Страница 7 от 154 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 2307
Like Tree324Одобрявам

Помогнете ми за избор на хладилник

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2009

Re:Re: Хладилници,... хладилници - 2009г!

Daewoo... то е с нис клас на хладилна изолация до колкото ми е известно !

2.  

3. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Публикации: 12здравеите колеги изкам да ви препоръчам фреон - MEFOREX DI 36 три-компонентен : R22-50% , R124a-47% , бутан -3%. работи с налиагане и температура идентично с това на R12
    Колеги,някой друг работил ли е с този фреон?Аз за пръв път го чувам,а не съм от вчера в занаята.Ако някой друг е работил,моля да сподели мнение.ЧОВЕК ДОКАТО Е ЖИВ ВСЕ СЕ УЧИ!

4. Тук е от
    Oct 2008

Привет,

Предстои ми да купувам хладилник в близкия месец и съм подбрал няколко модела, ако може специалистите да си кажат мнението
    Критериите са - свястна фирма (AEG, Liebherr, Electrolux), клас енергиен А+, фризерна част около 90 литра, хладилна около 210, Автоматично размразяване, по възможност механично а не електронно управление на температурата, климатична зона SN-ST (това не знам правилно ли съм го разбрал SN-ST дали е по-добро от SN-T ако някой знае да ме просветли по въпроса ), за компресорите каквото прочетох май няма особенни предимства ако са 2 вместо 1, но и за това не съм на 100 % сигурен и тук ще се радвам на обяснения допълнителни Гаранцията ми се искаше да е 5 годишна, но сега видях че съм изпуснал на Liebherr промоцията, но и на 3 години става да е...

Класирал съм засега:
    AEG S-60362KG8
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052143
    Libher CU 3503
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052655
    Libher CUP 3021
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027032
    Bosch KGV 36V03
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09040402
    Electrolux ERB 34402W
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09028502

badr, според теб Liebherr добър избор ли са ? Като качество и сервиз имам напредвид ?
    Влече ме към AEG-то или Libher CUP 3021 но се колебая...

5. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

Имам Liebherr ot 3-4 год. CBP 4056 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09014360 ; SN-ST; Клас А+; разход 355 годишно (по документи)
    Много съм доволен смисъл, че не ми се е налагало да го правя.
    Не съм го изключвал от тогава та до сега (незнам дали така е редно).
    Може би е една идея по-шумен от моите представи (но това е субективно).
    Иначе изпълнението е екстра-качествени материали направени по перфектен начин.

п.п Имай предвид че inox се поддържа доста трудно, все остават някакви черти, пръсти и т.н.

До колкото си спомням, когато взимах моя, по ценова листа някои от моделите се асемблираха в България (по-малките).
    Увери се къде е правен твоя модел ако се спреш на марката.
    Даже пиши на лични, да видя няма ли да извадим някоя отстъпка.

6. Тук е от
    Oct 2008

@silve1 за инокса съм съгласен аз не го харесвам точно заради отпечатъците, беличката пластмаса ми върши чудесна работа
    Либхера който си посочил ме хвърля в потрес - 2000 лв за хладилник и то клас А !?!?!
    И другите параметри са му като на другите - на хартия поне - какъв ще да е този хладилник ?!?!?
    Повече от 800 лв няма да ми се откъснат от сърцето
    Познат ми каза че до 1,80 височина се сглобявали в БГ а по-големите не се сглобяват тук, ама той колко знае не съм сигурен... Та на място ще трябва да проверя в някой техномаркет...

7. Novice
    Тук е от
    Sep 2007

Привет на всички във форума,
    И аз бих се радвал на мнения и препоръки относно предстоящата ми покупка на хладилник.
    След многото четене във форума малко се пообърках, така че моля за помощ.
    Спрял съм се на модел: Siemens KG36VX43 ---> http://siemens.expo2000.bg/do.php?pa...&ids=1&idp=202
    Какво ще кажете за съотношението цена/качество?Гледам в Германия се предлагат на по-ниски цени :
    http://www.idealo.de/preisvergleich/...3-siemens.html
    Дали си заслужава парите този хладилник?Ще съм благодарен и на други предложения за хладилници от този клас и ценови диапазон.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от phazor
    @silve1 за инокса съм съгласен аз не го харесвам точно заради отпечатъците, беличката пластмаса ми върши чудесна работа
    Либхера който си посочил ме хвърля в потрес - 2000 лв за хладилник и то клас А !?!?!
    И другите параметри са му като на другите - на хартия поне - какъв ще да е този хладилник ?!?!?
    Повече от 800 лв няма да ми се откъснат от сърцето
    Познат ми каза че до 1,80 височина се сглобявали в БГ а по-големите не се сглобяват тук, ама той колко знае не съм сигурен... Та на място ще трябва да проверя в някой техномаркет...
    Моментно безумие )))
    Да, моят е 2 и нещо.
    Цената е висока заради BioFresh-а (контролирана температура и влажност в две помещения някъде около +1/2 grad.-зеленчуците стоят свежи 15-20 дни; риби, меса които са пресни и не искате да замразявате но не може да изконсумирате наведнъж).
    Както казах и горе материалите са мн. по-добри-няма пластмаси има метал и стъкло; а и тежи безумно много.
    Препоръчвам на всеки който може да откъсне от сърцето по-голяма сума.
    Но в крайна сметка е въпрос най-вече на бюджет!

10. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от S_sistem
    здравеите колеги изкам да ви препоръчам фреон - MEFOREX DI 36 три-компонентен : R22-50% , R124a-47% , бутан -3%. работи с налиагане и температура идентично с това на R12 . angel
    КОЛЕГИ,някой друг ползвал ли е този фреон?Ако имате някаква представа за него,моля пишете!Аз не съм хладилен техник от вчера,но не съм и чувал за този фреон.Каква му е и цената?МОЛЯ ЗА МНЕНЕЯ!Цовек докато е жив има какво да научи,пък и ми е любопитно!

11. Тук е от
    Jul 2006

Здравейте!
    Спрях се на комбиниран хладилник GORENJE RK-6336W - http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09005133 , междо другото цената му сега е 829лв. , но това не е важно.
    Той е с два компресора, проверих в две големи вериги и в звете компресорите бяха :
    на хладилника - данфос, което разбрах че е добре.
    на фризера - LG, което ме притеснява! Дайте мнение моля!

12. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2007

bo4o, по-скоро притесненията ти трябва да са в обратния ред!
    Относно компресорите и тейните марки:
    Данфос - супер марка, ако обаче е качествен модела (разбирай - с добър произход), ама това в магазина няма да ти го кажат! Защото има компресори с тази марка, произведени и в Турция, та ти е бедна фантазията колко проблеми може да направи.
    LG - правят качествени компресори и още не са тръгнали да ги манифактурират/копират из сокаците. Тук бъди спокоен.
    С малко повече късмет - напред!!! В крайна сметка все пак това е GORENJE, макар и на стари лаври.

13. Тук е от
    Sep 2009

здравейте, имам намерение да си купя хладилник с фризер, но се колебая между 2 модела :

beko cda 660 f - ето линк към модела - http://www.sainsburyskitchenapplianc...ColourID=14707
    и
    hotpoint rf 187 b - ето линк и за него - http://householdappliances.kelkoo.co...ectedTab=specs

и двата са в магазин за стоки с транспортни дефекти. Може ли да ме ориентирате към кой от двата да се насоча

14.  

15. Тук е от
    Sep 2009

Aко не е прекалено нахално от моя страна, бих помолила да ми дадете съвет при избора на хладилник с фризер. Аз като жена, разбира се, имам своите предпочитания от естетическа гледна точка, но бих се вслушала в професионален съвет. Принципно, това което аз искам е качествен хладилник с фризер, инокс, с височина до 170 см, като фризерът да е разположен долната част (но не задължително), клас А/А+. Съпругът ми е също толкова технически не в час като мен, но би се съгласил да купим нещо в порядъка до 1000-1200 лв., стига да е убеден, че е качествен. Предварително благодаря, ако решите да ми отговорите. Много бих искала, по възможност, да може да се сменя и посоката на отваряне. Избрала съм няколко модела на LIEBHERR CUPESF-2721 (900 лв), LIEBHERR CTPES-3213 или CTPes 3213 (1000 лв.), CTPESF 2913 (825.55 лв.) или Gorenje RK 6284 E (965.00лв.), Gorenje RK4236 E (926.25 лв.) Ще бъда много благодарна за препоръки кой модел и марка да избера. Може и друга марка, която да отговаря на горните параметри. Предварително благодаря!

16. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2007

Re: Хладилници,... хладилници - 2009г!

Makenzi, изборът ти на Либхер е чудесен! Качествени (големите и скъпи модели се произвеждат в Германия и Австрия), функционални и надеждни.
    За съжаление, Gorenje напоследък го докарват предимно на дизайн - качеството и надеждността им от онова време вече ги няма...
    Разгледай и този модел с NO FROST Либхер CNesf 3033.
    Не знам, дали сте ползвали хладилник с горна камера, но другите - с фризер отдолу са по удобни - няма да се налага да клякаш или навеждаш за долните рафтове по всяко време, когато отвориш хладилника.

17. Тук е от
    Sep 2009

Благодаря за съветите. И на мен ми харесва предложения от Вас модел, но за съжаление е по-висок, отколкото пространството, в което искам да влезе позволява. И аз самата харесах дизайна на Gorenje, но за LIEBHERR знам, че са качествени и имат завод в Пловдив, което е важно, както за гаранционното, така и за извънгаранционното обслужване. Ако имате и други предложения, ще се радвам.

18. Тук е от
    Sep 2009

P.S. Съпругът ми също ме насочва да си харесам или LIEBHERR или Miele, но Miele ми се виждат малко излишно скъпи. Не знам дали съм права, специалистите да кажат.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 154 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помогнете с избор на хладилник
    От thc444 във форум Хладилна техника
    Отговори: 10
    Последно: 20-03-15, 10:20
  2. СПЕШНО! Помогнете ми за избор на хладилник
    От fossil във форум Хладилна техника
    Отговори: 1
    Последно: 13-08-11, 21:48
  3. Отговори: 1
    Последно: 19-01-11, 23:08
  4. Помогнете за избор на хладилник
    От elby във форум Хладилна техника
    Отговори: 6
    Последно: 12-11-09, 21:45
  5. Помогнете за избор на хладилник
    От gagauz във форум Хладилна техника
    Отговори: 12
    Последно: 28-07-07, 21:54

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе