Познавам мястото много добре. Напълно съм съгласна с казаното от Румен, че е удобно за палатки, музика и волни изпълнения. Аз лично съм навита за среща на форума там.
Познавам мястото много добре. Напълно съм съгласна с казаното от Румен, че е удобно за палатки, музика и волни изпълнения. Аз лично съм навита за среща на форума там.
Ние също бихме дошли под звездите - да се запознаем с Румен и да видим една хубава каравана на живо, защото още не сме си купили, но се надяваме за догодина Без да искам да променям предложеното място, искам да вметна последното си откритие, а именно - бившия къмпинг Изгрев, който се намира 2 км. преди с. Шкорпиловци. Слиза се по асфалт, има добри сенки и не много хора. Видях 3 каравани, къмпиращи в триъгълник.
Хайде! Време е да се смени заглавието на темата от 2009 на 2010!
Както и мястото,бих добавил.Имам предвид това между Албена И кранево на което е бил Румбата тва лято. Тъкмо ако отидем голяма тумба ще прокудим гейзерите .
Абе към 2015 може и да се срещнем С тая организация дето я имаме.
аз с тия от климатиците , изобщо среща не правяПървоначално публикувано от stenly
Виждам, че си ентусиаст да организираш среща на варненската агитка?Първоначално публикувано от stenly
Ми айде утре вечер да се събираме на "Тримата мускетари"