Май, юни, юли....
Ние да вземем да се запишем за август.
*само се шегувам, да не се зачита за протокола, но ще следя дискусията
Май, юни, юли....
Ние да вземем да се запишем за август.
*само се шегувам, да не се зачита за протокола, но ще следя дискусията
да и през август може, няма да е лошо също.
Ако до Август не се организираме, може и Септември даже ...
Мисля си, че твърдо желаещите са 4-5-ма, като 50% от тях ще се откажат по сериозни извинителни причини 2 дни преди мероприятието...
За останалите 50% които ще се съберат ще бъде най-удачно ако са от различен пол....
От 20 до 27 юни съм на златните.
Ако агитката от североизточна България се организира, няма да пропусна.
Принципно в другата тема се обмисля идеята за събиране на варненската агитка. Не може ли да се съчетаят двете неща?
Здравей! Пише ти Петя! Откровено казано ние винаги сме ЗА! Но нека отидем там където водата тече от сkалите и си заслужава. Без уговорки, независимо колко човека сме! Домъчня ни за вас - форум, но нека се срещнем без големи уговорки!Първоначално публикувано от roumen68
А така ...
Напишете:
"Румен, Ганчо, Пенка и Драганка сме еди къде си на еди коя си дата, който иска да звънне да резервираме места [ако има]."
точно това смятах да направя, като следващия месец отидем на КамчияПървоначално публикувано от Malone
2007 бяхме на х-л Камчия. добри цени, басейн, на 5 минути от морето, на 10 от устието на реката. пясъкът още пази спомените от едно барбекю, а масите за билярд - изпитата около тях бира
P.S. а може още и този месец, знам ли....
Здравейте Петя и Златимир! Вие поне като участвали на събирането на Св. Кирик и знаете колко хубаво може да се получи едно такова мероприятие.Първоначално публикувано от zayo bayo
Аз лично не съм привърженик на идеята за цивилизована среща в хотел с басейн. Защото всеки от нас може да отиде и само с половинката си на такова място и да си изкара чудно. Но едно парти сред природата е нещо различно - за там трябва повечко народ да се събере, атмосферата е друга. Задружната работа по подготовката на нещата още в началото сплотява хора, които току що са се видяли за сефте наживо.
Но - глас народен - глас божи! Тоест каквото каже мнозинството.
еее, ми то без басейн и мадами, за къде бе?!Първоначално публикувано от roumen68
Надявам се не мислиш, да ни настаняваш в палатки? Аз мисля да ударим, един як хотел с басейн и другото му там. Едно яко парти, та хотела да ни помни, поне 2 години, и тъй.
Пък, за задружна работа няма проблеми.
Да бе ... "с половинката" и "си изкара чудно" ... малко си противоречат двете словоформи ...Първоначално публикувано от roumen68
По "чудно" ще е с някоя друга. Ама "цяла", не "половинка". Или "половинка", ама не моята ...
Само да не прочете жена ми, че ще ми избие зъбките ...
На такова място казват, че се излъскват отношенията като потъмняло старо сребро и отново заблестяват с пълна сила като в меденият месецПървоначално публикувано от Malone
P.S. Malone, като се видим и ми кажеш "Здлавей Лумене" - значи явно ще го е прочела. Дано да не се случи.
Ако ще се събираме да го правим, другата събота че ми писна от тази тема която ми заприличва на MIRC
Румба , избери къде и да се мятаме.
Ако не дойде командира да блъсне по масата ида каже " кажете дружина - Да бъде" ,няма да стане.
всеки дап ише къде му е удобно и так ще съберем място където е най-изгодно завсички.
Наско, в началото на август ще разпъна бивак между Кранево и Албена. Ще бъда с каравана + голяма палатка, така че ще има все някакви удобства, даже мога да приема някои за нощувка в палатката. Мястото е на плажа и до гора, удобно за щуреене и високи децибели. Но не и за палене на огньове, защото е резерват. Ще трябват барбекюта.
Ето снимки от набелязаното място. Чакам мнения за идеята.