Страница 2 от 5 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 63

Избор между два LIEBHERR -

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

Re:Избор между два LIEBHERR -

Хладилника е купен от магазин в покрайнините на Виена,имаше надпис произведен в Евросъюза,само това помня!Цената,много малко над 1000евро....Знам,че Миле започнаха да правят прахосмукачки в нов завод в Румъния някаде,ама,че сглобяват хладилници в Пловдив,сега чувам!Не казвам,че не е вярно,сигурно е така както казват хората,ама тежко и на фирмата щом е стъпила по някакъв начин у нас!Типично по нашенски най вероятно скоро да и осерем името!!!Казвам го със съжаление,но си е така!!

2.  

3. Тук е от
    May 2011

Аз лично не съм ходила в завода, но познавам хора, които са влизали там... Не се притеснявай, всичко е на ниво. Нищо му няма на Миле-то, произведено в България. Контролът на качество е точно толкова завишен, колкото и във всеки друг завод на Миле по света.

4. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Разбира се,че знам приятелю. Въпросът беше зададен по скоро, като закачка към колегата с Милето. Освен това съм ходил в завода в Радиново и също смятам, че производството е на много високо ниво. Металните заготовки за корпусите са Тисен крупс, пластмасата е Рехау. Електрониката също е немска. Също така е добре да се знае, че всеки един хладилник се тества в реални условия, като се замерват темп. които достига за времето на теста. Качественият контрол, е като за западно европейски клиенти и това е нормално. Трябва да отговаря на цените на които се продават хладилниците.

5. true_story
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от diterh
    Разбира се,че знам приятелю. Въпросът беше зададен по скоро, като закачка към колегата с Милето. Освен това съм ходил в завода в Радиново и също смятам, че производството е на много високо ниво. Металните заготовки за корпусите са Тисен крупс, пластмасата е Рехау. Електрониката също е немска. Също така е добре да се знае, че всеки един хладилник се тества в реални условия, като се замерват темп. които достига за времето на теста. Качественият контрол, е като за западно европейски клиенти и това е нормално. Трябва да отговаря на цените на които се продават хладилниците.
    Приятелю, кое е тисен круп, кое рехау и кое немско е без значение, щом го е пипнала булгаристанска ръка и булгаристански опит за мисъл. Моят познат ми е разправял страхотии за "високото немско" качество произведено в село Радиново. Не знам, човека почнал темата си решава за какво да си даде паричките, но моят съвет е далеч от скъпите прехвалени уреди на либхер.

6. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

Това имах и аз предвид в написаното от мен!А в Радиново сигурно има контрол,сигурно е и,че Миле не са си изнесли производството на хладилници изцяло в българско село!!...Ама най сигурното ми се вижда перспективата да сринем името на марката с балканските си мурафети!!Сестрата взеха преди 7-8 месеца Либхер,всичко неръждавейка,светят диодчета ли лампички ли,както и да му викат......До сега два пъти са идвали техници в тях,че втория път стояла и ден два без хладилник заради някаква джаджа,по електрониката със сигурност....А Либхера си е сериозна и скъпа марка,спор няма.....докато не я докопа балканската ръчичка!....За това иде реч!......

7. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Всеки има право на мнение. Аз просто споделих своето, както и това което съм видял с очите си.Нямам намерение да влизам в безмислени спорове, относно качеството на Либхерите произведени в България, както и не смятам да убеждавам никого в това. Изнесеното ''производство'' на Миле също ще го оставя без коментар.
    п.с.Извинявам се на колегата за спама!

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Ами прочетох писанията ви.Объркахте хептем човека.Аз поне да кажа нещо.ПОлзва въпросния либхер почти година.На същата цена междудругото го взех.Но направих една "фатка",но няма да обяснявам точно как та ми излезна на 1015лв до вкъщи.Както и да е.Смея да кажа,че е много добър хладилник.Втория коментар,който казва предимствата му наистина е така.Аз преди това имах фризер привилег от стария материал.И мислех,че е много добър.Но фризерната част на този работи още по-добре.Оставил смъ го на анстройки дефаулт 5,-18.Сега съм го пуснал на 7,понеже и без тов ами е доста студена бирата.Работи много тихо .Чуват се само течнистите,където преминават от едната в другата част.Компресора работи с променливи обороти.ВЛезне ли си в режим работи мног тихо .СМетките за ток ми паднаха с 10лв на месец.Преди това ползвах халдилник зил и привилега(фризер).Мисля,че изобщо няма да бъдеш недоволен.От добра материя е направен има стъкло и стабилност.Много удобни дръжки,който никой друг не ги притежава и не залепва така кофти вратата,че да не мжоеш да я отвориш в близките 2 3 мин.

