Страница 4 от 13 ПърваПърва ... 23456 ... ПоследноПоследно
Резултати от 46 до 60 от общо 184

DVD/DivX Player Philips DVP5960 HDMI USB

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2006

Re: DVD/DivX Player Philips DVP5960 HDMI USB

Ще ти бъда благодарен ако ми пратиш и на мен FW: w0014@mail.bg

Иначе плеъра със сигурност вади DD 5.1 и DTS през коаксиалния изход ! (то оставаше и да не става)

Моите първи впечатления са:

- липса на оптичен изход !!! супер зле !!
    - дефакто, при всеки DivX, който си пускаш, трябва да натистеш бутони "subtitle" и два пъти "setup" за да се видят субтитрите изобщо, и на кирилица, съответно
    - субтитрите излизат ненужно прозрачни, пикселизирани и доста нависоко ... предполагам че това се фиксва с фърмуера
    - липса на бутон open/close от дистанционното; трябва да натиснеш 'stop" за 3-5 секунди за целта
    - объркваща навигация с дистанционното - от *кръглата конзола със стрелките и ok в средата* би трябвало да се управляват файлови операции, а не скорост на възпроизвеждане
    - в България го предлагат само в селския сребърен корпус, напалм да ги попари ((

+ добър audio DAC 24 bit/192KHz
    + доста добър video DAC - 12 bit
    + доста чист аудио сигнал без никъв DAC
    + малко по-напред е с DivX стандартите
    + HDMI изход - супер, само дето кабелчето струва колко 2 броя NEO DVD PLAYER DELUX LIMITED и т.н. ... с две думи оставам на компонентен засега ..
    + USB - ше го видиме; ясно е, че поддържа картинки и MP3 и нищо друго, но аз ще го изнасиля и с някой motion формат :-)
    + CD AUDIO text !!!!!

2.  

3. Тук е от
    Sep 2006

Повтарям отново: През USB-to можед да се възпроизвежда всичко!!! Има DTS през коаксиалния. Няма оптичен, обаче. Не мога да фиксна да показва по-дълги имена на файловете - не съм чак такъв специалист. Субтитрите събират 40 символа на ред, затова първо трябва да се обработят с една програмка Subtitles Magic - супер лесно и бързо е. Виждал съм бг субтитри правени от разни аматьори дето имат по 150 символа на ред. Aко гледаш на компютър, той автоматично ще намали шрифта и ще събере всичко (не че ти ще успееш да го прочетеш за 5 сек.), тука обаче просто реже.

И тъй като вече забравих на кой съм пращал FW и на кой не - който иска да ми пише на angel.strandjev@gmail.com

4. Тук е от
    Nov 2006

Цитат Първоначално публикувано от angelthepep
    През USB-to можед да се възпроизвежда всичко!!!
    Можеш ли да ме посъветваш каква USB памет да си взема - 1.1 или 2.0, при положение че PC-то поддържа 1.1;
    1GB ми трябва, главно за да замествам CD-RW с това нещо, за divx продукция и по-големи файлове примерно

Благодаря

5. Тук е от
    Sep 2006

Аз си взех PQI 2.0 от Мултирама - 2ГБ за 85 лв, ама не съм гледал за цени, тъй като го взех служебно с фактура и не ме интересуваше цената. Аз бих те посъветвал за 2ГБ, щото доста филми са по на 2 диска, което значи 1.4 ГБ, а по средата на филма да ходиш да пълниш USB 1.1 - малко е изнервящо. Иначе може да си вземеш карта за USB 2.0 и да си я сложиш на PC-то - май са към 20 кинта. Ако пък имаш ДВД записвачка може да си печеш филмите на DVD-RW - пак става доста бързо - със сигурност по бързо, отколкото да напълниш USB1.1. Ама пък тогава закакво си купи ДВД с USB хъб?!? Затова ако имаш 100 кинта излишни - купи си 2ГБ и карта 2.0. А USB drive 1.1 едва ли някъде ще намериш вече.

6. Тук е от
    Nov 2006

Приятелю, благодаря за съветите!!! Точно така и направих - едно PQI 2GB диамантче + USB 2.0 контролер и вече съм на път да забравя за оптичната ера. Всичко става изключително бързо и класи по-културно

7. Тук е от
    Nov 2006

Здравейте,
    Искам да разбера правилно ли разбирам , че въпросното ДВД не чете ХД филми(клипове). Виждал съм ХД в *.avi и в някакъв друг вид файл(формат).

