Абсолютно съм съгласен с теб Badr, че сам се вкарах в този "театър", но за съжаление тогава не познавах закона за защита на потребителите и затова отидох в един от посочените на гаранционната ми карта сервизи. Разочарован съм от отношението на сервиза в Стара Загора, а от Роял сървис съм разочарован, защото когато им писах за лошото отношение в сервиза, от София ми отговори една госпожа, че аз съм виновен и съм се бил държал невъздържано в сервиза, което изобщо не отговаряше на истината. Тя отказа да разследва моите думи и изцяло повярва на хората от сервиза. Аз си мислех, че в централата им ги интересува мнението на клиентите за качеството на обслужване в сервизите , с които имат сключени договори и търсят целенасочено обратната връзка, за да подобряват качеството на обслужване и удовлетвореността на клиентите си. Това е! Надявам се, че ти изясних за какво точно съм неудовлетворен!

Винаги съм работил в сферата на елктропроизводството и електропреноса. Нямам никакви мотиви да "очерням" даден сервиз. Dkolov ти явно имаш по-добра информация за сервизите в Стара Загора. Слава Богу, на мен досега да ходя до сервиз ми се е налагало да ходя само в случая с тази вече толкова известна прахосмукачка. Давам честна дума, че прахосмукачката е използвана само в домашни условия за апартамент по документи 75 кв. м. Нека пак да разкажа историята на ремонтите и. Първият път беше 4 месеца след покупката и. Както си чистех - прахосмукачката спря и не тръгна повече. Занесох я в единият от посочените сервизи - ул. Цар Симеон Велики 135 (вече не се помещава на този адрес). Там не ми хареса отношението им (описал съм подробно в по-предни постове) и след консултация с комисията за защита на потребителите я занесох в Технополис, откъдето е закупена и след месец си я получих оправена. Вторият път също спря да работи, но беше след като бяха изтекли 2 години и не я занесох в магазина откъдето съм я закупил (според ЗЗП това е възможно само в двугодишен период независимо колко е посоченият гаранционен период в гаранционната карта, а в моят случай беше 3 години), а във другия сервиз (в момента не мога да си спомня адреса, довечера ще го погледна в гаранционната карта). Там ме обслужиха добре и отново след като беше отремонтирана прахосмукачката си я взех. Наскоро възникна проблем с механизма за прибиране на кабела - не се застопоряваше кабела след като биваше изваден. Занесох я в същия сервиз и след седмица ми се обадиха, че нямат резервни части и ми издадоха протокол за замяна, с който отидох в Технополис и ми замениха прахосмукачката със същия модел, но чисто нова. Сега ползвам новата. Това е цялата сага. Не искам да плюя по сервизите, някои си вършат работа, но в някои те посрещат като враг, а аз съм един обикновен клиент, който си търси гаранционните права.