Miele е една от няколкото най-скъпи марки в Европа! И не напразно С тях, човек си отглежда децата и после внуците...
Качеството започва от тях!
Miele е една от няколкото най-скъпи марки в Европа! И не напразно С тях, човек си отглежда децата и после внуците...
Качеството започва от тях!
Има ли смисъл от No Frost и BoiFresh функциите които да оправдаят по-високата цена ?
п.п.не съм ползвал такива екстри и затова питам ...
Ами гледай сега - зависи от гледната точка!
No Frost е от значение за този, който размразява и чисти на ръка после хладилника. Ако не го извършваш лично ти, а жена ти примерно - значи на теб No Frost не ти трябва (остава тя да го иска обаче).
BoiFresh ще ти трябва само, ако препълваш хладилното отделение догоре и после рибата, суровото месо и плодовете в него - стоят по една седмица преди да ги изконсумираш. Ако консумирате бързо/зареждате често продуктите в хладилната част - няма нужда и от това
Така, че зависи от гледнта точка и бит.
Яко обяснение
Значи NoFrost май има смисъл...
За протокола да отбележа имам Snaige от 2004-та и никога нито съм го спирал нито съм го размразявал... 5-6 пъти съм чегъртал леда от стените ама то ако го забележа - по принцип не се образува лед, само конденз малко и го бърша с гъбичка...
Аз не съм голям специалист, но да ти кажа една обществена тайна Хладилниците на Мийле ги правят Либхер. От там нататък ти си прави сама сметката, Горение или Либхер да си взимаш, а и както ти самата добави, Либхер имат тук завод, което е от голямо значение за следпродажбения сервиз.Първоначално публикувано от Makenzi
аз ползвам Либхер вече два месеца,за сега съм доволна!!!тих,икономичен,елегантен...
kuehlschrank, другата - обаче необществена тайна е, че и Seimens правят определени модели хладилници за MieleПървоначално публикувано от kuehlschrank
Но, да се има предвид, че производство на Seimens и Liebherr - под собтсвените им марки, се различава по качество (а не само по дизайн и брандиране) от онези, произведени от тях за Mile!
Гледам на промоция Liеbherr CU 3503 в технополиса за 869 лв и 5 години гаранция - в сайта на техномаркет ако се купи през интернет е 822 лв а в сайта на Либхер е 849 лв - навсякъде ли им дават 5 години гаранция или само по промоции ако се намери ?
И се колебая дали този
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027032
няма да ми свърши същата работа?
И двата модела са добри.
По-добрият обаче, е CU 3503 - откъм управление и капацитет.
При хладилниците се гледа - колко часа ще поддържа допустима температура на фризера при спиране на тока (в часове), както и капацитета на замразяване (в кг.) за 24 часа.
Тези показатели ще те ориентират, колко качествени са материалите и изпълнението на изолацията, както и за мощността на компресора да поема натоварване (по-мощен = по-дълъг живот).
Именно затова, в твоя случай - тъй като всичко останало (дизайн, интериорно оборудване и обем) е почти еднакво при двата, то бих се спрял на CU 3503 - заради по-добрите характеристики. Замръзаява по-голямо количество за 24 часа и поддържа температура по-дълго време при спиране на тока.
Естествено и заради 5(5) години гаранция - дето се казва: "Ще те надживее!"
Обиковено, практиката на Либхер е да дава 36 месеца гаранция в България, но ако си късметлия - правят и промоции..... възползвай се! И цената е добра.
Забелязах,че в моя Либхер СТР 2913 отдолу,където се съхраняват плодове и зеленчуци се събират големи капки вода на преградата отгоре.Бихте ли ми казали,каква причина може да бъде,може би трябва да променя градусите,при мен стои на "3".
Конденз. Пробвай 2 начина:
1. Вкарай плодовете и зеленчуците в хладилното отделение за 1-2 часа и тогава ги слагай в долу в кутиите.
2. Вдигни малко градусите - до 6 е нормално.
благодаря за съвет,непременно ще опитам!
Благодаря за отговора - мисля да се възползвам ако бюджета позволиПървоначално публикувано от Kaar
п.п.Аз май съм написал желаната от мен гаранция (55 години) а не реалната - 5
п.п.п. това Евгени Леонов ли е на аватара ти ?
забравих да Ви питам,в Либхери тези цифри от 1 до 7(май че),показват повишаване на температурата или понижаване?
И "да" и "не"!
Тези цифри са степените на терморегулатора - те не показват температура, но и влияят.
От 1-ва степен към 7-ма степен - температурата спада все повече.
Нормален режим е м/у 3 и 4-та степен.