Здравейте. Искам да споделя възмущението си от меко казано интересните промоции на Техномаркет Варна. Както, може би, повечето от вас са забелязали от около 2 месеца този телевизор TOSHIBA 42RL833G http://www.technomarket.bg/products/...shiba-42rl833g е в промоция - 999 лв. Дотук добре - промоциите са хубаво нещо. Какво се получава в действителност обаче? Не знам дали нарочно, но във Варна този телевизор така и не идва. За сметка на това, обаче, тихомълком - без да е обявено никъде официално- се намалява цената на миналогодишен модел TOSHIBA 42SL738G http://www.technomarket.bg/products/...shiba-42sl738g точно до цената на споменатия по-горе тазгодишен модел - 999 лв. И какво се получава - идва клиент с намерение да си закупи чисто новият тазгодишен 42RL833G, но "компетентният служител" с тъжна физиономия му съобщава, че се е изчерпал вече, но за късмет току що са намалили драстично един доста по-хубав телевизор, пак Тошиба с доста по-големи възможности. Естествено, спестява му се факта, че е мостра, работила незнайно колко и незнайно къде и при какви условия. Ако клиента все пак се сети да попита - получава уверение, че е запечатан и в склада са останали още 2 бройки даже - голям късмет. Според мен това не е редно, но не е и всичко. Ако случайно клиентът има карта за отстъпка, на касата се оказва, че тя не важи. На въпросът на клиента на какво се дължи това, отговорът е:"Не знам, системата така го дава! Той и без това толкова много е намален, че няма накъде повече". Възмутеният от това клиент отива да попита "в офиса". Оттам още по-странни отговори:"Какво ме интересува, че имате карта? Този телевизор струва 1600 лв, колко още искате да ви го намалим?". Оказва се, че на етикета(който е с нормален цвят, а не с жълт като на другите намалени стоки) с дребни буквички е написано, че към цената не се прилагат допълнителни отстъпки. Което е правилно,ако го видиш, но защо това не е споменато и в сайта????!!!!! Според мен в гореописания случай няма нарушения, но не ми изглежда като правилно отношение на търговец към клиент. Поради тази причина реших да го споделя тук. Дори и 5 човека да го прочетат, все е от полза. Лек и хубав ден на всички!

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 5Одобрявам
5Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

Никъде няма такова нещо, на намален продукт да се ползва отстъпка...
 Никъде няма такова нещо, на намален продукт да се ползва отстъпка...  Първоначално публикувано от glowndark
 Първоначално публикувано от glowndark   На устата ми беше да попитам:" Ами какъв бизнес ще правите, като нямате бройки, това все пак не е някой квартален магазин, а голяма (една от най-големите) верига за техника"....ама какво да се разправям с момчетата, те нямат никаква вина, просто правят каквото им кажат.......Лично от Технополис съм по-доволен......
 На устата ми беше да попитам:" Ами какъв бизнес ще правите, като нямате бройки, това все пак не е някой квартален магазин, а голяма (една от най-големите) верига за техника"....ама какво да се разправям с момчетата, те нямат никаква вина, просто правят каквото им кажат.......Лично от Технополис съм по-доволен......