Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 24 от общо 24

Солар Клима - не правете тази грешка никога!!!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2008

Re: Солар Клима - не правете тази грешка никога!!!

Само искам да ви кажа че аз съм стар клиент на Солар Клима и че там работят само квалифицирани специалисти, които могат винаги да изкажат компетентно мнение за всичко що се отнася до климатиците и да насочат клиента в правилния избор на климатик, който наистина ще върши работа, а не просто да стои като декоративно допълнение на стената. Използвам Хаер купен и монтиран от Солар Клима и с него топля вече 6-месечното си бебе без проблеми. Хаера е 9-ка и напълно отговаря на кубатурата на помещението, естествено съобразено от специалистите в Солар Клима! За мен, който пише простотии за тази фирма, само за да си чеше езика е пълен педал! По-добре да си чеше гъза!

2.  

3. smb
    smb е офлайн

Тук е от
    Apr 2007

@shteru защо си мислиш, че като обиждаш хора от форума ще "вдигнеш акциите" на фирмата? Правиш точно обратното. И много ми е чудно как двама (shteru и ELINAZ) намират актуална тема за дадена фирма която са ползвали отдавна и решават да се регистрират във форум за да я защитават. Ако аз прочета нещо за фирма на която съм ползвал услугите и за сега не ми се е налагало да ползвам сервиз, по скоро бих се притеснил.

4. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Май се казаха достатъчно ЗА и ПРОТИВ фирмата. Някой има ли да добави нещо по същество или да преминем към гласуване?
    А може би и към затваряне, поради изчерпване на дневния ред?

5. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Според мен темата е за затваряне, достатъчно реклама си направиха на гърба на форума...

6. Тук е от
    Dec 2008

Сега ще Ви кажа защо лично аз съм се регистрирала,защото като написах името на фирмата в търсачката този форум излезе,така,че хайде да не ми викате еднодневка,защото съм на два дена вече!Много сте злонамерени,само критикувате,явно нямате друга работа освен да трупате публикации за да не сте еднодневки,във форумите всеки може да се регистрира когато пожелае,вие вместо да ме приветствате с добре дошла,че съм решила да си пиша с вас ме оплювате,защо ли не ме очудва!smb можеш да дойдеш в къщи на кафе да си поиграеш с дистанционното на климатика,обаче трябва да го пуснеш на студено,че явно си огън,покрай теб всичко се топи.Не искам да Ви дразня,обаче фирма Солар Клима на мен лично ми хареса как работят,как да си кривя душата,всеки си има мнение бе хора,ама явно се налагате,защото имате побликации!Аз тържествено обещавам всеки ден ще си пиша с вас,много сте сърдити,но сигурно сте преуморени от писане.Повече няма да пиша да не ми се ядосате.До утре пак ще Ви пиша,да не кажете,че се цепя от колектива!

7. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Цитат Първоначално публикувано от ELINAZ
    написах името на фирмата в търсачката този форум излезе
    И защо си ги търсила! Нали вече си имала работа с тях. Значи знаеш и сайта им къде е.
    хайде да не ми викате еднодневка,защото съм на два дена вече
    Добре, двудневка си.
    Много сте злонамерени,само критикувате
    Това нищо не е. Можем и по-критични да сме.
    вместо да ме приветствате с добре дошла
    Добре си отишла.
    Аз тържествено обещавам всеки ден ще си пиша с вас,много сте сърдити,но сигурно сте преуморени от писане
    Съмнявам се.
    Повече няма да пиша да не ми се ядосате.
    Късно е.
    Байдъуей, що имам чуството че си мъж, с женско подсъзнание.

8.  

9. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

The End

10. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Re:Солар Клима - не правете тази грешка никога!!!

Получих на мейла молба от Солар Клима да премахна темата, тъй като авторът й се е обадил във фирмата и се е извинил за писанията и недоволствата си.
    Затова отварям темата - моля, всеки, който е написал нещо, а в последствие е решил, че то е грешно да обясни в какво и защо е сбъркал.
    Това е правилния път за решаване на недоразумения клиент-фирма, а не триенето.
    След като е имало поводи за недоволства, моля замесените страни да уточнят кой прав и кой крив, вместо да искат темата да се трие!!!

11. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Re:Солар Клима - не правете тази грешка никога!!!

Момчетата от Солар Клима не искат да защитят позицията си и явно не смятат да пишат в темата, а просто искат темата да се изтрие, за което не намирам причини.
    Така че се връщаме на старото положение - катинар.
    Единствената промяна е, че авторът на темата е сметнал за целесъобразно да изтрие мнението си и да напише, че е удоволетворен защото са му се извинили, което твърдо е неправилно и обезмисля всички последващи коментари, но... явно съм пропуснал да формулирам в правилата, че това е забранено, така че минава м/у капките този път...
    Първоначалното му мнение е върнато, като е добавен и сегашния му коментар, че е удоволетворен след като е получил извинение.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. FUJITSU GENERAL ASHB09LD-не намирам код за тази грешка-китайски ми ти работи
    От stanimir197_7 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 25
    Последно: 28-11-13, 22:20
  2. OSAKA -НИКОГА- моят опит с тази марка
    От nach във форум Климатици Osaka
    Отговори: 38
    Последно: 17-08-11, 21:44
  3. БТК - НИКОГА ПОВЕЧЕ!!!
    От danneyTEAM във форум Черен списък
    Отговори: 38
    Последно: 26-02-11, 22:41
  4. Midea MSB-12HR - как да тълкувам тази грешка?
    От crush във форум Климатици Midea
    Отговори: 13
    Последно: 15-01-09, 11:18
  5. spybot ми изписва тази грешка какво означава
    От presents във форум Общ - софтуер
    Отговори: 1
    Последно: 22-03-06, 20:04

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе