Не знам дали ми виждате личното съобщение, затова пиша и тук : Какъв е модела на фризера и хладилника Ви ? Имахте ли някаква отстъпка при купувато им заедно ?
- - - - - - - - - -
С кой модел Либхер хладилник и фризер сте ? [QUOTE=emil vasilev;822011]
105 см височина търся хладилниче.
явно е някакъв отмиращ стандарт. но такава е дупката която имам.
може и витрина да е.
помагайте.
Не съм виждал такъв размер.
Случайно,ако имаш проблем с размера,пиши ми на лични.Ще ти пратя името на фирма,която изработва хл.витрини по поръчка.
чак толкова не... ще преживея и 85см хладилник и ще гледам да попълня отвора с нещо но...
Щом те устройва и този размер,то тогава нямаш ядове.
Изборът е голям.
Отворът с гипсокартон,може и фигура да си направиш.
cranky, T1404 и G1213.
Не съм ги купувал по едно и също време.
трябва ми свободностоящ но гледам има и за вграждане 102 см
просто трябва да е макс 107 см.
всичко надолу ми върши работа.
не се ограничаваме до марки.
има едно зануси в маркета но му искат много кинти за това което предлага.
Тези от техномармаладите са е*ти тарикатите.Занусито е с нестандартна височина от 105 см.Сигурно,затова са го пуснали с цена 369-379 левчета.
Нашите търговци съм ги признал.Западняците ряпа да ядат,пред тях.
А не ти ли идва наум, че понеже е с нестандартна височина се продава много по-малко, респективно и производителя прави много по-малко бройки и вероятно затова е такава цената?
Този пост е редактиран от Aleksandars; 09-08-17 в 11:31.
Този пост е редактиран от Aleksandars; 09-08-17 в 11:31.
Този пост е редактиран от Aleksandars; 09-08-17 в 11:32.
Здравей те, вчера купих хладилник Либхер но беше останал само мостра и обещаха че ще ми докарат нов. Как мога да позная дали няма да ми пратят мострата?Либхер не бяха ли облепени целите с фолио?
Пишете грамотно!
Този пост е редактиран от Aleksandars; 09-08-17 в 11:15.
Преди 3 години бяха отгоре и отдолу със стиропор и в картонена опаковка целите. Захваната с две пластмасови опаковъчни ленти.
Възможно е, както при другите марки да са сложили картони само на стиропора. Целият уред, заедно с тях трябва да е опакован с фабричен дебел найлон с фабрични етикети. Никакво фолио.
Освен това оригинално има стиропор и дистанционери на вратите. Те не могат да се махнат, без да се наруши фабричната опаковка.