Снощи флашнах плеъра си, т.е. флашнах го около 20 пъти докато харесам резултата, но той геройски устоя. Какво направих: Първо с MTKFontCreator създадох шрифт (Ариал, 22 - останалите настройки както jenib e описал, единствено чекнах нещо дето се дели на 4 - така прочетох в softpedia. След това екпортнах шрифта като битмап и се опитах с фотошоп да сменя цветовете - сивото в червено и черното в сиво - стана. После го импортнах в MTKFontCreator - по такъв начин трябваше да се махне сивата подложка и буквите да имат черен кант, но уви - при импорта все едно се импортираше стария битмап, затова го зарязах. Замених каквото трябваше с MTKRemaker и после отворих МТКWindows и там на таб Windows промених прозорец 0х12 - свалих го по-надолу.
Флашнах и готово - хубав голям бял, непрозрачен шрифт, който е долу на екрана.
Единственото, което не ми харесва е черната подложка, но това ще мисля как да го махам. Иначе при филми с AR 2.4:1 - черната подложка идва върху черната лента и не си личи изобщо. При филми в съотношение 1.8:1 - долния ред е на черната лента, горния върху филма. Също така забелязах че вече поддържа три реда.
Ако някой иска да му пратя така модифицирания FW за Philips DVP 5960/12 - нека да ми пише на angel.strandjev@gmail.com
Отново благодарности на jenib, който ме насочи към програмите и за отзивчивостта. :-)