п.с. И ако е така, има ли на нашия пазар някакви плеайрчета, който четът въпросните файлове, ако може нещо линкче или конкретен модел, да се запозная

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

HD се чете само от KISS (Датски)за 600 лв. в България.Всичко друго е в стандарта за DVD

10. Тук е от
    Mar 2005

Здравейте,
    имам едно питане - купих си Philips DVP5960, гледам че един колега туке е пуснал фърмуеър с поправени субтитри, пратих му е-майл обаче не отговаря.... Дали някой го има изпратен този фърмуъер - за да ми го препрати ? Е-майл vick@abv.bg
    Мерси предварително !

11. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Здравейте.Ето една версия на субтитрите и от мен.Основана е на последния V12.06.36.40,пачната от F - Swed (with packed bitstream ) и добавени три размера на субтитрите от мен.Постарах се да ги разположа възможно най-ниско (спрямо моя телевизор),така че е възможно при някой да се крият малко,но с MTKWindows всеки може да ги коригира.Повече по темата тук : http://forum.videohelp.com/viewtopic...620786#1620786 и тук: http://board.softpedia.com/index.php...ic=4372&st=80# , а фирмуера тук : http://file2upload.com/file/2201/DVP5960-12.rar.html .

12. Тук е от
    Sep 2006

Oric, знаеш ли как може да увеличим броят на символите, които се събират на един ред от субтитрите - примерно от 40 на 50?

13. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от angelthepep
    Oric, знаеш ли как може да увеличим броят на символите, които се събират на един ред от субтитрите - примерно от 40 на 50?
    Броя на символите,които се извеждат на екрана се определя от размера на ширината на прозореца за субтитри (в нашия случай 0x12 след като заредиш фирмуера в MTKWindows ) и съотвтно от размера на шрифта,който използуваш за гледане.Така че се налага да се прави компромис между размера на шрифта и броя символи,които могат да се изведат на един ред.Тук :http://file2upload.com/file/2264/123.rar.html съм дал пример с три размера на Arial Narrow - 20,22,24.

14.  

15. Тук е от
    Jan 2007

здравейте приятели купих си Philips DVP5140 но имам проблем със субтитрите не ми ги 4ете на български а излизат некви глупости моля ви помогнете ми даите некав ъпдейт които да ми сварши раабота !!!!!
    предварително ви благодаря

16. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2006

Настрой в setup - DivX субтитрите да излизат на кирилица.
    Версията на fm трябва да ти е 12.06.18.17
    Дай адрес да ти изпратя fm с оправени субтитри.

17. Тук е от
    Jan 2007

Здравейте!
    Ползвам Philips DVP5140/12 и имам приятели, които имат модели DVP630 и DVP3040.
    Проблемите ми (и техните) са размерът на DivX шрифта и разположението му.
    Всички до момента сме ползвали само стандартните update-ти на Philips.

Имам въпрос към jenib (или към всеки, който би могъл да отговори):
    Изброените модели с МТК чип ли са и могат ли да се използват
    за тях написаните от теб (по-горе) инструкции за подмяна на шрифта?

Проявявам интерес и към firmware с оправени субтитри за DVP5140.
    Адресът ми е temi_soft@yahoo.com

Предварително благодаря!

18. Тук е от
    Jan 2007

Jenib, благодаря ти за FM! Скоро ще го пробвам и ще споделя впечатленията си.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 13 ПърваПърва ... 23456 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. DVD/DivX Player Philips DVP5980 HDMI USB
    От shreker във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 17
    Последно: 08-03-09, 23:57
  2. DVD DivX Player с HDMI и USB
    От varieca във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 93
    Последно: 23-10-08, 12:13
  3. Защо се губи 5 .1 звук на Philips DVP5960
    От nikineo във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 18-10-08, 15:29
  4. TOSHIBA SD-360 DIVX HDMI
    От dimlubnik във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 23-07-07, 16:31
  5. Philips DVP5960/12 + 5.1 колонки
    От nikolav във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 7
    Последно: 19-11-06, 18:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе