![]()
Tehno с какво ?? Я да чуем ??
Около 20-24 май не мога имам абитурент и ще ходя на абитуренти.
И да е наблизо .
![]()
Tehno с какво ?? Я да чуем ??
Около 20-24 май не мога имам абитурент и ще ходя на абитуренти.
И да е наблизо .
ScenicПървоначално публикувано от kris11
Сякаш трябва да преименуваме темата на "Национална среща [плаж & плажно парти, Юни' 2009]" и периодично да променяме името с поредният месец, докато най-накрая се наканим да се организираме.![]()
ами като няма нищо конкретно така ще е. Казвай една дата и място и всеки да си прави сметката. Който иска ще дойде. Някой обаче трябва и да се наеме с цялата организация.
Аз предлагам 26,27,28 Юни в Елена - комплекс Боаза.
След 25-ти вечерта, дъщеря ми има бал нея вечер, съм на линия. По точно сме на линия. Трима или четирима човека. Аз, жена ми, сина ми и дъщеря ми, ако е изтрезняла.
Само кажете къде. Да има басейн, йедене и пийенье и Profita да е там.
И Pat да поеме ангажимента и отговорността за медийно присъствие в лицето на някой очилат фотограф. Че хубаво снима, направо си е Фотозавър.
Ако е на тая дата, ще се постарая, да спретна багажа и да отскоча.
Profita е голям залък за Вашето уста, именно поради факта, че си нямате жени като на Malone
Щот' жена ми каза, че само за Profita може да направи компромис, за друга жинъ, тц ...
Ама тя ако дойде с Profit-ко ... знам какво ще стане ...
Ще се одърпаме рано-рано с него, с благи питиета и мезета и ще ги зарежем жените.
И на другия ден ще сме само на приказки ...
.:: EDIT ::.
Целувки на Profita.
И шоколад.
И рози.
Поемам.......отговорността, от вас остава да осигурите "качествен материал" за снимки
/// Който е "навит" за времето и мястото да го заявява за да се действа своевременно!
Жалко.Хубава идея беше,но ще си пропадне както и предните такива.
Аз както писах отпадам , ама някой ме "забърсал"
@zayo bayo, коя от двете ти харесва повече - плажното парти или предложението на Pat за Елена?Първоначално публикувано от zayo bayo
@Mr.TECHNO, ти не бързай да се отписваш. Докато и ако се получи нещо - ще имаш време да размислиш 10-тина пъти![]()
Румба , двамата с теб можем да се съберем и на Кранево примерно , защо да бъхтаме път само с теб за да се видим някъде на "майна си ", както за малко да стане последния път ( добре че нямах кола тогава )Първоначално публикувано от roumen68
чакайте ма бре, идвам през юли