Страница 5 от 5 ПърваПърва ... 345
Резултати от 61 до 62 от общо 62

Taurus, проблеми и сервиз, на който не му пука за клиентите !!!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Oct 2013
    Мнения
    1
    #61

    Отговор: Re:Taurus, проблеми и сервиз, на който не му пука за клиентите !!!

    Цитат Първоначално публикувано от Ivan19 Виж публикацията
    Здравей, elektron!
    Добре дошъл в този форум! Гледам, че само 2 поста имаш и виждам единият от тях! Виждам, че още от самото начало започваш да обиждаш, което според мен не е хубаво. Това, което аз съм написал за конкретния сервиз съм го видял с очите си и съм го преживял лично и най-вече е истина, затова имам право да "плюя". А ти нито си ме виждал, нито си ме чувал, така че да даваш определения за "малоумност" е меко казано "селско" държание. От написаното от теб съдя, че имаш нещо общо с конкретната фирма с префурцунено име Роял сървис
    , в което няма нищо лошо, това е свободен форум и всеки има право да се защити.
    Не одобрявам само "първобитното" ти отношение!

    Хората в този форум са достатъчно интелигентни и твоят пост само потвърждава написаното от мен за коректното отношение в сервизите. Не те ли е срам поне малко така да говориш за своите клиенти!
    Името на конкретния сервиз не мога да ти дам, тъй като не е записано в гаранционната карта, но мога да ти напиша адреса им в Стара Загора-ул. Цар Симеон Велики 135, а ако се интересуваш и телефона им мога да ти публикувам! Интересното е, че вчера наистина ми се обадиха от Технополис, че прахосмукачката е готова, така че ти явно добре си запознат с историята. Ако не се притесняваш признай си къде работиш, че си така лично засегнат. Писах в този сайт, а и в други, за да разберат повече хора за тези проблеми и да преценят сами каква техника и откъде да си я купят, защото сервизното обслужване е много важно, но явно само за клиентите! Тази тема е само за оплаквания, но ако има тема и за похвали бих писал и там, тъй като има хора, които наистина си вършат работата, не като Роял сървис или сервиза им в Стара Загора! А на служителката на Роял сървис, която прие моите оплаквания и ми отговори също по арогантен начин и върнах мейл, че няма да позволя тези проблеми в тяхното обслужване да останат скрити и ще пиша във всяка тема, която е за оплаквания за тяхното арогантно и пренебрежително отношение! Предполагам, че твоят отговор се дължи на този мой мейл! Остани си със здраве и все по-малко клиенти!
    Здравей,
    аз мога само да благодаря,че си правиш труда да споделиш премеждията си и напълно подкрепям желанието ти това да достигне до повече хора,защото много се чудех дали да не си купя прахосмукачка на тази фирма.
    След прочетеното определено се отказах :-) ...и аз имах премеждия с повреден електроуред(на tesy) и се сблъсках като теб с грубо и недодялано отношение в сервиза,в който трябваше да отида.При мен последователността от главоблъсканици беше в друг ред-първо отидох да сменя уреда в Практис,където пък ми заявиха,че нямало такава практика,но все пак се съгласиха...прибрах се, включих бомбата със закъснител,която след секунди буквално "гръмна"с пушилка и трясък и тогава вече отидох в сервиза.
    Безкрайно уморително е да живееш в Бг и ежедневно да се сблъскваш с грубо байганьовско отношение в какви ли не ситуации.Безкрайно отблъскващо е че още има хора,които не осъзнават,че не са център на вселената и че са заменими и определено нямат никакво основание да си позволяват подобно отношение!Основният проблем на тази нация я е че мнозина са наблъскани с комплекси за малоценност,което компенсират с арогантност и агресия! В заключение ще цитирам "Там,където не достига ум, защитник ни става гордостта,за да запълни пустотата на липсващия смисъл!"

  2.  
     
  3. Novice
    Тук е от
    Aug 2016
    Мнения
    1
    #62

    Отговор: Re:Taurus, проблеми и сервиз, на който не му пука за клиентите !!!

    Здравейте, ако може някой да даде малко информация или да помогне с такава, относно прахосмукачка Taurus Megan 3G Cyclone, ще му бъда благодарна.
    Купих я преди 2 години и 2 месеца от Технополис-Пазарджик. Естествено, по закона на Мърфи, щом гаранцията мина, контейнера и за прах се повреди, по-точно откърти се едната панта на капака, който се отваря да се изхвърли прахта. Иначе, прахосмукачката си работи, но само заради тази малка част, която е счупена, не мога да я ползвам, а и няма къде да купя напр. нов контейнер за прах. Естествено, попитах едно момче, което поправя гаранционни, но безрезултатно. Има ли някой, който да помогне по въпроса?
    Този пост е редактиран от nevelina; 01-09-16 в 13:53.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 5 ПърваПърва ... 345

Подобни теми

  1. Съдомиялни - проблеми, сервиз, начини за разрешаване
    От Lupus във форум Ремонт и сервиз - Бяла техника
    Отговори: 139
    Последно: 07-04-24, 16:49
  2. Перални - проблеми, сервиз, начини за разрешаване
    От racia във форум Ремонт и сервиз - Бяла техника
    Отговори: 1186
    Последно: 08-03-24, 17:22
  3. Бойлери - проблеми, сервиз, начини за разрешаване
    От avenger във форум Ремонт и сервиз - Бяла техника
    Отговори: 20
    Последно: 11-10-22, 09:18
  4. Сервиз на магазин "Зора" ,съобщение за клиентите им.
    От sandocan1946 във форум Черен списък
    Отговори: 17
    Последно: 16-11-10, 21:25
  5. Да имате проблеми с ICQ клиентите
    От glarus във форум Общ - софтуер
    Отговори: 11
    Последно: 04-10-08, 20:47

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе