Може ли един уж уважаващ себе си търговец, който си е направил труда да има някакъв що-годе приличен сайт, който от време на време ъпдейтва, който е оставил мейл за връзка, вече втори месец да не отговаря на изпратените по мейла запитвания?! Да, има такъв! Сайта е http://lark-bg.com , а мейла е vroom@mail.bg . Лично за мен това е несериозно и имах желание да му закупя нещо от застояващата стока, но това желание вече се изчерпа. Заедно с търпението, с което изпращах отново и отново запитвания. Приятел, ако не ти е приятно да ти пишат - не си давай мейла.
Закупих няколко Hi-Fi компонента от други он-лайн оказиони и съм доволен и от качество и от експедитивност, но този плевенчанин обра всички точки - изпратил съм няколко мейла със запитване за цената на дек Denon DR-M24HX. Но не получих абсолютно никакъв отговор! В същото време човека продължава да пълни с обяви сайтовете от рода на Dalavera.NET. Може би точно тоя дек не се продава? Или е безценен? Или има нещо против Стара Загора? Не знам. Не проумявам и не мога да си го обясня.