до 04.11.2012!!! )
    Тоя модел при гуглиране се появява само в ТМ, а в сайта на Hotpoint-Ariston не излиза в никой от регионите на продажба и това малко ме притеснява. Намерих го само в някаква презентация на Indesit на румънски, но там пък е без снимка и пише че е произведен във фабрика Lodz cooling Полша. Иначе от там разбрах какво означават буквите и цифрите на модела. С механично управление е, което май е предимство.... но само толкова разбрах.
    Мисля да поръчвам тази вечер. Някой "за" или "против"?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 45 от 154 ПърваПърва ... 3543444546475595 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помогнете с избор на хладилник
    От thc444 във форум Хладилна техника
    Отговори: 10
    Последно: 20-03-15, 10:20
  2. СПЕШНО! Помогнете ми за избор на хладилник
    От fossil във форум Хладилна техника
    Отговори: 1
    Последно: 13-08-11, 21:48
  3. Отговори: 1
    Последно: 19-01-11, 23:08
  4. Помогнете за избор на хладилник
    От elby във форум Хладилна техника
    Отговори: 6
    Последно: 12-11-09, 21:45
  5. Помогнете за избор на хладилник
    От gagauz във форум Хладилна техника
    Отговори: 12
    Последно: 28-07-07, 21:54

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе