Здравейте. Искам да споделя възмущението си от меко казано интересните промоции на Техномаркет Варна. Както, може би, повечето от вас са забелязали от около 2 месеца този телевизор TOSHIBA 42RL833G http://www.technomarket.bg/products/...shiba-42rl833g е в промоция - 999 лв. Дотук добре - промоциите са хубаво нещо. Какво се получава в действителност обаче? Не знам дали нарочно, но във Варна този телевизор така и не идва. За сметка на това, обаче, тихомълком - без да е обявено никъде официално- се намалява цената на миналогодишен модел TOSHIBA 42SL738G http://www.technomarket.bg/products/...shiba-42sl738g точно до цената на споменатия по-горе тазгодишен модел - 999 лв. И какво се получава - идва клиент с намерение да си закупи чисто новият тазгодишен 42RL833G, но "компетентният служител" с тъжна физиономия му съобщава, че се е изчерпал вече, но за късмет току що са намалили драстично един доста по-хубав телевизор, пак Тошиба с доста по-големи възможности. Естествено, спестява му се факта, че е мостра, работила незнайно колко и незнайно къде и при какви условия. Ако клиента все пак се сети да попита - получава уверение, че е запечатан и в склада са останали още 2 бройки даже - голям късмет. Според мен това не е редно, но не е и всичко. Ако случайно клиентът има карта за отстъпка, на касата се оказва, че тя не важи. На въпросът на клиента на какво се дължи това, отговорът е:"Не знам, системата така го дава! Той и без това толкова много е намален, че няма накъде повече". Възмутеният от това клиент отива да попита "в офиса". Оттам още по-странни отговори:"Какво ме интересува, че имате карта? Този телевизор струва 1600 лв, колко още искате да ви го намалим?". Оказва се, че на етикета(който е с нормален цвят, а не с жълт като на другите намалени стоки) с дребни буквички е написано, че към цената не се прилагат допълнителни отстъпки. Което е правилно,ако го видиш, но защо това не е споменато и в сайта????!!!!! Според мен в гореописания случай няма нарушения, но не ми изглежда като правилно отношение на търговец към клиент. Поради тази причина реших да го споделя тук. Дори и 5 човека да го прочетат, все е от полза. Лек и хубав ден на всички!