Не съм звънял (писах на online@technomarket.bg). сега са почивни дни утре ще се пробвам и на телефона им... но не вярвам нещо да се промени ще измислят нещо да замажат положението.
Не съм звънял (писах на online@technomarket.bg). сега са почивни дни утре ще се пробвам и на телефона им... но не вярвам нещо да се промени ще измислят нещо да замажат положението.
Без да ги защитавам, но ти им звънни и попитай. Надали ще се излагат за 15лв., трябва да ти ги върнат, ако имат грешка и са дали документ. Откъде си?
Чакам отговор от online@technomarket.bg, но дори и това да е не са го написали, "цялата страна" не е само градовете с магазини, а и доставката пише в условията, че е до 10лв. където не е написано, че е безплатна. Поръчката е за гр.Луковит предполага са го пратили от ТМ Плевен за съжаление не съм бил на място инак щях да го върна.
Това съм го чел, но при покупка онлайн условията са други. Благодаря Ви за помоща ще Ви държа в течение на нещата.
Мда, то беше онлайн. Ами, ще връщат пари за доставката.
Здравейте, обадили са се на майка ми че грешката е тяхна и ще върнат парите по куриер. Върнах си доверието в ТМ.