10. true_story
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от MatZo
    Ами прочетох писанията ви.Объркахте хептем човека.Аз поне да кажа нещо.ПОлзва въпросния либхер почти година.На същата цена междудругото го взех.Но направих една "фатка",но няма да обяснявам точно как та ми излезна на 1015лв до вкъщи.Както и да е.Смея да кажа,че е много добър хладилник.Втория коментар,който казва предимствата му наистина е така.Аз преди това имах фризер привилег от стария материал.И мислех,че е много добър.Но фризерната част на този работи още по-добре.Оставил смъ го на анстройки дефаулт 5,-18.Сега съм го пуснал на 7,понеже и без тов ами е доста студена бирата.Работи много тихо .Чуват се само течнистите,където преминават от едната в другата част.Компресора работи с променливи обороти.ВЛезне ли си в режим работи мног тихо .СМетките за ток ми паднаха с 10лв на месец.Преди това ползвах халдилник зил и привилега(фризер).Мисля,че изобщо няма да бъдеш недоволен.От добра материя е направен има стъкло и стабилност.Много удобни дръжки,който никой друг не ги притежава и не залепва така кофти вратата,че да не мжоеш да я отвориш в близките 2 3 мин.
    приятел, има време да те "очарова" Либхера, една година не е много време. Първо ще започнат да ти се скапват дръжките, после идват уплътненията на ред, електрониките така или иначе са им слабо място, а да не говорим за датчиците. Пък като ти излезе от гаранция ще ти изкочи и вътрешния пропуск наяве и ще го изриташ на боклука. Какво да ти кажа - " качество от професионалисти"!!!

11. Тук е от
    May 2011

Хайде стига, бе... Иска ми се и от към интонация да го докарам. Аз пък имам друг познат техник, а той друго казва.

То е като лекарите, ако на сто човека е помогнал - това е най-добрият лекар, но само на един да не е - няма по-лош от него.

12. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от true_story
    приятел, има време да те "очарова" Либхера, една година не е много време. Първо ще започнат да ти се скапват дръжките, после идват уплътненията на ред, електрониките така или иначе са им слабо място, а да не говорим за датчиците. Пък като ти излезе от гаранция ще ти изкочи и вътрешния пропуск наяве и ще го изриташ на боклука. Какво да ти кажа - " качество от професионалисти"!!!

Ами за една година няма никаква промяна оп дръжките.Супер се отваря.Нито забелязвам по ъплътненията.Дори никаква проямна изобщо.Стои си какот си беше като нов.Супер тих и идеално охлаждащ.След 5 или 10 години ще го мислим.То е ясно,че при всички хладилници е така.А какъв е този вътершен пропуск?

13. Member
    Тук е от
    Feb 2011

А какъв е този вътершен пропуск?

-------------------------------------------------------------------------------------------

Изгнива им подохлаждането или се пробива изпарителя в хладилното.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от м.петров
    А какъв е този вътершен пропуск?

-------------------------------------------------------------------------------------------

Изгнива им подохлаждането или се пробива изпарителя в хладилното.
    това слабо място ли е.На всички ли се получава.И ако е така може ли да се предази.Не съм видял такава тема да е обсъждана.Ако има такава може ли да ме насочите да погледна?

16. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

true_story, хайде стига, друже - посмали малко, че се оля. Вярно сме балканци, но неандерталци не сме и германецът няма навик да спи, когато става дума за качество.
    Миналото лято и аз взех един Liebherr - иноксов CUESF-3503, нашенска сглобка. Още щом го видях се влюбих в него. Не заради друго, а заради изработката и вниманието към детайла. Е, може да не е върха на сладоледа, но спрямо конкурентите му в този ценови клас това ми направи впечатление. Това винаги играе огромна роля при избора ми, защото ако даденият уред не е перфектен във външно отношение, вътре ли да бъде - където всичко е скрито -покрито при покупката?
    Да чукна на дърво, засега нямам никакви проблеми с хладилника.

17. Member
    Тук е от
    Feb 2011

Нпоследък забелязвам, че има много пробити изпарители при нискобюджетните хладилници дори и в гаранцинния срок. Това се дължи както на калпави заварки, така и на слабо лаково покритие на самия изпарител (дори липса на такова). Така алуминия реагира с конрензиралата вода и за 1 - 2 години се прбива. Това обаче, може да се разбере чак след......аутопсията.

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от Shmi
    MatZo, хайде стига, друже - посмали малко, че се оля. Вярно сме балканци, но неандерталци не сме и германецът няма навик да спи, когато става дума за качество.
    Миналото лято и аз взех един Liebherr - иноксов CUESF-3503, нашенска сглобка. Още щом го видях се влюбих в него. Не заради друго, а заради изработката и вниманието към детайла. Е, може да не е върха на сладоледа, но спрямо конкурентите му в този ценови клас това ми направи впечатление. Това винаги играе огромна роля при избора ми, защото ако даденият уред не е перфектен във външно отношение, вътре ли да бъде - където всичко е скрито -покрито при покупката?
    Да чукна на дърво, засега нямам никакви проблеми с хладилника.
    За кое да смаля,че не разбрах.Нищо лошо не казвам за либхера.Дори и ти казваш това,коеот и аз казах,че изработакта на хладилника е по-добре направена от други хладилиници.И аз имам подобен модел неиноксов и съм доволен.Поне нямам друга база за сравнение.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 5 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Избор на хладилник (Liebherr)
    От TSH във форум Хладилна техника
    Отговори: 42
    Последно: 10-09-15, 23:40
  2. Избор между 3 телевизора..
    От James87 във форум Телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 01-02-12, 01:52
  3. Избор между 2 LCD TV
    От andy_942 във форум Телевизори
    Отговори: 17
    Последно: 20-12-11, 00:53
  4. Избор на TV между LG i Philips
    От gbrosa във форум LG телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 26-10-11, 12:17
  5. избор между
    От qnkogundito във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 2
    Последно: 14-02-11, 22:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе