Има разлика в климатичния клас, което при определени условия може да се окаже много важно. По мое мнение по-скъпият е по-добър /не заради цената, а заради разликите/.
Има разлика в климатичния клас, което при определени условия може да се окаже много важно. По мое мнение по-скъпият е по-добър /не заради цената, а заради разликите/.
9 срещу 7 кг/24ч., 16 срещу 12часа след спиране на тока!
Това гледай! Останалото е ала-бала.
Много благодаря, изключително ми помогнахте! Доколкото разбрах, високият климатичен клас започва от +10 градуса, а по-ниският - от +16 градуса. Хладилникът ще седи в кухнята, където обикновено е поне +18 градуса, но все пак явно ще взема по-скъпия, не ми се рискува да е толкова на границата - ще изпуша две цигари, ще отворя да проветря и няма да ми е спокойно дали няма да му се случи нещо
- - - - - - - - - -
Оказа се, че има следния проблем с хладилника - твърде широк и твърде дълбок е, за да мине през вратата на кухнята. Може ли по някакъв начин да се откачи вратата на хладилника?
Видях голям зор с влизането през вратата на кухнята
Привет,
Харесах си хладилник AEG S-83600CMM0. По баркода излиза, че е произведен в Швеция, което допълнително ми харесва :D
Какво е вашето мнение за този модел? В момента е около 1200 лева, уж на промоция.
5г. ми служи вярно,по опростения модел с механичен програматор.Издава странни фреонови звуци (чурулика) ,да не се шашкаш -нормално е.
Според вас хладилник с 60см. широчина дали ще се отваря без проблем в тази ниша? В един сайт гледах, че препоръчителната широчина е 64см. (за някакъв Самсунг хладилник беше). Чекмеджетата на повечето хладилници са направени да могат да се вадят при врата отворена на 90 градуса...
По принцип да,но да ли ще успееш да го нивелираш????? Трябва да има отстояние за циркулация на въздуха. Зависи от пода ти,от конструкцията на хладилника.........Пробвай в магазина с чекмеджетата.Та за това ми се вижда мисията невъзможна в твоя случай
Някой може ли да даде мнение за този хладилник с фризер -
Хладилник с фризер AEG S-53620CSX2
Ами аз се базирах на марката, че AEG би трябвало да са по... уж качесвени. Казваш от гледна точка на компресора или?
От гледна точка на това, че всичко по съкровището е от един производител. Компресорът, разбира се, също. Силно ме съмнява дампера на AEG да не е китайска пръчка в този ценови клас, което е единствената износваща се част по машините.
Мерси колега. Ще се възползвам от съвета ти. Ще го видя на място в techmark-а, че ми е по-близо и ще поръчам един от сайта на маркета.
Аз ще ти препоръчам точно обратното.АЕГ-то има по-добри характеристики + диспенсър при същата цена и по-високо качество.При това доста по-високо.